تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/02/12 - 11:22
کد خبر: 394035

نامه رئیس سازمان برنامه بودجه درباره همسان‌سازی حقوق اساتید

مجوز اصلاح احکام در خصوص ضرایب فوق‌العاده جذب و فوق‌العاده مخصوص(شغل) اعضای هیات علمی وزارت علوم جهت همسان‌سازی با وزارت بهداشت از سوی رئیس سازمان برنامه بودجه تایید و صادر شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، محمد باقر نوبخت رئیس سازمان برنامه بودجه کشور در نامه‌ای به منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری، مجوز اصلاح احکام در خصوص ضرایب فوق‌العاده جذب و فوق‌العاده مخصوص (شغل) اعضای هیأت علمی وزارت علوم جهت همسان‌سازی با وزارت بهداشت را تأیید و صادر کرد.

متن نامه رئیس سازمان برنامه بودجه به شرح زیر است:

بازگشت به نامه شماره ۱۴۸۹۰/و مورخ ۳۰/‌۰۱/‌۱۴۰۰‬ در خصوص همسان سازی حقوق اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حقوق اعضای هیأت علمی غیربالینی دانشگاه‌های وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موضوع جز (۲) بند (و) تبصره (۲) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور به استحضار می‌رساند:

همسان سازی ضریب فوق العاده ویژه اعضای هیأت علمی و همچنین ضرایب فوق العاده جذب و فوق العاده مخصوص(شغل)، معادل ضرایب مورد استفاده در احکام اعضای هیأت علمی غیربالینی وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در قالب موارد عنوان شده در نامه صدرالاشاره از جمله دستورالعمل یادشده، منوط به رعایت قوانین و مقررات مربوطه بویژه مفاد تبصره مذکور و طرح و تصویب موضوع در جلسات هیأت‌های امنا بلامانع است.

مقتضی است اصلاح احکام در خصوص ضرایب فوق العاده جذب و فوق العاده مخصوص (شغل) با تدوین و ابلاغ دستورالعمل‌های مرتبط و بعد از ابلاغ اعتبار تبصره یاد شده صورت پذیرد.

وزارت علوم نیز در اطلاعیه‌ای از اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های تابعه خود خواست برای همسان‌سازی حقوق خود با وزارت بهداشت تا اطلاع‌ثانوی منتظر بمانند.

وزارت علوم اعلام کرد: اعتبار مورد نیاز برای همسان‌سازی در بودجه سال ۱۴۰۰ دانشگاه‌ها تعیین نشده، بلکه بایستی حسب قانون از محل پیش‌بینی شده، تعیین و ابلاغ شود.

بر همین اساس، قانون‌گذار در بند «و» تبصره «۲» قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور به دولت اجازه داده است تا سقف یک میلیون و پانصد هزار میلیارد ریال از محل ارائه حق‌الامتیاز، واگذاری سهام و حقوق مالکانه، واگذاری طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای و طرح‌های سرمایه‌گذاری متعلق به دولت و شرکت‌های دولتی و همچنین واگذاری اموال و دارایی‌های غیرمنقول در موارد مندرج در ذیل بند یاد شده از جمله، «همسان‌سازی حقوق اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حقوق اعضای هیأت علمی غیر بالینی دانشگاه‌های وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» هزینه کند.

طی نامه شماره ۴۷۵۲۴ مورخ 6/ 2/ 1400رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، بلامانع بودن همسان‌سازی ضرایب فوق‌العاده‌های «ویژه»، «شغل» و «جذب» اعضای هیئت علمی وزارت علوم معادل با ضرایب احکام اعضای هیئت علمی غیر بالینی وابسته به وزارت بهداشت، تاکید شده.

احکام همسان‌سازی برای اصلاح ضرایب فوق‌العاده‌های شغل و جذب پس از تأمین اعتبار امکان‌پذیر است و به استناد تاکید ذکر شده در این نامه، امکان صدور احکام برای ضرایب فوق بلافاصله پس از تصویب در هیأت‌های امنا امکان پذیر نیست.

با توجه به قول مساعد رئیس سازمان برنامه و بودجه و هماهنگی‌های انجام شده و در دست انجام با آن سازمان، در اولین فرصت نسبت به فراهم شدن شرایط برای صدور احکام همسان‌سازی اقدام خواهد شد.

اطمینان داده می‌شود که مسولان ستاد وزارت و رؤسای دانشگاه‌ها پیگیر ابلاغ اعتبار مربوطه هستند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از گرندپریکس ارشمیدس تا پژوهشگر برتر خراسان رضوی؛ روایت یک نسل تازه از پژوهشگران ایرانی
مهندسیِ تحول؛ نقشه‌یِ راهِ مدیریتِ استراتژیک در نظامِ آموزشی
سالن‌ مطالعه دو دانشکده مهندسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر باز طراحی شد
اولویت‌های استادان برای سال تحصیلی پیش‌رو بررسی شد
فانتزی‌زدگی و فردگرایی خانواده را تهدید می‌کند
عراق تسلیم خواسته ضد ایرانی آمریکا نشود
پست جنجالی خبرنگار صهیونیست و اشاره به عملیات «پیجر» در ایرلند!
حادثه برای پرواز دبی به تل‌آویو با ۱۵۰ مسافر اسرائیلی
اعلام رسمی پایان مأموریت نظامی ائتلاف آمریکا در عراق
تحرکات مخفی کاخ سفید در قبال عربستان و امارات
مهاجمان تیم ملی فوتبال بدون زهر هستند
خانه دوم‌مان را به دشمن نمی‌سپاریم / با تبعیت از رهبری از پیچ تاریخی پیش‌رو عبور می‌کنیم
سهمیه طرح «تورم صفر» بر اساس تعداد اعضای خانوار تعیین می‌شود
مواد اولیه دارو به اندازه کافی وارد کشور شده است
فعالیت سامانه‌های بارشی پاییز آغاز شد
اقتدار دریایی ایران پشتوانه امنیت خطوط کشتیرانی است
پایان کار فینالیست‌های تیراندازی بدون مدال
پایان واردات خودروهای لوکس با دستور رئیس‌جمهور
لیدرهای آشوب‌طلب دانشگاه علامه زیر ذره‌بین / مطالبه برخورد با هنجارشکنان
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top