تاریخ انتشار: پنجشنبه 1400/03/27 - 08:01
کد خبر: 398935

سیدمجید حسینی در گفتگو با برنامه اینترنتی «قرن جدید» مطرح کرد؛

امروز عدالتخواهی جنبش نیست، صرفا مقاومت است/ مدارس غیردولتی، تبعیض می‌سازد نه نیرو!

امروز عدالتخواهی جنبش نیست، صرفا مقاومت است/ مدارس غیردولتی، تبعیض می‌سازد نه نیرو!

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران گفت: به تعبیر آقای روحانی، کیک اقتصاد اگر بزرگ شود اما فقط آقازاده‌ها بخورند نام این پیشرفت نیست این موفقیت مادی طبقه ی آقازاده هاست، به قیمت گران سازی. در مسئله جنبش های عدالتخواهانه، ما یک سلسله مقاومت‌ داریم. یک بازی وجود دارد که همه ی جناح‌ها در آن سهیم هستند و در اقتصاد سیاسی مشترک اند، حالا این وسط اگر کسی فریاد زد، این عدالت‌خواهی نیست، این مقاومت است.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ برنامه اینترنتی «قرن جدید» از ٢٢ دی ماه سال گذشته با محوریت گفتگوهای چالشی با مسئولان و متفکرانی بیژن عبدالکریمی، حسین صمصامی، شهریار زرشناس، حسن عباسی، محمود احمدی‌نژاد و... آغاز به کار کرده است.

در فصل دوم از این گفتگوی چالشی، برنامه «قرن جدید» به سراغ سیدمجید حسینی دکترای علوم سیاسی و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران رفته است که پیرامون مباحث متنوعی بحث و گفتگوی چالشی رخ داده است که گزیده‌ای از آن را می‌خوانید؛

سیدمجید حسینی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران گفت: لحظه ای که شما از پیشرفت حرف می‌زنید و این در معنای بزرگ‌تری، یعنی پیشرفت برای همه، مندرج نیست، در حقیقت شما از پیشرفت حرف نمی‌زنید، از تبعیض صحبت می کنید.

وی در ادامه افزود: پیشرفت در این لحظه اسم رمز تبعیض است، خصوصی سازی در این لحظه اسم رمز بخور بخور است، بخش خصوصی واقعی اسم رمز آقازاده هاست، کارآفرین در این لحظه یعنی کسی که به قیمت تولید اشتغال، می تواند ما را استثمار کند. پیشرفت درون عدالت است، اگر قرار است من بزرگ شوم اما شخص دیگری بزرگ نشود اسمش پیشرفت نیست، اسمش تبعیض است، نمی‌شود گفت ما در پیشرفت موفق بوده ایم اما در عدالت موفق نبوده ایم.

حسینی گفت: به تعبیر آقای روحانی، کیک اقتصاد اگر بزرگ شود اما فقط آقازاده‌ها بخورند نام این پیشرفت نیست این موفقیت مادی طبقه ی آقازاده هاست، به قیمت گران سازی. در مسئله جنبش های عدالتخواهانه، ما یک سلسله مقاومت‌ داریم. یک بازی وجود دارد که همه ی جناح‌ها در آن سهیم هستند و در اقتصاد سیاسی مشترک اند، حالا این وسط اگر کسی فریاد زد، این عدالت‌خواهی نیست، این مقاومت است.

امروز عدالتخواهی جنبش نیست، صرفا مقاومت است/ مدارس غیردولتی، تبعیض می‌سازد نه نیرو!

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران بیان کرد: مشکلات ما از ایده ی توسعه است، بروید و سخنرانی های آقای رفسنجانی را در نماز جمعه ها از سال ۶۸ ببینید، مشکل اینجاست که ما خواستیم به نظم جهانی بپیوندیم. جایگزین نظم جهانی این است که ما نظم خودمان را به کارگیریم، آن ها می‌گویند نظم جهانی، ما بگوییم نظم منطقه‌ای.

این استاد دانشگاه افزود: دموکراسی یعنی صدای حذف شدگان، اصلاً این ها دروغ است می گویند، دموکراسی یعنی اکثریت، اکثریت را رسانه های دست راستی می سازند. نظام تعلیم و تربیت پیشرفت محور اولا عادلانه است و دوماً نظامی است مبتنی بر خلاقیت و توسعه ی استعدادها. علت بی راهه رفتن ما ایده ی توسعه و عشق به مادیت جرم یافته و درشت شده است.

وی مطرح کرد: انقلابی هایی که در دام تاسیس مدارس غیر انتفاعی افتاده‌اند، واقعیت این است که این افراد گول نیروسازی را خورده اند. نیت های خیرخواهانه ای داشتند که می خواستند، آدم های خوب و خاص تربیت کنند اما واقعیت این بود که نمی شود از چرخ و پر پول و تبعیض، این ایده را عملی کرد.

حسینی در پایان گفت: در انتخابات مردم باید به دعوای درست رای بدهند وقتی مردم به دعوای استادیوم و دیوارکشی در پیاده‌روها رای می‌دهند معلوم است که ۵۳۳ درصد افزایش قیمت مسکن دعوای اصلی نیست!

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
تقسیط ۱۲ ماهه شهریه در دانشگاه علم و فرهنگ
خانه فرهنگ در خوابگاه‌های دانشگاه فرهنگیان راه‌اندازی می‌شود
باقی‌مانده غذا را مصرف کنیم
می‌توانیم گره مسکن را باز کنیم
مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی ۱۴۰۵ امشب پایان می یابد
شرایط گمرکی واردات و صادرات طی ۳ ماه آینده اعلام شد
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ کانون های وکلا تا ۱۱ مهر ماه
سخنگوی ارتش: آمریکا در منطقه مستأصل شده است/ پایگاه‌های آمریکایی دیگر قابل بازسازی نیستند
تأمین مستمر سوخت نیروگاه‌ها شرط اصلی عبور از فصل سرد سال
دانشگاه علم و فرهنگ در شاخص‌های نوآوری سایمگو بین ۱۰ دانشگاه برتر کشور است
مهلت ثبت‌نام در آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت تمدید شد
بنزین سوپر وارداتی ۱۱۱ هزار تومان معامله شد
گروسی: در حال حاضر گفتگوهای تمام عیاری میان ایران و آمریکا وجود ندارد
«گردهمایی دختران ایران» نماد حضور پرشور دانشجویان است
هشدار مدودف نسبت به رسیدن خطر وقوع جنگ جهانی به بالاترین سطح
پزشکیان: از ارائه برنامه‌ اصلاح الگوی مصرف برای تنظیم مقررات و قیمت‌گذاری استقبال می‌کنیم
دانشجویان انقلابی اجازه ایجاد فضای رادیکال در دانشگاه علامه را ندادند
کار دانشجویی با مهارت خودت در آویدگرد؛ تدریس آنلاین، کارگاه انجمن علمی و شب بازی
راهنمای انتخاب کالای خواب برای اتاق خواب مدرن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top