تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/11/03 - 10:38
کد خبر: 458824

وکالت به یک بی وطن؟!/ التماس رضا پهلوی برای مهم بودن

وکالت به یک بی وطن؟!/  التماس رضا پهلوی برای مهم بودن

باید به رضا پهلوی گفت آیا پدر و پدربزرگ‌تان برای خیانات و جنایاتی که به مردم ایران روا داشتند وکالت گرفتند که حالا شما برای مهم بودن در مجامع بین المللی دنبال وکالت هستید؟

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، از روزهایی که مرگ مهسا امینی تبدیل به اسم رمزی برای ایجاد آشوب و اغتشاش در گوشه و کنار کشور شد چهار ماه می‌گذرد؛ ماه‌هایی که منجر به از دست دادن تعدادی از مردم آگاه و ناآگاه کشورمان شد. در این ماه‌ها هم مثل همیشه رسانه‌های سعودی و صهیونیستی بی‌کار نبوده و در تنور آتش می‌دمیدند.

اما هرچه بیشتر گذشت این‌رسانه‌ها، با گاف‌های گاه و بی گاه، دست خود را با استفاده از عناصر مختلف رو کردند؛ از چهره‌هایی که به فکر ماهی گرفتن از آب گل آلود بودند و دنبال پاسپورت و اقامت تا کلیدواژه‌ها و اسامی دروغینی که در میان کشته‌ها جای می‌گرفتند همگی نشان از کمبود خوراک رسانه‌ای شبکه‌هایی مانند من و تو، BBC و ایران اینترنشنال و … داشت.

با گذشت چهار ماه و آرام‌شدن اوضاع کشور، همه می‌دانند اخبار اعتصاب غذای افرادی مانند حسین رونقی دروغی بیش نیست. اما به‌هرحال رسانه‌هایی که با دلارهای صهیونیستی و سعودی تغذیه می‌شوند، نمی‌توانند مقابل بودجه دریافتی بی‌کار بنشینند چون در غیر این‌صورت، اخراج شده و مهره‌های دیگری جایگزین‌شان می‌شوند. و حالا این بار در قالب یک کمپین خوراک جدیدی تدارک دیده‌اند؛ کمپین «من وکالت می‌دهم» که توسط احسان کرمی راه‌اندازی شد تا ظاهراً مردم ایران به «شاهزاده رضا ربع پهلوی» وکالت دهند به نمایندگی از آنان در مجامع بین المللی دنبال احقاق حقوق ایرانیان باشد. اما ظاهراً کسی به پهلوی نگفته چه‌کسی شما را به عنوان یک شخص مهم در ایران قلمداد می‌کند و با شما بر سر مسائل ایران گفتگو می‌کند؟ یا به تعبیر خودمانی چه کسی شما را فرد مهمی در کشور ایران به حساب می‌آورد که با شما مذاکره بین المللی انجام دهد؟ البته مگر سعودی نشینان و رژیم غاصب اسرائیل که برایشان منفعت زیادی دارید.

* التماس ربع پهلوی برای مهم بودن

همه چیز از یک مصاحبه تلویزیون در شبکه من و تو آغاز شد. رضا پهلوی ملقب به ربع پهلوی در مصاحبه‌ای با این شبکه وابسته به دربار پهلوی، درباره اینکه چرا در تمام این چهار ماه اعتراضات ایرانیان پا به میدان نگذاشتید، گفت: من برای حضور در مجامع بین المللی از طرف ایرانیان باید مشروعیت داشته باشم. این‌صحبت امروز به بازی «وکالت می‌دهم» رسیده است. اما باید به آقای پهلوی گفت آیا پدر و پدربزرگ‌تان برای خیانات و جنایاتی که در حق مردم ایران روا داشتند وکالت گرفتند که حالا شما برای مهم بودن در مجامع بین المللی دنبال وکالت هستید؟ آن هم شمایی که در تمام طول دوران اقامت خود در خارج از کشور حتی یک شغل مهم نداشتید و پول توجیبی خود را از خزانه و ثروت به تاراج رفته ایران توسط مادرتان می‌گیرید.

ربع پهلوی

درست پس از التماس ربع پهلوی برای دیده‌شدن دوباره بود که احسان کرمی سلبریتی فراری از ایران، کمپینی به راه انداخت تا مخاطبان در قالب یک وکالت نمادین به نوه رضاخان پهلوی برای حضور در مجامع بین المللی اذن دهند. غافل از اینکه پس از شروع مضحک این کمپین، حتی بین عناصر تجزیه طلب هم اختلاف افتاد؛ طوری که در گفتگوی دو کارشناس شبکه BBC بر سر مشروعیت پهلوی و مجاهدین خلق برای حضور در مجامع بین‌المللی بحث و جنجال در گرفت. این‌بحث و جدل نمونه‌ای از خرواری است که در آن، بسیاری از عناصر تجزیه‌طلب، پهلوی را به مشروعیت نمی‌شناسند. برای مثال در یکی از تجمعات روزهای گذشته در فرانسه افراد پلاکاردهایی با عنوان «نه سلطنت، نه پهلوی، آزادی و برابری» در دست داشتند و جالب اینجاست که بسیاری از این افراد اذعان می‌کنند ربع پهلوی تنها گزینه موجود است. به بیان دیگر چاره‌ای جز انتخابش نیست!

در همین‌راستا علی کریمی دیگر سلبریتیِ به‌خدمت غرب‌درآمده هم اعلام کرد اگر کسی گزینه دیگری دارد بگوید تا به او وکالت بدهیم!

