تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/09/28 - 16:00
کد خبر: 454478

مسکن ملی در روستاها پیشرفت ۶۴ درصدی داشته

مسکن ملی در روستاها پیشرفت ۶۴ درصدی داشته

 بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مسئولیت اجرای یک میلیون و ۶۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن دولت سیزدهم را در روستاها، شهرهای کوچک و برخی دیگر از شهرها بر عهده دارد که به گفته معاون بنیاد ۱۹۸ هزار واحد با میانگین پیشرفت ۶۴ درصد در دست ساخت قرار دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، معاون امور بازسازی بنیاد مسکن، حدود ۱۹۸ هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن در روستاها توسط بنیاد در حال ساخت قرار دارد که میانگین پیشرفت فیزیکی واحدها به حدود ۶۴ درصد رسیده است.

 بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مسئولیت اجرای یک میلیون و ۶۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن دولت سیزدهم را در روستاها، شهرهای کوچک و برخی دیگر از شهرها بر عهده دارد که به گفته معاون بنیاد ۱۹۸ هزار واحد با میانگین پیشرفت ۶۴ درصد در دست ساخت قرار دارد.

مجید جودی با اعلام این مطلب به پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی گفت: علاوه بر واحدهایی که در روستاها تحت عنوان طرح نهضت ملی مسکن در دست احداث قرار دارد از محل اعتبارات سال ۱۴۰۱ مصوب آذر سال جاری حدود ۲۰۰ هزار واحد در برنامه ساخت در روستاها قرار گرفته که از این تعداد واحد در برنامه امسال بنیاد مسکن حدود ۱۰۵ هزار واحد توسط بانک‌های عامل به امور استان‌ها ابلاغ شده است.

حدود ۴۲ هزار واحد نیز با بانک‌های عامل معرفی شدند و حدود ۷۰۰۰ واحد در فاصله کمتر از یک ماه انعقاد قرار داد کردند که برای برخی از واحدها نیز اجرای فونداسیون انجام شده است.

بنابراین گزارش، پرداخت تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی ساخت مسکن روستایی با نرخ سود ۵ درصد مصوب ۲۵ آبان‌ماه ۱۴۰۰ در روز ۸ آبان ۱۴۰۱ با اصلاحاتی به تایید هیات دولت رسید و قرار شد ۲۰۰ هزار فقره در سال ۱۴۰۱ پرداخت شود.

به موجب اصلاح مصوبه مذکور، سقف فردی تسهیلات از ابتدای سال ۱۴۰۱ با رعایت مقررات ملی ساختمان برای حداقل ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت، مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان برای دوره مشارکت مدنی و فروش اقساطی (در مجموع به مدت ۲۰ سال) تعیین می‌شود.

بر این اساس افرادی که در سال گذشته وام ۱۰۰ میلیون تومانی را دریافت کرده بودند می‌توانند هم‌اکنون تا ۱۰۰ میلیون تومان دیگر دریافت کنند. متقاضیان در مناطق مختلف کشور به دفاتر بنیاد مسکن مراجعه کنند.

چندی قبل، اکبر نیکزاد ـ رئیس بنیاد مسکن درباره این موضوع که آیا وام ۲۰۰ میلیون تومانی ساخت مسکن روستایی کفاف تکمیل واحدها را می‌دهد گفت: مردم خانه‌های خود را به مرحله‌ی گچ و خاک می‌رسانند و زندگی می‌کنند؛ کاشی‌کاری و گچ‌کاری می‌ماند برای سال بعد؛ این خیلی بهتر از واحد غیرمقاوم است.

به گفته وی مشکل ضامن این وام حل شده و پرداخت تسهیلات از طریق سفته زنجیره‌ای سه نفره امکان پذیر است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
روایت آمر به معروف از ماجرای جنجالی دانشگاه علامه
کرایه کانتینری جهان دو برابر شد
اخراج کارمند دانشگاه علامه به‌دلیل تذکر حجاب را تا لغو حکم پیگیری می‌کنیم
پایانِ عصرِ توهم؛ مذاکره ابزار است، نه آرمان
دلسوزیِ مجازی برای جنوب؛ واقعیت یا نمایش؟
فیلم | در موج‌های ۸، ۹ و ۱۰ عملیات نصر ۲ و در مراحل ۹ و ۱۰ عملیات صاعقه چه مواضعی از دشمن آمریکایی هدف گرفته شد؟
مطالبه مردم از نمایندگان مجلس فعالیت تقنینی در شرایط اضطراری است
«از "فرسایش روانی" تا "تسلیمِ راهبردی"؛ یک پیمایشِ جهت‌دار»
در صورت شرارت، همه زیرساخت‌های منطقه تحت حمله قرار خواهند گرفت
شنیده شدن صدای انفجارهای متعدد از نقاط مختلف جزیره قشم
توزیع ۵ هزار بسته معیشتی کمیته امداد تهران آغاز شد
واکنش چادرملو به حذف از آسیا
اقدام خصمانه لندن علیه سپاه بی‌پاسخ نمی‌ماند
تنها از راه دیپلماسی می توان مشکلات با ایران را حل کرد
شنیده شدن صدای سه انفجار در اربیل عراق
اعلام زمان فینال و رده بندی جام جهانی ۲۰۲۶
صدای چند انفجار در اهواز شنیده شد
تصاویر شهدای تیپ ۳۸۸ ایرانشهر که بامداد امروز به شهادت رسیدند
مسی و یاران سه‌شیرها را شکار کردند
راهنمای جامع خرید و تعمیر دوربین سونی؛ چرا شرکت اطمینان بهترین انتخاب شماست؟
علت لکه های قهوه ای فرش(+روش تمیز کردن)
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
چگونه مدارس و دانشگاه‌های ایران به اهداف نظامی تبدیل شدند؟
معاون وزیر علوم از حذف واسطه‌ها در چرخه تغذیه دانشگاه‌ها خبر داد
دعوت از اعضای هیئت‌علمی برای مشارکت در «پویش خردورزی ملی برای ایران برخاسته»
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
آغاز فرآیند ثبت‌نام کاروان اربعین هیئت دانشجویی دانشگاه الزهرا (س)
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
پرداخت وام‌های دانشجویی در انتظار رفع مشکلات بانکی
تغییر زمان برگزاری ۳۸ آزمون دانشگاه شریف به دلیل قطع ناگهانی برق
امشب آخرین فرصت دریافت کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
برگزاری آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در دانشگاه تهران
ثبت‌نام اسکان موکب‌های دانشجویی از ۲۲ تیرماه آغاز می‌شود
معرفی دانشگاه‌های برتر کشور از منظر شاخص سرانه برگزیدگی در بنیاد ملی نخبگان
تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه دانشجویان کارشناسی‌ارشد دانشگاه شریف
دانشگاه را آزاد کنید؛ دانشگاه محل آزاداندیشی است
بیش از ۴۲۰ هزار داوطلب آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ کارت گرفتند
ثبت‌نام اسکان موکب‌های دانشجویی از ۲۲ تیرماه آغاز می‌شود
جزئیات طرح جدید تغذیه دانشجویی/ تهیه غذا از پلتفرم‌های آنلاین
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top