تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/11/04 - 09:53
کد خبر: 458947

معضل انباشت دانشجو در سالهای اخیر

معضل انباشت دانشجو در سالهای اخیر

در نشست شورای دانشگاه تربیت مدرس، موضوع تعیین ظرفیت پذیرش دانشجو برای سال ۱۴۰۲ بررسی شد و به تصویب رسید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشگاه تربیت مدرس، فرهاد دانشجو رییس دانشگاه تربیت مدرس درنشست شورای دانشگاه با اشاره به تعیین ظرفیت پذیرش دانشجو بر اساس سیاست های کلی دانشگاه و شاخص های تعیین شده خاطر نشان کرد: یکی از مشکلاتی که در حال حاضر دانشگاه با آن مواجه است بحث انباشت دانشجو در گروه‌ها به دلیل شیوع بیماری کرونا طی دوسال و نیم اخیر بوده و این امر سبب شده تا دفاع بسیاری از دانشجویان به تاخیر بیفتد و در شرایط فعلی جذب دانشجوی جدید به روال قبل، باعث بروز مشکلاتی خواهد شد و حجم زیاد دانشجو بر کیفیت آموزش و پژوهش دانشگاه تاثیر منفی خواهد داشت.

وی افزود: با توجه به شرایط فوق باید برای تعیین ظرفیت پذیرش دانشجو در گروه‌ها فیلتر دیگری نیز لحاظ شود. همچنین گروه‌ ها یا گرایش هایی که طی چند سال متوالی دانشجو پذیرش نکرده اند با عدم ثبات روبرو خواهند شد و باید حتما این موضوع، مورد توجه قرار گیرد و بیش از یک سال نباید در پذیرش دانشجو در گروه ها و گرایش ها فاصله بیفتد.

دانشجو خاطر نشان کرد: برای تعیین ظرفیت پذیرش دانشجو برای سال ۱۴۰۳ دکتر خداداد حسینی به همراه معاونان، آموزشی،‌ پژوهشی و دانشجویی_ فرهنگی فرمول C را با توجه به شرایط موجود و شاخص تعداد دانشجویان و نیز نسبت استاد به دانشجو بررسی و اصلاح می‌کنند.

وی ادامه داد: در حال حاضر در گام نخست با توجه به کمبود وقت، از سوی همکاران معاونت آموزشی اصلاحیه ای برای تعیین ظرفیت در سال ۱۴۰۲ انجام شد و ظرفیت پذیرش دانشجو کاهش یافت. هرچند این کاهش اندک در یک سال مشکل را حل نخواهد کرد و باید در یک بازه زمانی ۲ تا ۳ سال این امر مورد توجه قرار گیرد تا دانشجویان سنواتی نیز فارغ التحصیل شوند.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس تاکید کرد: در این راستا لازم است گروه هایی که چندین گرایش دارند به صورت یک سال درمیان در گرایش های خود جذب دانشجو کنند. همچنین با توجه به ظرفیت اعضای هیات علمی، دانشجو به آنان داده شود و این را از رضایتمندی دانشجویان هر استاد و میزان وقتی که هر عضو هیات علمی برای دانشجویان خود صرف می کند و نیز خروجی پژوهشی و ارتباط با صنعت هر استاد می توان تشخیص داد.

در ادامه دکتر اسدالله کردنائیج معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس به روند تعیین ظرفیت پذیرش دانشجو برای سال ۱۴۰۲ و نیز مشکل انباشت دانشجویان به دلیل کرونا اشاره کرد و گفت: برای حل این مشکل، تک تک گروه ها شامل تعداد اعضای هیات علمی و دانشجویان هر گروه، مورد بررسی قرار گرفت و با یک نگاه حداقلی میزان ظرفیت هر گروه محاسبه شد و این امر قطعا در جهت بالا بردن کیفیت اموزش و پژوهش دانشگاه انجام شده است .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربیت مدرس، در ادامه، اعضای شورای دانشگاه به بیان نظرات و دیدگاه های خود در این خصوص پرداختند و مقرر شد طی یک روز آینده، میزان ظرفیت هر گروه از سوی دانشکده ها اعلام شود. همچنین موضوع تعیین ظرفیت پذیرش دانشجو برای سال ۱۴۰۲ با اکثریت آرا به تصویب رسید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
انهدام باقیمانده تیم تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان توسط سپاه
انهدام پهپاد MQ۹ در آسمان هرمزگان توسط سپاه
قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست
بدهی آمریکا تا سال ۲۰۲۸ از ۱۲۰ درصد تولید ناخالص داخلی عبور می‌کند
بازگشت زائران در دو روز اوج/ آماده‌باش ۱۳۰۰ اتوبوس
امام‌جمعه موقت جاسک: معطلی مردم در صف‌های بنزین مصداق حق‌الناس است
امام جمعه ایرانشهر: هزینه تسلیم بیشتر از مقاومت است
بی‌نیاز: با ایستادگی و مقاومت برابر دشمن، وعده نصرت الهی محقق خواهد شد
در اقدامی کم سابقه طی ۱۶ سال گذشته ۳ مجرم در آمریکا اعدام شدند
تقوی: جواب همه جنایتکاران را از سنگر علم باید بدهیم / ما از تنگه هرمز به هیچ وجه نمی‌گذریم
وارد آمدن خسارت‌ شدید به پهپادهای آمریکا در جنگ با ایران
رایزنی ولیعهد عربستان و فرمانده سنتکام درباره تحولات منطقه
نگرانی صهیونیست‌ها از بازسازی سریع توان موشکی ایران
حملات موشکی و پهپادی به مواضع مزدوران عربستان در غرب یمن
رسانه‌های صهیونیستی: جنگ ایران شکستی راهبردی برای آمریکا و اسرائیل بود
مردم، آزمایشگاه تصمیمات اقتصادی دولت نیستند
عربستان ائتلاف دفاعی دریایی جدید تشکیل داد
نشریه امریکایی از بن‌بست در برنامه فروش جنگنده‌های F-۳۵ به ترکیه خبرداد
آمریکا: ارتش اوکراین با کمبود شدید نیروی انسانی مواجه است
مسئول سابق موساد: شکست دادن نظامی ایران غیر ممکن است
تداوم حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
اختلال موقت در درگاه پرداخت آزمون‌های علوم پزشکی
دانشجویان، هوش مصنوعی را به جای خود سر کلاس می‌فرستند!
شکایت جنجالی علیه دانشگاه کلمبیا
شنبه آخرین مهلت ثبت‌نام در ۵ آزمون علوم پزشکی/ برگزاری آزمون ۲۹ مرداد
آغاز نام‌نویسی بیست‌ودومین فراخوان جذب هیئت علمی پزشکی از فردا
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
ابتکار دانشگاه میشیگان برای کاهش استرس دانشجویان
شرایط پذیرش دانشجوی بدون آزمون در دوره‌های ارشد و دکتری اعلام شد
ممنوعیت تحصیل همزمان و شرکت پذیرفته‌شدگان دوره‌های رایگان در آزمون ارشد علوم پزشکی
اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم ارتباطات و رسانه ایران تشکیل شد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top