تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/01/17 - 14:16
کد خبر: 428840

ثبت نام ۹۶ هزار نفر در دوره‌ های فراگیر کارشناسی ارشد

ثبت نام ۹۶ هزار نفر در دوره‌ های فراگیر کارشناسی ارشد

مشاور رئیس سازمان سنجش گفت: تعداد ۹۶ هزار نفر در دوره فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور و دانشگاه آزاد اسلامی ثبت نام کرده اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، علیرضا کریمیان مشاور رئیس و مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: آزمون دوره‌های فراگیر کارشناسی ارشد برای دانشگاه‌های پیام نور و آزاد اسلامی در روز جمعه ۲۴ تیرماه ۱۴۰۱ برگزار می‌شود.

وی افزود: پیش از این مهلت ثبت نام در دوره فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور در روزهای ۱۰ تا ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۰ بود که این مهلت تا ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۱ تمدید شد و تاکنون ۷۱ هزار و ۸۰۰ نفر برای آزمون کارشناسی ارشد دوره‌های فراگیر پیام نور ثبت نام کرده‌اند.

مشاور رئیس و مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: همچنین به منظور ارائه تسهیلات به داوطلبانی که در فرصت مقرر نسبت به ثبت نام در دوره‌های فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی اقدام نکرده‌اند، فرصت ثبت نام تمدید شده است و داوطلبان می‌توانند در فرصت تمدید شده نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

کریمیان یادآور شد: مهلت ثبت نام در دوره فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی نیز ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۱ به پایان می‌رسد و تاکنون ۲۴ هزار و ۲۰۰ نفر در این دوره‌ها ثبت نام کرده‌اند.

مشاور رئیس و مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور خاطرنشان کرد: در مجموع تعداد ۹۶ هزار نفر در دوره‌های فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه‌های پیام نور و آزاد اسلامی ثبت نام کرده‌اند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نقشه رژیم صهیونیستی برای گسترش تجاوزات علیه لبنان
از فرار کابل تا کابوس هرمز؛ قاب‌های تاریخی فرسایش هژمونی آمریکا
هشدار پلیس فتا نسبت به فروش سئوالات کنکور
مراسم بزرگداشت آقای شهید ایران امشب در حرم امام رضا(ع) برگزار می شود
تشدید سرکوبگری صهیونیستی در کرانه باختری و تداوم موشک باران غزه
کاهش رتبه علمی ایران در جهان
رسانه صهیونیستی: امارات مجبور است تنش‌ها با ایران را کاهش دهد
آمریکا و ناتو برای شکست ایران آمدند
ایران تحت فشار مهلت‌های زمانی، سیاست‌های خود را تنظیم نمی‌کند
طلا و خودرو فروختند، خانه نگرفتند
هشدار نسبت به وقوع جنگ هسته‌ای میان روسیه و اروپا
تحرکات فرستاده آمریکا علیه نیروهای مقاومت عراق
جسد یک صهیونیست پس از یک هفته در فنلاند پیدا شد
اوضاع نابسامان ناو لینکلن از زبان افسر سابق نیروی دریایی آمریکا
عطوان: تنگه هرمز گواه فروپاشی قریب‌الوقوع امپراتوری آمریکا است
آمریکایی‌ها ادعای ترامپ را باور نمی‌کنند؛ چرخش تبلیغاتی کاخ سفید
حمله پهپادی علیه دفتر نخست وزیر اقلیم کردستان عراق
ضربات موشکی گسترده یمن در المخا و باب‌المندب
الریاض: گذرگاه های دریایی به راهبرد قدرت ملی کشورها تبدیل شده‌ است
نخست وزیر مالزی از مقاومت و پایداری ایران تمجید کرد
فیلم | آمریکا در ۶ ماه اخیر هیچ سرمایه‌گذاری روی مخازن نفت ونزوئلا نکرد و فقط سهم خودشان را برداشتند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top