تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/02/04 - 21:46
کد خبر: 430729

آغاز تغییر حوزه امتحانی کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۱ از فردا

آغاز تغییر حوزه امتحانی کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۱ از فردا

فرایند ثبت درخواست داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۱ برای تغییر حوزه امتحانی از فردا(دوشنبه) در درگاه الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور آغاز می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» با توجه به حضوری شدن تشکیل کلاس‌ها در دانشگاه ها و موسسات آموزشی و درخواست‌های داوطلبان به این سازمان، مبنی بر تغییر حوزه آزمون (از شهرستان محل اقامت به شهرستان محل تحصیل) تمهیداتی اندیشیده شد.

بر این اساس، متقاضیان ثبت‌نام کننده در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۱ که محل تحصیل و اقامت آنان متفاوت است و حوزه امتحانی خود را با توجه به محل اقامت تعیین کرده اند، در صورت تمایل نسبت به تغییر حوزه امتحانی خود به شهر محل تحصیل اقدام کنند.

این دسته از داوطلبان باید از پنجم تا هفتم اردیبهشت ماه به سامانه جامع آزمون کارشناسی ارشد در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به تغییر حوزه امتحانی خود اقدام کنند.

این امکان فقط برای افرادی ایجاد شده که تاریخ فارغ التحصیلی خود را در زمان ثبت‌نام از اول اسفند ماه ۱۴۰۰ به بعد درج کرده‌اند؛ به عبارتی این افراد هنوز دانشجو بوده و مجبور به مراجعه به دانشگاه محل تحصیل هستند.

همچنین به درخواست هایی که پس از مهلت تعیین شده برای تغییر حوزه امتحانی به این سازمان ارسال شود، ترتیب اثر داده نخواهد شد.

داوطلبانی که برای تغییر شهرستان محل برگزاری آزمون اقدام می‌کنند، اجازه حضور در جلسه آزمون حوزه شهرستان قبلی نخواهند داشت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سومین واحد بخار نیروگاه فردوسی به شبکه برق کشور متصل شد
دشمن از او هراس داشت
چرا تولیدکنندگان در نمایشگاه اسباب‌بازی امسال حضور ندارند؟
رویدادی مهم و سرنوشت ساز برای پویانمایی ایران
تلاش وزارت علوم برای برگزاری حضوری دانشگاه‌ها در مقطع کارشناسی
دلالی خریدهای استقلال زیر ذره‌بین نهادهای نظارتی
هوشمندسازی خدمات دستگاه‌ها به ۵۰ درصد هم نرسید
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top