تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/02/25 - 17:25
کد خبر: 432577

انجام فرآیند جذب و ارتقا هیات علمی، بر اساس معیارهای واقعی

انجام فرآیند جذب و ارتقا هیات علمی، بر اساس معیارهای واقعی

معاون آموزشی وزارت بهداشت از بازبینی فرایند جذب و ارتقاء اعضای هیات علمی وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و گفت: فرآیند جذب و ارتقا بر اساس معیارهای واقعی انجام می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»  به نقل از وزارت بهداشت، دکتر ابوالفضل باقری فرد در بازدید از دانشگاه علوم پزشکی گلستان ضمن اشاره به رتبه برتر این دانشگاه در حوزه بین‌الملل و بین‌المللی‌سازی گفت: با توجه به شرایط جغرافیایی دانشگاه علوم پزشکی گلستان، بین المللی سازی می تواند عامل ارتقاء این دانشگاه و زمینه ساز ماموریت گرایی آن در حوزه بین‌الملل باشد.

وی افزود: در دولت سیزدهم وزارت بهداشت ماموریت‌هایی با هدف کمک به ارتقاء خانه های بهداشت و سیستم ارجاع در همه حوزه ها اعم از آموزش و بهداشت تدوین شده و بخش زیادی از اختیارات به دانشگاه ها تفویض خواهد شد که از مصادیق بارز آن می‌توان به پذیرش دستیار بومی در رشته های مورد نیاز هر استان اشاره کرد و انتظار می‌رود دستاورد حاصل از بومی گزینی، کمبود نیروی متخصص در سراسر کشور را تا حدود زیادی جبران کند.

معاون آموزشی وزیر بهداشت با تاکید بر افزایش نقش دانشگاهها و واگذاری مسئولیت به اساتید و مسئولین دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: مهمترین سرمایه کشور، دانشگاه و ارزشمندترین سرمایه دانشگاه، نیروی انسانی و اعضای هیات علمی هستند؛ لذا تکریم اعضای هیئت علمی از وظایف حاکمیت و به ویژه در وزارت بهداشت است.

وی به حواشی مطرح شده درباره حقوق اعضای هیات علمی و یکسان سازی حقوق وزارت بهداشت و علوم گفت: همسان سازی حقوق اعضای هیات علمی علوم پایه با وزارت علوم، با همکاری و حمایت وزیر بهداشت در حال انجام است و از نظر وزارت بهداشت هیچ تفاوتی بین اساتید علوم پایه و بالینی وجود ندارد و این دو لازم و ملزوم یکدیگرند و جدا کردن آنها از هم به صلاح کشور نیست و به جدیت موضوع را پیگیری می‌کنیم تا مشکلات برطرف شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه روز معلم و مقام استاد را سپری کرده‌ایم، خاطرنشان کرد: استاد نمونه فردی است که دانشجویی را تربیت کند که مهارت دانشجو اش بهتر از خودش باشید؛ باید اساتیدی در دانشگاه ها جذب شوند که از نظر تعلیم و تربیت، الگو باشند تا سلامت معنوی که خلاء موجود در جامعه بشری است؛ جبران شود.

باقری فرد تاکید کرد: فرایند جذب و ارتقاء اعضای هیات علمی وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی بازبینی شده است تا بر اساس معیارهای واقعی فرآیند جذب و ارتقا انجام شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توهین به امامین انقلاب در دانشگاه علامه / حاشیه امن برخی اساتید تا کجا ادامه دارد؟ / وزیر علوم کجاست؟
لیدرهای آشوب‌طلب دانشگاه علامه زیر ذره‌بین / مطالبه برخورد با هنجارشکنان
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
تقسیط ۱۲ ماهه شهریه در دانشگاه علم و فرهنگ
خانه فرهنگ در خوابگاه‌های دانشگاه فرهنگیان راه‌اندازی می‌شود
باقی‌مانده غذا را مصرف کنیم
می‌توانیم گره مسکن را باز کنیم
مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی ۱۴۰۵ امشب پایان می یابد
شرایط گمرکی واردات و صادرات طی ۳ ماه آینده اعلام شد
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ کانون های وکلا تا ۱۱ مهر ماه
سخنگوی ارتش: آمریکا در منطقه مستأصل شده است/ پایگاه‌های آمریکایی دیگر قابل بازسازی نیستند
تأمین مستمر سوخت نیروگاه‌ها شرط اصلی عبور از فصل سرد سال
دانشگاه علم و فرهنگ در شاخص‌های نوآوری سایمگو بین ۱۰ دانشگاه برتر کشور است
مهلت ثبت‌نام در آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت تمدید شد
بنزین سوپر وارداتی ۱۱۱ هزار تومان معامله شد
گروسی: در حال حاضر گفتگوهای تمام عیاری میان ایران و آمریکا وجود ندارد
«گردهمایی دختران ایران» نماد حضور پرشور دانشجویان است
هشدار مدودف نسبت به رسیدن خطر وقوع جنگ جهانی به بالاترین سطح
پزشکیان: از ارائه برنامه‌ اصلاح الگوی مصرف برای تنظیم مقررات و قیمت‌گذاری استقبال می‌کنیم
دانشجویان انقلابی اجازه ایجاد فضای رادیکال در دانشگاه علامه را ندادند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top