تاریخ انتشار: سه شنبه 1399/12/26 - 12:04
کد خبر: 389135

فرش قرمز پرسپولیس برای تمدید قرارداد باتجربه‌ها

باشگاه پرسپولیس آمادگی خود را برای تمدید قرارداد بازیکنان کلیدی و باتجربه این تیم اعلام کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ باشگاه پرسپولیس در حالی اقدام به جذب سه بازیکن جدید در نقل و انتقالات زمستانی کرد که در تابستان ۱۳۹۹ نیز با حضور ۹ بازیکن چهره‌ای متفاوت نسبت به فصول گذشته پیدا کرد.

در بین این بازیکنان تنها آرمان رمضانی نتوانست به حضورش در جمع شاگردان یحیی گل محمدی ادامه دهد تا قرارداد خود را با سرخ‌ها فسخ کرده و به استقلال تهران برود.

با این حال بازیکنان باتجربه و قدیمی پرسپولیس که در پایان فصل جاری قراردادهایشان به اتمام می‌رسد هنوز شرایط خود را برای تمدید اعلام نکرده‌اند.

از این رو جعفر سمیعی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس به بازیکنان باتجربه و قدیمی خود که در سال‌های گذشته با وجود داشتن پیشنهادات مالی بهتر در جمع سرخپوشان ماندند اعلام کرده تا برای تمدید قراردادهایشان به باشگاه آمده و پیشنهاد خود را ارائه کنند.

احمد نورالهی، وحید امیری، سیدجلال حسینی و امید عالیشاه بازیکنانی هستند که با توجه به نوع قراردادهایشان در پایان فصل می‌توانند از جمع پرسپولیسی‌ها جدا شوند. ضمن اینکه کمال کامیابی نیا، سیامک نعمتی و مهدی شیری نیز قراردادهای خود را تمدید کردند تا خیال گل محمدی را برای فصل آینده راحت کنند.

هیات مدیره باشگاه پرسپولیس هنوز سقفی را برای تمدید قرارداد بازیکنان قدیمی خود در نظر نگرفته است اما به نظر می‌رسد کار سختی برای حفظ آنها در لیست بازیکنان این تیم داشته باشد چراکه این بازیکنان نسبت به دریافتی‌های خود در دو سال گذشته اعتراض داشتند و قرارداد بازیکنان تازه وارد به مراتب بیشتر از آنها بوده است.

پروژه تمدید قرارداد بازیکنان پرسپولیس قرار است از ابتدای سال ۱۴۰۰ آغاز شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اصل بر آموزش حضوری دانشگاه‌هاست
برای نحوه آموزش مناطق درگیر جنگ امروز تصمیم گیری می‌شود
کنایه عزیزی به ترامپ با استفاده از ابزار هوش مصنوعی
عفونت‌های ویروسی؛ الگوی بیماری کودکان تغییر کرده است؟
هیچ نامی بزرگتر از استقلال نیست
بیانیه شانگهای رویکردی بی‌سابقه در حمایت از ایران دارد
گزارش وال‌استریت ژورنال از حملات ایران به شناورهای آمریکا
گرانی دارو و مکمل‌های بارداری
اقدام اخیر دولت نقض تفکیک قوا و سوء‌استفاده از شرایط کنونی مجلس است
 شرایط فروش ۸ محصول ایران خودرو اعلام شد
با توافق یا بدون توافق، کشورهای همسو با تحریم‌های آمریکا حق عبور از تنگه هرمز را ندارند
نفت برنت ۱۰۰ دلاری شد
رای انضباطی دربی ۱۰۷ استقلال و پرسپولیس اعلام شد
خداداد چهار ماه محروم شد/ میزان محرومیت عالیشاه مشخص شد
افتتاح دوازدهمین نمایشگاه نوشت افزار ایرانی +عکس
مراسم افتتاح پروژه‌های خانواده ارتباطات و فناوری اطلاعات +عکس
عارف: مصرف روزانه بنزین نباید از ۱۰۰ میلیون لیتر بیشتر شود
اعزام تیم تحقیقاتی کره جنوبی به تنگه هرمز
اهدا یادبود حرم حضرت معصومه (س) به معاون اول رئیس‌جمهور
کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا: جدی می‌فرمایید؟!
حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکایی در اردن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top