پس از این اختلاف نظرات بود که احسان کرمی ویدئویی از خود منتشر کرد و با خنده‌های مشمئزکننده گفت: «ما برای کاری به اینجا آمدیم و اجازه دهید که این کمپین راه خودش را برود»

* وکالتی برای تاراج دوباره ایران

در میان تمامی سوالات؛ خبرنگار من و تو چندسوال مهم را از آقای پهلوی نپرسید؛ این‌که آیا پدر و پدربزرگ شما برای حضور ۶۰ هزار مستشار نظامی و اداری آمریکا در ایران با هزینه ایران؛ اعطای حق مصونیت قضائی (کاپیتولاسیون) به مستشاران آمریکایی؛ اعطای جزیره بحرین و جزایر زیبای اطراف آن به انگلیسی و عرب‌های وهابی؛ غرق بودن شاه، خواهرانش، همسرش فرح و بقیه اعضای خانواده اش در انواع فسادهای اخلاقی؛ بیسوادی مطلق بیش از هفتاد درصد جمعیت کشور در سال ۵۷؛ عضویت ۳۸ درصد وزرا در فراماسون، ۲۴ درصد در عضویت سیا و ۲۱ درصد در عضویت ساواک؛ تبدیل ایران به بازار کال های بنجل وارداتی غرب و فقدان کارخانه‌ها و زیرساخت‌های اقتصادی از خودکفایی؛ تورم شدید با نرخ سالانه ۴۰ تا ۵۰ درصد به همراه فساد و دزدی بلندپایگان و نابرابری در توزیع درآمدها؛ وجود ترسناک‌ترین و خطرناک‌ترین سازمان جاسوسی دنیا موسوم به ساواک با کشتار هزاران بیگناه؛ حضور بیش از ۲۰۰ بهایی در بین مقامات ارشد کشور؛ تبدیل ۸۰۰ هزار کشاورز ایران به خرده مالکان بی زمین و وارد کنندگان کالاهای غربی به ایران با اصلاحات ارضی؛ شکل گیری اولین حلبی نشین های ایران در شهرهای بزرگ به خصوص تهران؛ ایجاد سه هزار فاحشه‌خانه و کاباره در ایران؛ کشتار ده‌ها هزار شهید مظلوم از مردم بیگناه ایران در جریان انقلاب؛ حمایت بی و چون و چرا از رژیم غاصب اسرائیل؛ ورود پزشکان هندی و بنگلادشی به دلیل عقب ماندگی ایران در علم و هزاران هزار مورد دیگر وکالت گرفته‌اند؟

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
العقابی: اگر جمهوری اسلامی ایران نبود، امنیتی در عراق وجود نداشت
جزئیات دیدار وزیر خارجه جولانی و رئیس موساد در اردن
بادبادک کودکان غزه بهانه جدید اسرائیل برای تشدید تجاوز است
پیشنهاد عراق برای تشکیل شورای هماهنگی امنیتی میان ایران و عربستان
سرنگونی پهپاد جاسوسی سعودی در استان حجه یمن
«بسنت»: بامداد امروز بزرگ‌ترین حمله مالی به ایران را آغاز می‌کنیم
آیین بزرگداشت حکیم بوعلی سینا و روز پزشک در همدان +عکس
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
عراقچی: همه در قبال خون شهدا پاسخگو هستیم
سردار وحیدی: مدافعان سلامت همچون رزمندگان خط مقدم هستند
قدردانی فرستاده رهبر انقلاب برای مشارکت عراقی‌ها در تشییع قائد امت
تاکید سید عمار حکیم بر نقش سلاح مقاومت در مقابله داعش
قدردانی هیئت ایرانی از عراق بابت مراسم تشییع قائد شهید امت
تصویب اخذ هزینه خدمات از کشتی‌های عبوری تنگه هرمز در کمیسیون امنیت
بیاتی: اعتبار گذرنامه‌ها افزایش می‌یابد
نکونام: تارتار با لیاقت سرمربی پرسپولیس شد
پزشکیان: صرفه‌جویی در مصرف بنزین را باید از دولت شروع کنیم
الزیدی: عراق مصمم به برقراری بهترین روابط با کشورهای دوست است
اولین مدال طلای کشتی آزاد جوانان بر گردن سینا خلیلی
جانسون: حل‌وفصل موضوع ایران تا انتخابات کنگره آمریکا مفید است
سناتور آمریکایی: باید به جنگ غیرقانونی علیه ایران پایان دهیم
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
آغاز کلاسهای نیمسال اول دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۸ شهریور
کلید اولیه ۵ آزمون علوم پزشکی منتشر شد
کلید اولیه آزمون‌های سراسری و پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ منتشر شد
دانشگاه شریف زمان و مراحل پذیرش پذیرفته‌شدگان دکتری را اعلام کرد
بازنگری سرفصل دروس علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد کلید خورد
خانه‌نشینی دانشجویان انگلیسی به جای زندگی دانشجویی
اعلام زمان نام‌نویسی متقاضیان تدریس در دانشگاه علمی کاربردی
تعطیلی موقت خوابگاه‌های دانشگاه امیرکبیر
دعوت وزارت بهداشت از کانون‌های دانشجویی برای ارائه ایده‌های نو
همکاری جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی و شریف در هوش مصنوعی سلامت
زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه تهران اعلام شد
نتایج پذیرش دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شد
تدوین و انتشار اطلس ملی گرد و غبار ایران توسط دانشگاه تهران
تمدید مهلت اعلام علاقه مندی به آزمون‌های عملی برخی رشته های کنکور ۱۴۰۵
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحصیل بیش از ۷۵ هزار دانشجوی پزشکی در دانشگاه‌ها/اعلام نتایج آزمون ارتقای دستیاران به زودی
نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ در دهه اول شهریور اعلام می شود
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون دکتری تخصصی دانشگاه تهران اعلام شد
جذب دانشجوی افسری ارتش از کنکور سراسری/ اعلام رشته های فناوری محور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top