تاریخ انتشار: شنبه 1401/06/12 - 19:11
کد خبر: 442985

«حسینیه معلی» به آنتن شبکه سه باز می‌گردد

«حسینیه معلی» به آنتن شبکه سه باز می‌گردد

حسینیه معلی در قالب فصل دوم به آنتن شبکه سه برمی‌گردد با این تفاوت که در دور جدید سعید حدادیان حضور نخواهد داشت و میزبانِ جدیدی به برنامه اضافه می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، سعید ستودگان تهیه‌کننده «حسینیه معلی» از بازگشت این برنامه به آنتن شبکه سه خبر داد. این اتفاق قرار است از چهارشنبه همین هفته بیفتد و فصل دوم این برنامه روی آنتن تلویزیون برود.

ستودگان به این نکته اشاره کرد: حسینیه «معلی» از چهارشنبه (شانزدهم شهریورماه) این هفته تا پایان ماه صفر روی آنتن خواهد بود.

او از بازتاب‌های مردمی درباره این برنامه گفت که هنوز ادامه دارد و این استقبال‌ها باعث شد که امیدوار باشند که مخاطبان با «حسینیه معلی» در فصل دوم هم ارتباط خوبی برقرار کنند. 

تهیه‌کننده «حسینیه معلی» در پاسخ به این سؤال که آیا قرار است این برنامه در طول سال فصل‌های دیگری داشته باشد و یا فقط در قالب مناسبت‌ها خودش را مهیای پخش خواهد کرد، گفت: ما بعد از پخشِ فصل دوم باید بنشینیم و نقاط ضعف و قوت را مورد بررسی قرار دهیم.

وی افزود: در حال حاضر فعلاً نه تصمیمی گرفتیم و نه صحبتی شده است. هرچه خود امام حسین(ع) بخواهد همان می‌شود و همه‌چیز امکان دارد.

ستودگان درباره حضورِ حامد سلطانی به عنوان مجری این برنامه گفت: حامد سلطانی بسیار توانمند و خوش‌آتیه است؛ رزقش بود و امام حسین(ع) خواست که اجرا کند و خوشبختانه خوب هم درخشید. 

تهیه‌کننده «حسینیه معلی» درباره اینکه اگر قرار باشد برنامه فصل‌های دیگری داشته باشد در اجرا و میزبانان برنامه تغییراتی خواهید داشت، گفت: هنوز هیچ‌چیزی مشخص نیست. خوشبختانه برکتِ امام حسین(ع) شامل حال‌مان شد و توانستیم دو فصل از این برنامه بسازیم؛ یک فصل که روی آنتن رفت و مورد استقبال قرار گرفت و از آخر هفته هم، پخشِ فصل دوم آن آغاز خواهد شد. 

او در پایان در خصوص تغییرِ میزبانان در سری جدید گفت: در قسمت پایانی فصل اول، آقای حدادیان اعلام کردند که حضور نخواهند داشت. ان‌شاءالله فرد جدیدی از روز چهارشنبه به جمعِ میزبانان ما اضافه خواهند شد. 

ستودگان سالِ گذشته «نسل حسینی» را تهیه کرد و «عشق مهدی» را هم روی آنتن داشت. برنامه تلویزیونی «حسینیه معلی» اولین برنامه استعدادیابی در حوزه مداحی و روضه‌خوانی بود که در شب‌های دهه اول ماه محرم روی آنتن شبکه سه سیما رفت و با استقبال مخاطبان روبرو شد. به گفته میزبانان،  این برنامه جنبه رقابتی نداشته و فقط برای انتقال توانایی‌های جوان و عاشقان حسینی به تصویر کشیده شده است.

مهدی رسولی، سعید حدادیان، مجید بنی فاطمه و محمد صمیمی از مداحان برجسته اهل بیت(ع) به عنوان میزبان در سری اول این برنامه حضور داشتند.

حضورِ نوجوانان در این برنامه و مداحی‌شان مورد استقبال بسیاری از علاقه‌مندان به ستایشگری اهل‌بیت عصمت و طهارت قرار گرفته، تا جایی‌که بسیاری این درخواست را از صاحبانِ این برنامه داشته‌اند همچون «عصرجدید» که استعدادهای بسیاری را در معرضِ نگاه، قرار داد با توسعه این برنامه و فراهم کردن شرایطی برای گسترش استعدادهای «حسینیه معلی»، شاهدِ افزایش این استعدادها و پیشرفت‌شان باشیم. 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چگونه با چند اقدام ساده مانع خاموشی در جنوب شویم؟
جزئیات بیمه‌نامه زائرین اربعین را اعلام کرد
جزئیات بیمه‌نامه زائرین اربعین را اعلام کرد
افشای جزئیات حملات کوبنده ایران
آثار اقتصادی تجمعات شبانه مردمی
درخشش تیم ملی المپیاد زیست‌شناسی ایران در لیتوانی
دور زدن تنگه هرمز عملی نیست؛ آمریکا موفق نشده است
ذخایر نفت آمریکا به پایین‌ترین حد طی ۴۳ سال رسید
پایگاه‌های آمریکایی هدف حملات ایران
آموزش و معرفی روش های امن کسب درآمد دیجیتال بدون نیاز به سرمایه اولیه
آلپاری برای کاربران ایرانی؛ نکاتی درباره افتتاح حساب، احراز هویت و شروع معامله
۶ روش هوشمندانه برای تمیز نگه داشتن فرش اتاق کودک
معرفی بهترین صرافی‌ های خارجی بدون تحریم برای ایرانیان
معرفی بهترین صرافی‌ های خارجی بدون تحریم برای ایرانیان
کابل شبکه لگراند برای چه پروژه‌هایی بهتر است؟ (بررسی ارزش خرید کابل لگراند)
از نمایندگان مجلس می‌خواهیم از هویت اسلامی دانشگاه حمایت کنند
صد روز پیش، زدن زیرساخت تهدیدی علیه ما تلقی می‌شد
در ستایش بانوی نمونه‌ای که دیدار آخر را به بهشت موکول کرد
تغییر در فرایند پذیرش دانشجومعلمان
جدیدترین خبر از طارمی در المپیاکوس
عربستان در خدمت پروژه های آمریکایی-صهیونیستی است
از اجرای طرح نوین تغذیه تا بازسازی روانی-اجتماعی دانشگاه‌ها در دوران پساجنگ
بازدید رهبر شهید از پژوهشگاه رویان نماد قدردانی از جامعه علمی کشور بود
ضربه تازه دولت ترامپ به دانشجویان بین‌المللی
آغاز یازدهمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی
برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵ برای توان‌خواهان و زندانیان
آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ در سلامت و آرامش برگزار شد
پرونده آزمون ارشد ۱۴۰۵ بسته شد
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
چگونه مدارس و دانشگاه‌های ایران به اهداف نظامی تبدیل شدند؟
معاون وزیر علوم از حذف واسطه‌ها در چرخه تغذیه دانشگاه‌ها خبر داد
دعوت از اعضای هیئت‌علمی برای مشارکت در «پویش خردورزی ملی برای ایران برخاسته»
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
آغاز فرآیند ثبت‌نام کاروان اربعین هیئت دانشجویی دانشگاه الزهرا (س)
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
پرداخت وام‌های دانشجویی در انتظار رفع مشکلات بانکی
تغییر زمان برگزاری ۳۸ آزمون دانشگاه شریف به دلیل قطع ناگهانی برق
امشب آخرین فرصت دریافت کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
برگزاری آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در دانشگاه تهران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top