تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/01/17 - 10:33
کد خبر: 428801

حامد لک دروازه خودش را باز کرد!

دروازه‌بانی که می‌توانست با درخشش در پرسپولیس یکی از مسافران جام جهانی باشد با حاشیه‌هایی که ایجاد کرد نه تنها به این مهم امیدوار نیست بلکه جایگاهش در جمع سرخ‌ها را هم از دست داد!

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، تیم فوتبال پرسپولیس در حالی مقابل هوادار به تساوی بدون گل رسید که احمد گوهری عملکردی قابل قبول در چارچوب دروازه پرسپولیس داشت. او توانست برای نخستین بار در پرسپولیس کلین شیت کند تا در روزهایی که حامد لک به دلیل بی انضباطی حق حضور در تمرینات گروهی را ندارد کمتر هواداری فکر بازگشت او را به میدان مسابقه کند.

قهرمان پنج دوره متوالی لیگ برتر فوتبال در حالی برای تکرار عکس‌های قهرمانی با جام با چالش جدی روبرو شده است که سرخ‌ها فرمول همیشگی خود را فراموش کردند؛ فرمولی با شاه کلید «کلین شیت».

حامد لک که کی از ستون‌های اصلی موفقیت این تیم در لیگ برتر بیستم و نایب قهرمانی در لیگ قهرمانان ۲۰۲۰ آسیا بود در فصل جاری به هیچ وجه نتوانست انتظارات را برآورده کند.

لک که تمام حاشیه‌های گذشته خود را کنار گذاشته بود در آخرین دیدار از فصل گذشته نقطه عطفی برای شروع توانایی‌هایش در ایجاد حاشیه بود. او در شبی که پرسپولیس با برد پیکان به پنجمین قهرمانی رسید مقابل فریادهای کریم باقری برای حفظ آرامش خود در زمین مسابقه سکوت نکرد تا جواب یکی از بزرگان نیمکت تیم را بدهد. همین رفتار دروازه‌بان اول پرسپولیس کافی بود تا دستیار جنتلمن یحیی گل محمدی در جشن قهرمانی شرکت نکند.

برخورد اول، آخری نبود

یحیی پس از این اتفاق بلافاصله عذر حامد لک را خواست و به او و مدیر برنامه‌هایش اعلام کرد تا زمانی که عذرخواهی رسمی از باقری نکند و نظر مربی تیم را جلب نکند حق بازگشت به تمرینات پرسپولیس را ندارد. حامد لک نیز پس از این موضوع ضمن عذرخواهی از کریم باقری به گل محمدی قول داد دیگر حاشیه ایجاد نکند.

فصل فراموشی تور بسته

لک با شروع فصل جدید فراموشی در ثبت کلین شیت گرفت. او که یکی از گزینه‌های حضور در اردوهای تیم ملی ایران شده بود به قدری عملکرد بدی در هفته‌های ابتدایی لیگ برتر داشت که سرمربی پرسپولیس مجبور به نیمکت نشینی او و استفاده از بوژیدار رادوشوویچ در ترکیب تیم شد. با این حال لک پس از چند هفته غیبت بار دیگر به قفس توری سرخ‌ها بازگشت اما باز هم چندان مطمئن نبود تا با رفتن ناگهانی رادو از پرسپولیس، تصمیم به جذب دروازه‌بان در نیم فصل زمستانی رقابت‌ها گرفته شود.

نامطمئن بهتر از پر حاشیه

ادامه روند نزولی حامد لک در دروازه پرسپولیس باعث شد تا احمد گوهری خیلی زود جای او را بگیرد تا این بار نه تنها لک به طور کامل نیمکت نشین شود بلکه دربی ۹۸ پایتخت مقابل آبی‌پوشان را نیز از دست بدهد و مقابل هوادار نیز شانس بازگشت به قفس توری را از دست بدهد. لک که در ابتدا از آمدن گوهری به پرسپولیس استقبال کرده بود با گذشت زمان و ادامه اشتباهات فردی خود نه تنها نسبت به حضور گوهری موضع گرفت بلکه در تمرینات نیز به قدری ضعیف شد که یحیی فعلاً قید ادامه حضور او را زده است.

قدر نشناس پر حاشیه!

گل محمدی در حالی قید حامد لک را به دلیل بی انضباطی‌های متوالی زد که در قبال شایعات فراوان تصمیم گرفت اسم او را در لیست تمدیدی های زودتر از موعد قرار دهد تا رضا درویش در نخستین روزهای کاری خود اقدام به تمدید قرارداد او کند اما این موضوع نیز روی عملکرد او افاقه نکرد تا لک در سراشیبی تند سقوط به کار خود ادامه دهد.

