تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/08/11 - 14:08
کد خبر: 412630

اعلام موعد اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

مسئولان کمیساریای عالی انتخابات عراق از ادامه روند شمارش دستی صندوق‌های مورد شکایت در ذی قار و موعد اعلام نتایج نهایی خبر دادند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، کمیساریای عالی انتخابات به آخرین تحولات مربوط به شمارش دستی آرای صندوق‌های مورد شکایت پرداخت.

«نبراس ابوسوده» اعلام کرد: امروز سه شنبه کار شمارش بیش از ۱۵۰ صندوق مورد شکایت از مجموع ۶۱۲ صندوق به پایان می‌رسد. روز گذشته کار شمار بخش اعظم این صندوق‌ها تمام شد.

وی افزود: ما بیش از ۳۰۰ صندوق را در صلاح الدین و بصره داریم.

درباره اعلام موعد نتایج نهایی هم گفت: ما باید منتظر اقدامات هیئت قضایی درباره نتایج شمارش آرای مورد شکایت باشیم و آنگاه نتایج نهایی اعلام خواهد شد.

از سوی دیگر کمیساریای عالی انتخابات عراق اعلام کرد که کار شمارش دستی آرای مورد شکایت در استان صلاح الدین امروز سه شنبه و کار شمارس آرای مورد شکایت در بصره فردا چهارشنبه انجام خواهد شد.

در این بیانیه آمده است: کار شمارش با حضور ناظران بین المللی و رسانه‌ها خواهد بود. نتیجه این شمارش به شورای کمیساریا ارجاع می‌شود تا اقدام مقتضی درباره آن انجام شود.

این کمیساریا همچنین از انطباق نتایج شمارش دستی آرای صندوق‌های مورد شکایت در استان ذی قار که در روز دوشنبه شمرده شده‌اند با نتایج الکترونیکی خبر داد و گفت که کار شمارش ۴۶۳ صندوق مورد شکایت از مجموع ۶۱۲ صندوق مربوطه تمام شده است.

هشدار عضو ارشد جریان حکمت درباره آشوب سیاسی در نتیجه تقلب انتخاباتی

«رحیم العبودی» عضو ارشد جریان حکمت ملی عراق گفت: کمیساریا ما را با مشکل بزرگی روبرو کرده است و ما را یاد همه پرسی رژیم سابق در زمینه اعلام نتایج انداخته است.

وی افزود: با توجه به روند تحولات، شکی نیست که تقلب و دستکاری در انتخابات رخ داده است و این از بیانیه‌های پر اشکال کمیساریا مشخص می‌شود.

العبودی گفت: گفتگوی سیاسی امروز مبهم است و هر آنکه این نتایج را رقم زده به خوبی می‌داند که چه خواهد شد و هدف بی ثباتی عراق و ایجاد فتنه سیاسی است.

چرا خواسته جماعتی که خواهان شمارش دستی آراء هستند، برآورده نمی شود؟

از سوی دیگر «کاطع الرکابی» عضو دولت قانون گفت: این انتخابات حتی برای برندگان هم نامطلوب است.

وی به شدت به عملکرد کمیساریا در زمینه اعلام نتایج انتقاد کرد و گفت: کمیساریا روز به روز عملکرد بدتری داشته است.

الرکابی بر موضع ثابت گروه‌های هیئت هماهنگی شیعی در مخالفت با نتایج انتخابات و درخواست آنها برای شمارش دستی همه صندوق‌ها تاکید کرد.

وی در ادامه از تلاش کمیساریا برای جلب موافقت دادگاه فدرال هم پرده برداشت و در ادامه این سئوال را مطرح کرد: چرا خواسته جماعتی که خواهان شمارش دستی آراء هستند، برآورده نمی شود؟

الرکابی گفت: اگر مقتدی صدر رهبر جریان صدر توان تشکیل اکثریت سیاسی و کنترل اوضاع را دارد ما حرفی نداریم.

وی در ادامه هرگونه وتوی مقتدی صدر درباره «نوری المالکی» رئیس ائتلاف دولت قانون را تکذیب کرد و گفت: هیئت هماهنگ کننده گروههای شیعی، روابط و تفاهماتی با بیشتر رهبران دارد و مقبول همگان است.

