تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/09/08 - 00:42
کد خبر: 452171

یاد هندرسون از ستاره‌هایی که در این جام نیستند

یاد هندرسون از ستاره‌هایی که در این جام نیستند

جوردن هندرسون هافبک تیم‌ملی انگلستان که در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی حساس مقابل ولز به همراه ساوت گیت حضور پیدا کرد، در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر انتظار قهرمانی از تیم ملی انگلستان اینگونه پاسخ داد: اینکه از ما انتظار زیادی می‌رود، یک امر عادی است و این از ویژگی فوتبال به شمار می‌رود. امیدوارم با این حجم از توقع سربلند خارج شویم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشجو، جوردن هندرسون هافبک تیم‌ملی انگلستان که در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی حساس مقابل ولز به همراه ساوت گیت حضور پیدا کرد، در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر انتظار قهرمانی از تیم ملی انگلستان اینگونه پاسخ داد: اینکه از ما انتظار زیادی می‌رود، یک امر عادی است و این از ویژگی فوتبال به شمار می‌رود. امیدوارم با این حجم از توقع سربلند خارج شویم.

*در پاسخ به عدم حضور مصر و محمد صلاح در این جام گفت: اگر می‌خواهید با شما صادق باشم، با صلاح در این باره صحبت نکردم، اما مطمئن هستم که اکنون از تعطیلات خودش لذت می‌برد
به خاطر عدم حضور درجام‌جهانی، احساس ناراحتی می‌کند. بازیکنان بزرگ دوست دارند که در جام‌جهانی حاضر شوند و مو صلاح یکی از آنهاست.

هندرسون در پاسخ به مصدومیت سادیو مانه هم اینگونه پاسخ داد: واضح است که سادیو هم تمایل زیادی برای حضور در مسابقات داشت. وقتی خبر مصدومیتش را شنیدم، با او صحبت کردم و بسیار در شوک مصدومیت قرار داشت. از کیفیت بالای سانه باخبر هستم و اگر شانس کمی برای بازی داشت، آن را از دست نمی‌داد. شدت مصدومیت به حدی بود که تواند در این مسابقات حاضر شود. امیدوارم هرچه زودنر سلامتی کامل خود را به دست بیاورد و در آینده فرصت حضور در مسابقات را به دست بیاورد.

انگلستان در دیداری حساس و همزمان با دیدار تیم ملی ایران، از ساعت ۲۲:۳۰ سه‌شنبه به مصاف ولز خواهد رفت تا سرنوشت تیم‌های صعود کننده از گروه دوم این رقابت‌ها مشخص شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۲ دانشجوی هتاک دانشگاه امیرکبیر اخراج شدند
زمان بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه خواجه نصیر اعلام شد
سربازان غرب و مدافعان آزادی‌های گزینشی / سکوت در برابر لاله‌های ایران
گرامیداشت مقام زن از مناسبت‌محوری به شنیدن صدای زنان و اقدام عملی تغییر می‌کند
از بحران‌سازی تا عادی سازی؛ روایت‌سازی برای تسلیم
لزوم توجه جدی به مسئله ازدواج در چارچوب سیاست‌های جوانی جمعیت
از وام شرافتی تا لپ‌تاپ امانی؛ حمایت‌های جدید از دانشجویان
«درصد قبولی هر رشته» آزمون های گواهینامه و دانشنامه پزشکی اعلام شد
تقویم آموزشی سال تحصیلی ۱۴۰۶- ۱۴۰۵ دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
بازدید هیئت اندونزیایی از ظرفیت‌های فناورانه دانشگاه صنعتی امیرکبیر
امتحانات نهایی با حضور یک میلیون و ۷۹۰ هزار دانش‌آموز برگزار شد
ادعاهای هسته‌ای آژانس علیه ایران، «هیاهو برای هیچ» است
کارت آزمون‌های عملی رشته‌های هنری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
یک معلم در بلژیک به دلیل خودداری از برداشتن حجاب اخراج شد
ثبت‌نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ آغاز شد
شمار شهدای غزه به ۷۳ هزار و ۷۸۶ نفر رسید
مهلت شرکت در پذیرش دوره‌های کاردانی دانشگاه علمی کاربردی تمدید شد
ماجرای «ترک فعل» در پرونده چای دبش
ساختار ۴۶ ساله نظام آموزشی در حال تغییر است
ساختار ۴۶ ساله نظام آموزشی در حال تغییر است
کاهش قیمت طلا در پی افزایش احتمال بالا رفتن نرخ بهره در آمریکا
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top