تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/09/06 - 23:50
کد خبر: 452033

پیام تسلیت انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا به مناسب درگذشت امام عبدالعلیم

پیام تسلیت انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا به مناسب درگذشت امام عبدالعلیم

انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا به مناسب درگذشت امام عبدالعلیم موسی پیام تسلیتی صادر کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشجو، انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا به مناسب درگذشت امام عبدالعلیم موسی پیام تسلیتی صادر کرد.

متن این پیام به شرح ذیل است:

سی آذر ۱۴۰۱ مصادف است با درگذشت امام عبدالعلیم موسی، مسلمان مبارز سیاهپوست آمریکایی و از عاشقان و همراهان انقلاب شکوهمند اسلامی ایران. این مرد بزرگ در اوایل عمر پر برکت خود با حضور میدانی در کشور آفریقای جنوبی با جنبش ضد آپارتاید همراه شد و در ادامه از دوستداران تفکر شهید مالکم ایکس گشت و در نهایت با ظهور انقلاب اسلامی ایران با افکار و آرمان‌های امام خمینی (ره) آشنا گردید و با پذیرش این آرمان‌های تحول گرایانه به جمع مبارزان این راه پیوست تا اینکه در زمره مصادیق آیه مبارکه " من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه" قرار گرفت.

وی بنیانگذار موسسه ضد صهیونیستی السابقون در آمریکا بود که با مدیریت آن علیه جنگ روانی دشمن صهیونیستی و پشتیبانی از اسلام ناب محمدی (ص) فعالیت می‌نمود. مرحوم عبدالعلیم موسی از چهره‌های شناخته شده جهان اسلام و امام جماعت مساجدی در شرق و غرب آمریکا بود که همه عمر خویش را صرف هدایت جوانان مسلمان سیاهپوست آمریکایی و دیگر اقلیت‌ها نمود. همچنین در ادامه مبارزات خود در این اواخر تا سر حد مرگ مورد ضرب و شتم و آزار و اذیت پلیس رژیم نژادپرست آمریکا قرار گرفته بود.

مجاهدت‌ها و تلاش‌های خالصانه او باعث شور و شعف انقلابیون بود و محافل و مجالس انجمن اسلامی دانشجویان در آمریکا از حضور و صحبت‌های وی بخوبی بهره‌مند می‌گشت. خدایش رحمت کند و با مقتدایش محشور گرداند.

انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا این ضایعه تاسف‌بار را به همه عاشقان انقلاب اسلامی، دوستان و همراهانش تسلیت عرض نموده و از بارگاه ایزد منان علو درجات اخروی این مجاهد خستگی‌ناپذیر را مسئلت می‌نماید.

انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
افشاگری روزنامه آمریکایی درباره حملات امارات علیه ایران
نامه جدید فدراسیون فوتبال به فیفا
فیلم | دکتر فتانه تقی‌یاره: هر کشوری مسائل مختلفی دارد؛ بایستی مسائل کشور را به دانشگاه‌ها بدهیم تا حل کنند
نقشه راه جدید برای ۵ دانشگاه
فیلم | خضریان: توافقی که سایه جنگ را حفظ کند، منافع ملی را تأمین نمی‌کند
تمرکز شهرداری تهران بر اشتغال‌زایی ۴۰ هزار زن سرپرست خانوار
فیلم | رهبر شهید انقلاب: اجازه نمی‌دهم بیگانگان با مصالح ما بازی کنند
پرسپولیس پاسخ استقلال را با شکایت داد
امتحانات پایه‌های اول تا دهم از امروز آغاز می‌شود
تجاوزات هوایی و توپخانه‌ای اسرائیل علیه لبنان
فشارخون بالا چه بلایی سر ما می آورد
تسلط بر تنگهٔ هرمز را با تحریم هم به دست نخواهید آورد
دانش آموزان امسال غیر حضوری ثبت‌نام می کنند
هفت نکته مهم در پیام‌های آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای از اسفندماه ۱۴۰۴ تا امروز...
حمله آمریکا به یک قایق در اقیانوس آرام
 مقتل شهید، مزار اوست
بنادر امارات قربانی کریدور زمینی ایران و پاکستان
خانواده بهشتی
باقری: کشورها از ابتکار ایران درباره معادله امنیتی جدید استقبال کردند
اعلام اسامی بازیکنان تیم فوتبال امید برای اردوی ترکیه
بقایی: آمریکا شریک تمام جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان و منطقه است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top