خداحافظی زودهنگام با بازگشت بیرانوند؟

لک پس از اشتباهات تکراری فردی در دیدار تدارکاتی پرسپولیس مقابل تیم امید مورد مواخذه یحیی گل محمدی قرار گرفت اما رفتار غیر قابل قبول او در پاسخ به انتقادات سرمربی تیم باعث اخراج از تمرینات تا اطلاع ثانوی شد.

لک در روزهایی که می‌توانست خودش را نه تنها در پرسپولیس همیشگی کند بلکه در سال جاری به حضور در جام جهانی ۲۰۲۲ نیز امیدوار شود اما دروازه‌بان پر حاشیه چنان چاهی برای خود کنده است که برای خروج از آن دیگر کاری از کسی بر نمی‌آید.

شایعات درباره جدایی لک از پرسپولیس در پایان فصل در حالی بیشتر از همیشه به گوش می‌رسد که علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تیم ملی ایران نشانه‌هایی از تمایل خود برای بازگشت به فوتبال کشور پس از عملکرد نا مطلوب در بوآویشتا پرتغال را داده است و بدش نمی‌آید با بازگشت به پرسپولیس بار دیگر تبدیل به شماره یک این تیم شده و در جام جهانی هم همچنان درون دروازه قرار بگیرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تیغ یمنی بر روی شاهرگ سعودی‌ها / باب المندب تنگه هرمز دوم برای استکبار جهانی
دیدار سفرای ایران در ایتالیا، فرانسه و انگلیس با عراقچی
واکنش ترامپ به افزایش تلفات نظامیان آمریکایی در تجاوز به ایران
پیام تبریک عراقچی به رئیس جدید دفتر سیاسی حماس
حجم مبادلات ایران و پاکستان باید به ۱۰ میلیارد دلار افزایش یابد
از مردم عذرخواهی کردم و امروز هم خودم را شرمنده مردم می‌دانم
سنتکام مدعی آغاز موج جدید حملات به ایران شد
حادثه دریایی دیگر در نزدیکی سواحل عمان
نامه‌های ادعایی قطر علیه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت
چه کسانی پشت تبلیغات سیاسی در فیلترشکن‌ها هستند؟
اعرافی: تسهیل ازدواج، تأمین مسکن و درمان ناباروری باید در اولویت باشد
نیروگاه دارخوین حتی حاوی مواد هسته‌ای نبود
هرگونه لغزش در مسیر حفظ اقتدار، بهایی سنگین برای امنیت ملی دارد
کاهش طول دوره دکتری با تعیین استاد راهنما از ابتدای تحصیل
هشدار سازمان ملل؛ شیوع بیماری‌های حاد تنفسی و پوستی در غزه
پایان کار نمایندگان ایران با ۵ طلا و دو برنز
پزشکیان: مهم‌ترین میدان نبرد امروز، عرصه اقتصاد و معیشت مردم است
پیشنهاد تغییر نام میدان نوبنیاد به نام شهید محمد پاکپور در شورای شهر
تسلیم رونوشت استوارنامه سفیر جدید سریلانکا به عراقچی
سفیر جدید پاکستان در ایران با عراقچی دیدار کرد
سندروم توافق سال‌هاست به جان شما افتاده است
کاهش طول دوره دکتری با تعیین استاد راهنما از ابتدای تحصیل
در دانشکده مدیریت، کارمندی که از قانون دفاع کرد، توبیخ می‌شود!
دستاورد محققان امیرکبیر برای کاهش مصرف انرژی در شبکه‌های ۵G
کارت آزمون دستیاری منتشر شد/فرایند پذیرش داوطلبان
آغاز ثبت‌نام کاروان بزرگ دانشجویی پیاده‌روی اربعین حسینی
تغییر در فرایند پذیرش دانشجو معلمان ۱۴۰۵
پردیس‌های خوابگاهی؛ راهکاری برای ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان:
ماندگاری ۸۲ درصدی نخبگان در کشور؛ ۴۲۰ دانش آموخته برتر جذب شدند
دستور وزیر علوم برای بررسی جابجایی یکی از کارکنان دانشگاه علامه
مقاومت برخی مدیران دانشگاه ها در بازگشت به آموزش حضوری
آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب فردا برگزار می‌شود
جزئیات و نحوه استفاده از مرخصی تابستانی دانشگاهیان اعلام شد
جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد با ترکیب جدید اعضای حقیقی برگزار شد
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
از اجرای طرح نوین تغذیه تا بازسازی روانی-اجتماعی دانشگاه‌ها در دوران پساجنگ
بازدید رهبر شهید از پژوهشگاه رویان نماد قدردانی از جامعه علمی کشور بود
ضربه تازه دولت ترامپ به دانشجویان بین‌المللی
آغاز یازدهمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی
برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵ برای توان‌خواهان و زندانیان
آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ در سلامت و آرامش برگزار شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top