تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/10/21 - 12:09
کد خبر: 420588

سیاست‌های اسکان دانشجویان فردا مشخص می‌شود

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: سیاست‌های کلی اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها در جلسه روز چهارشنبه که با حضور وزیر علوم و رؤسای دانشگاه‌ها برگزار می‌شود، تعیین می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، مسعود گنجی درباره وضعیت اسکان دانشجویان با توجه به بازگشایی حضوری دانشگاه‌ها از بهمن ماه گفت: سیاست‌های کلی اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها در جلسه روز چهارشنبه که با حضور وزیر علوم و رؤسای دانشگاه‌ها برگزار می‌شود، تعیین می‌شود.

وی ادامه داد: رؤسای دانشگاه‌ها در این جلسه مشکلات خود را اعلام می‌کنند صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم هم راهکارهایی را که پیش بینی کرده است ارائه می‌دهد تا مشکلی ایجاد نشود.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم افزود: در بازدیدهایی که از خوابگاه‌ها و امکانات رفاهی دانشگاه‌ها داشته‌ایم مشکلاتی که وجود داشته را بررسی و احصاء کرده‌ایم، سعی کرده‌ایم برای آنها راهکاری ارائه کنیم تا دانشگاه‌ها با مسائل و مشکلاتی مواجه نشوند.

وی با اشاره به بازدیدهای انجام شده از دانشگاه‌ها درباره بیشترین مشکلی که احصاء شده است، گفت: یکی از مواردی که برخی از دانشگاه‌ها با آن روبرو بودند، در مورد خوابگاه‌های خودگردان بود که بعضی از دانشگاه‌ها این خوابگاه‌ها را نتوانستند در ایام کرونا حفظ کنند و اکنون اگر دانشگاه‌ها بازگشایی شود با مشکل کمبود ظرفیت خوابگاه مواجه خواهند شد.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان افزود: مشکل دانشجویان این دانشگاه‌ها نیز امیدواریم با استفاده از وام ودیعه مسکن که دو برابر شده حل شود.

وی ادامه داد: بنابراین در جلسه‌ای که تشکیل خواهد شد رؤسای دانشگاه‌ها مسائل و مشکلات رفاهی دانشگاه‌ها را ارائه خواهند داد و با تبادل نظری که انجام می‌شود امیدواریم مسائل و مشکلات حل شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال: بی‌صبرانه منتظر بازگشت رونالدو هستیم
پاری‌سن‌ژرمن به جمع بالانشینان رسید
مراسم سوگواری رهبر شهید امت و اساتید و دانشجویان شهید +عکس
مساجد، میزبان کلینیک‌های تخصصی سلامت می‌شود
دشمن واقعی مردم آمریکا هیات‌حاکمه جنگ‌طلب خودشان است
نخست وزیر پیشین قطر: برای برقراری روابطی روشن با ایران تلاش می کنیم
سود سهام عدالت ۱.۵ میلیون نفر واریز شد
تقویت اقتصاد به استفاده از ظرفیت پتروشیمی گره خورده است
چند کشتی در سواحل امارات پیام ترک محل را دریافت کردند
جلسه استماع برنامه‌های وزیر پیشنهادی دفاع ۲۰ و ۲۲ مهر برگزار می‌شود
ادای احترام دوچرخه‌سواران ترکیه‌ای به شهدای میناب در تبریز +عکس
یمن: عربستان مسئول سلب امنیت و ثبات در باب‌ المندب است
هشدار امنیتی آمریکا و انگلیس به شهروندان خود در ریاض
پیگیری‌ها برای آغاز اعزام‌های عمره ادامه دارد
غربالگری سرطان پستان در کشور به ۲۳.۵ درصد رسید
رجب‌زاده سرمربی تیم فوتبال فجرسپاسی شد
پنتاگون آمار نظامیان کشته شده آمریکایی در تجاوز به ایران را افزایش داد
۷ مصدوم در پی طوفان شن در جاده قم گرمسار
چرا ایران خود را برنده جنگ با آمریکا می‌داند؟
انفجاری مهیب در فرودگاه ملک خالد در ریاض
حمایت وزارت بهداشت از خانواده‌ نظام سلامت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top