تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/05/25 - 18:33
کد خبر: 441242

پیش‌بینی بر استاد محور بودن ۲۰ درصد از دانشجویان مقطع دکترای سال آینده

پیش‌بینی بر استاد محور بودن ۲۰ درصد از دانشجویان مقطع دکترای سال آینده

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در طرح تحول پیش‌بینی شده است که تا ۲۰ درصد از دانشجویان دکترا سال آینده را استاد محور پیش ببریم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، قاسم عموعابدینی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ظهر امروز در جمع اساتید دانشگاه اصفهان اظهار داشت: شاهد پیشروی اصفهان در عرفان، فلسفه هستیم و موضوع تمدن‌سازی یکی از مسائل حائز اهمیت است که در این راستا شاهدیم که شعار دانشگاه اصفهان نیز همین مورد است.

وی با تأکید بر اهمیت تمدن‌سازی افزود: رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم به این موضوع اشاره می‌کنند که جریان ما، جریان تمدن‌ساز است و این مورد اساس کار و نقش اصلی است.

عموعابدینی با بیان اینکه زمانی که نگاهی به بیانیه گام دوم می‌اندازیم، شاهدیم که پایه‌های آن جریان‌های علمی است که در آن به نانو، بیو و سلول‌های بنیادین اشاره شده است، بیان کرد: در این راستا سابقه پیشرفت‌های کشور بیان می‌شود و پس از آن تمدن‌سازی رقم می‌خورد و در ادامه آن به نقش دانشگاه‌ها در این مسیر اشاره می‌کنند.

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه هر دولت‌ برنامه خاص خود را دارد، اضافه کرد: دولت سیزدهم طرح تحول را دستور کار قرار داده و بخش سیزدهم این سند، آموزش و پرورش بیان شده که بخش مهم آن مربوط به آموزش عالی است و در این راستا معرفی جریان تحولی نیاز است.

وی با تأکید بر نقش دانشگاهیان در گام دوم انقلاب عنوان کرد: همان‌طور که اصفهان علم، فرهنگ و هنر را سردمداری کرده در این مسیر به جریان کشوری نیاز داریم و استان اصفهان می‌تواند جهت‌گیری این مورد را آغاز کند.

عموعابدینی با اشاره به اینکه در سند تحول شاخص‌ها و نشانگرها و چالش‌ها بیان شده است، تصریح کرد: در این سند ۴ چالش بیان شده که یکی از آن‌ها حکمرانی است همچنین نشانگرهای مشخص شده نیز شامل ارتقای سطح امید اجتماعی و مسؤولیت‌پذیری ملی است.

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در حال حاضر طبق آمار رسمی حدود ۵۰ درصد از فارغ‌التحصیلان‌ دانشگاه‌ها بیکار هستند، گفت: طبق تحقیقات شاهد هستیم که تا ۱۰ سال آینده حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد مشاغل امروز وجود نخواهد داشت اما دانشگاه‌ها رشته‌ای را تدریس می‌کنند که شغل آن در آینده وجود نخواهد داشت و در این مسیر نیاز است، آینده دیده شود و دانشجویانی تربیت شوند که بتوانند نیازها را پاسخ دهند.

وی پیرامون طرح استادمحور برای دانشجویان مقطع دکترا بیان کرد: در طرح تحول پیش‌بینی شده است که تا ۲۰ درصد از دانشجویان دکترای سال آینده را استاد محور پیش ببریم یعنی به اساتید اعلام می‌کنیم که کدام‌ یک طرح‌های کاربردی، حاکمیتی و صنعتی دارند، پس از آن عنوان پروژه را اعلام می‌کنند، اگر محرمانه نباشد در سازمان سنجش کد می‌خورد و حقوق آن اعلام می‌شود، پس از آن دانشجو اعلام آمادگی می‌کند و از سمت سازمان سنجش به دانشگاه‌ها اعلام می‌شود؛  طی انجام مصاحبه‌ها و مراحل، کار را پیش می‌برند، در نتیجه این طرح دانشجویان با صنعت ارتباط برقرار می‌کنند و در آینده بیکار نمی‌مانند.

عموعابدینی خاطرنشان کرد: تمام دانشگاه‌ها قصد دارند دانشگاه جامع شوند در صورتی‌که این مورد ممکن نیست؛ برخی از اختیارات را به دانشگاه‌ها می‌دهیم اما در این راستا نمی‌توان یکسان‌انگاری کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
کشتی حامل تجهیزات نظامی سعودی در باب‌المندب هدف قرار گرفت
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
انفجار شدید در جنوب لبنان؛ اسرائیل بار دیگر آتش‌بس را نقض کرد
سخنگوی ارتش یمن: مواضع و انبارهای تسلیحاتی عربستان را هدف قرار دادیم
رفع منع حضور خداداد عزیزی در بازی نخست تراکتور
دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار میزبان نخبگان جهان
آغاز رسمی جذب محققان «پسادکتری فناوری»
برج فناوری؛ زیرساختی برای اتصال اکوسیستم واکسن ایران به جهان
هشدار لیبی در خصوص توقف فعالیت پالایشگاه زاویه
نگاهی به نگاره «شهید» محمود فرشچیان
خودکشی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در آمریکا
گفتگوی تلفنی وزرای دفاع ایران و مالزی
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست مطرح یمنی درباره شکست ترامپ در بازگشایی تنگه هرمز
گزارش تصویری| پیاده روی زائران امام رضا ع
اعلام جزئیات برگزاری و دریافت کارت‌ کنکور ۱۴۰۵ و آزمون‌ دانشجو معلم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top