تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/06/14 - 01:29
کد خبر: 443163

با اعلام میزان دارایی مالی فدراسیون فوتبال؛

نبی:درباره دراگان اسکوچیچ تصمیم جمعی است نه فردی

نبی:درباره دراگان اسکوچیچ تصمیم  جمعی است نه فردی

نایب رئیس فدراسیون فوتبال گفت: به صورت انفرادی رباره اسکوچیچ تصمیم نمی‌گیریم و اساسا هر گونه تصمیمی در فدراسیون فوتبال و هیأت رئیسه باید مطرح شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، مهدی محمدنبی پس از پایان جلسه امروز با مدیران عامل باشگاه‌های لیگ برتری در جمع خبرنگاران گفت: جلسه امروز مشورتی بود. بخشی از باشگاه‌ها به سمت خصوصی شدن پیش می‌روند و برخی از آنها خصوصی هستند و اساساً سرمایه‌گذار به نرخ بازگشت سرمایه توجه می‌کنند. باید بستری فراهم شود که جدای از بحث بقا، بحث توسعه فوتبال در استان‌ها پیشرفت کند.

نایب رئیس فدراسیون فوتبال درباره رسیدگی به حق تبلیغات محیطی باشگاه‌ها در این نشست تاکید کرد: در جلسات بعدی شاید تصمیم بگیریم. بحث حق پخش در چارچوب لوایحی است که در مجلس مصوب شده است. قاعدتاً در آن مسیر باید حرکت شود که مکانیزم خودش را طی کند.

او درباره تعیین تکلیف آینده سرمربی تیم ملی ایران ادامه داد: هر روز این سوال را جواب می‌دهم. به صورت انفرادی تصمیم نمی‌گیریم و اساساً هر گونه تصمیمی در فدراسیون فوتبال و هیأت رئیسه باید مطرح شود. اصلاً در دستور جلسه نبود و در این خصوص صحبتی نشد. نظر خودمان را هم در این باره اعلام خواهیم کرد.

نبی درباره شایعاتی که در خصوص برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال صورت گرفته است، گفت: اعضای مجمع ما ۸۶ نفر هستند. آنها مستقل هستند و می‌توانند رأی خود را بدهند. همه در مجمع حضور داشتند که شما هم بودید و دیدید. لذا مجمع تصمیم گیری کرده و امیدوارم این شبهات برطرف شود. ما الان نیاز به تعامل و وفاق در فدراسیون و مجموعه‌های مختلفی که با ورزش در ارتباط هستند، برقرار شود. جام جهانی نزدیک است و ما بایستی به این سمت حرکت کنیم.

نبی درباره آخرین وضعیت تیم فوتبال امید و اینکه قرارداد مهدی مهدوی‌کیا هنوز تمدید نشده است، توضیح داد: امروز این موضوع را بررسی کرده و قرارداد مهدوی‌کیا تمام شده است. پیگیر هستیم با کادر قبلی یا کادر جدید به جمع بندی برسیم. تمام تلاشمان این است موضوع تا دو هفته آینده جمع بشود.

او در خصوص تعیین اسپانسر برای تیم ملی فوتبال در آستانه برگزاری رقابت‌های جام جهانی قطر گفت: در روزهای اخیر درخواست‌هایی به فدراسیون واصل شده است. البته منظور من از روزهای اخیر قبل از انتخابات است که مدارک را دیده‌ایم. به عنوان کارگزار پیشنهاداتی داده‌اند که باید به کمیسیون معاملات فدراسیون فوتبال برود. اعضای کمیسیون هم باید نظر بدهند و پس از این اقدام، نظر آنها به هیأت رئیسه می‌رود.

نبی ضمن اعلام پیشنهاد بالای ۲۰۰ میلیارد تومانی برای کمک به فدراسیون و تیم ملی فوتبال در راستای همکاری اقتصادی گفت: خوشبختانه بخشی از موجودی که ما در فدراسیون گرفته‌ایم، به حساب خزانه بازمی‌گشت که از محل کمک‌هایی بود که وزارت ورزش کمک کرده است. بخشی هم درآمدهایی هست که در این چند وقت حاصل شده. فکر می‌کنم حدود ۶۰ میلیارد است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
غرامت برای بازدارندگی
سخن رهبری فصل‌الخطاب است
رابطۀ مسئولان باید با رهبری رابطۀ امام و رهرو باشد
پروژه مهار مقاومت در لبنان / دولت لبنان در مسیر فشار بر مقاومت
نبرد هرمز در سایه نقض توافق / تقابل برای کنترل حیاتی‌ترین آبراه جهان
عراق: میزبانی مراسم تشییع رهبر شهید ایران، افتخاری تاریخی برایمان است
شما فرزندان این کشور ثابت کردید که اراده یک ملت، بزرگ‌تر از هر مانعی است
دیدار استاندار کربلای معلی با عراقچی
جزئیات برنامه‌های وداع و تشییع امام شهید در تهران
کانادا؛ اولین تیم راه‌یافته به دور یک‌هشتم نهایی جام جهانی
عارف: مردم میزبان اصلی مراسمات رهبر شهید انقلاب هستند
توافق تهران و بغداد برای تقویت امنیت مشترک و مقابله با تروریسم
عراقچی: در برابر عهدشکنی آمریکا و رژیم صهیونیستی با قاطعیت عمل می‌کنیم
پاکستان از حملات هوایی به اهدافی در شرق افغانستان خبر داد
بقائی: مردم ایران حامیان جنایت صدام در سردشت را فراموش نمی‌کنند
عراقچی: کشورهای منطقه اجازه ندهند از خاکشان به ایران حمله شود
تنگه هرمز؛ شاهراه انرژی و مزیت راهبردی ایران
رئیس جمهور با آیت‌الله اعرافی دیدار کرد
سامانه تلفنی رسیدگی به اختلافات موجر و مستأجر راه‌اندازی شد
دیدار رئیس سازمان بازرسی با خانواده شهید مدافع امنیت
عارف: برنامه‌ریزی‌ لازم برای استقبال از مهمانان اندیشیده شده است
یارانه غذای دانشجویان از ترم آینده مستقیم به کیف پول آنها واریز می‌شود
آزمون‌های امروز و فردا دانشگاه علمی کاربردی در سامانه «ویانا» لغو شد
تحویل ۱۲۰۰ واحد خوابگاه متأهلی به دانشجویان تا مهرماه
فراهم شدن امکان ویرایش حوزه آزمون پذیرش دستیار تخصصی
پرونده پیگیری اعتراض به کسورات دانشجومعلمان ۵ ساله شد
چالش های دانشجویان و محققان؛ چگونه تحریم های سرویس های علمی و خارجی را دور بزنیم؟
آغاز مصاحبه مجازی پذیرفته شدگان دکتری دانشگاه آزاد از امروز
آخرین وضعیت قوانین ترمیم نمره و ایجاد سابقه تحصیلی ۱۴۰۵
ضرورت بازنگری رشته‌های دانشگاهی برای دوران پساجنگ
حضور وزیر علوم در همایش بین‌المللی فناوری‌های نوین آموزشی در استانبول
امروز آخرین فرصت ثبت نام در پذیرش کاردانی به کارشناسی ۱۴۰۵
صدور کارت نخبگان کلید خورد؛ تمرکز بر حمایت‌های تخصصی به جای خدمات رفاهی
جزییات ثبت نام ترم تابستانی دانشجویان پیام نور اعلام شد
تغییر برنامه زمانی امتحانات دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
حمایت مرکز همکاری‌های علمی وزارت علوم از ابتکارات نوآورانه دانشگاه‌ها
آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شد
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top