الرکابی به روند مسالمت آمیز برگزاری اعتراضات به نتایج انتخابات هم گریزی زد و گفت: این تظاهرات هنوز مسالمت آمیز و غیرمسالمت آمیز نشده است.

گزینه معترضان چیست؟

«سعد السعدی» عضو فراکسیون صادقون عراق گفت: ورود به منطقه الخضراء یکی از گزینه‌های معترضان در مرحله آتی است هر چند که هنوز روند اوضاع مشخص نیست.

وی افزود: معترضان، عرصه اعتراضات را به مناطق مختلف گسترش خواهند داد و اعتراضات تشدید خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جایزه ۳۰ هزار دلاری برای کشتن یا دستگیری نیروهای متجاوز آمریکایی
۴ وزن نخست کشتی فرنگی‌ جوانان جهان/ ناکامی فرنگی کاران ایران در رسیدن به فینال
هشدار انصارالله به عربستان درباره کشاندن جنگ به خاک یمن
دیدارهای مشاور ترامپ در قاهره
امنیت انرژی کشور با تصمیمات صحیح مدیریت شود
موضع وزارت صمت درباره خصوصی‌سازی سایپا چیست؟
مجید انصاری: پیگیری حقوقی خسارات تا احقاق حقوق کشور ادامه دارد
۵۰ هزار داوطلب دانشجومعلم در فرایند ارزیابی شایستگی قرار می‌گیرند
یارانه دهک‌های اول تا سوم واریز شد
امکان ثبت‌نام افراد جدید و متاهلان در مرحله دوم نقل و انتقالات فرهنگیان
رونالدو: شاید این آخرین سال فوتبال من باشد
۴ مزیت بزرگ قالیشویی برای کسب و کار شما
مقایسه ثبت شرکت و خرید شرکت از نظر مزایا، معایب و ریسک‌های حقوقی
راهنمای تصمیم‌گیری برای افرادی که قصد سرمایه‌گذاری دارند!
احیای یکی از قدیمی‌ترین مسیرهای ارتباطی صنعت نفت در مسجدسلیمان
ابلاغ قانون موافقت‏ نامه مالیاتی بین جمهوری اسلامی ایران و بنگلادش
نوری: صادرات علاوه‌بر ارزآوری می‌تواند به تنظیم بازار کمک کند
پیشرفت توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی؛ نصب جکت ۱۱A با ۷۰۰ متر شمع‌کوبی
بازگشت پروازهای تاجیکستانی به ایران؛ ظرفیت ۲۳ پرواز هفتگی بین دو کشور
بهبود نسبی فعالیت‌های اقتصادی پس از شوک جنگ
صادرات فرآورده‌های نفتی روسیه در ژوئیه کاهش یافت
۵۰ هزار داوطلب دانشجومعلم در فرایند ارزیابی شایستگی قرار می‌گیرند
امکان ثبت‌نام افراد جدید و متاهلان در مرحله دوم نقل و انتقالات فرهنگیان
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۴۰۵ تمدید شد
امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها حضوری شد
حمایت از نخبگان دانشگاهی با اولویت هوش مصنوعی و ارتباطات کوانتومی
دانشگاه‌های انگلیس روی لبه تیغ
پایان تلخ زندگی استاد کمبریج در میانه جنجال دانشگاهی
توزیع کارت کنکور از فردا
آغاز ثبت‌نام آزمون دکتری وزارت بهداشت از امروز
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
بازسازی دانش‌بنیان‌های آسیب دیده دانشگاه شریف با خط اعتباری جدید
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
۴ مدال‌آور المپیاد جهانی هوش مصنوعی به دانشگاه شریف می‌روند
آغاز سال تحصیلی دانشگاه تهران از ۴ مهر/ تصمیم‌گیری درباره نحوه حضور دانشجویان
آقامیری: هدفمندسازی یارانه تغذیه دانشجویان نیازمند مطالعه و اجرای دقیق است
اختلال موقت در درگاه پرداخت آزمون‌های علوم پزشکی
دانشجویان، هوش مصنوعی را به جای خود سر کلاس می‌فرستند!
شکایت جنجالی علیه دانشگاه کلمبیا
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top