تاریخ انتشار: جمعه 1401/11/14 - 14:33
کد خبر: 460207

شکایت باشگاه استقلال از مس کرمان

 شکایت باشگاه استقلال از مس کرمان

باشگاه استقلال نسبت به اتفاقات بازی مقابل مس کرمان واکنش نشان داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» باشگاه استقلال نوشت: برخی صحنه‌های دیدار روز گذشته تیم‌های استقلال و مس کرمان، از صحنه‌های زشت و ناپسند در فوتبال ایران بود.

در این مسابقه هم اشتباهات فاحش و پرتعداد داوری رخ داد که اثر مستقیم روی نتیجه بازی داشت و حق استقلال ضایع شد، و هم از جانب نیمکت تیم مس کرمان حواشی و اتفاقات ناپسندی رخ داد که منجر به تغییر مسیر مسابقه و شروع نا آرامی‌ها بود. به همین دلیل ارائه توضیحاتی از سوی باشگاه استقلال ضروری است:

۱- به نظر می‌رسد برخی نیمکت نشینان تیم مس کرمان از ابتدای بازی به دنبال جنجال آفرینی و تحریک سرمربی استقلال بودند. کاملا غیر طبیعی است که یک عضو کادرفنی مس پس از گل اول این تیم، با طی کردن مسیر ۷۰ متری از نیمکت مس به آن سوی زمین و سمت نیمکت استقلال آمد و برخورد او با ساپینتو، منجر به جر و‌ بحث و اخطار اول به سرمربی استقلال شد.

۲- حرکت زشت مربی مس کرمان و برخورد فیزیکی او با ریکاردو ساپینتو از صحنه‌های تلخ بازی و نشان دهنده بی احترامی به سرمربی تیم مهمان است. چگونه یک مربی به خود اجازه می‌دهد از سمت نیمکت خودشان به محوطه فنی رقیب بیاید و ضمن حمله به ریکاردو ساپینتو، با دست به سینه سرمربی تیم رقیب بزند؟! این رفتار در حد لیگ برتر ایران هم نیست و دلیل اصلی اتفاقات حاشیه‌ای دیروز بود. جالب این که با وجود این بی حرمتی‌ها و باختن نتیجه و اخلاق، طلبکار هم هستند و حقایق را وارونه جلوه می‌دهند. تصاویر اتفاقات حاشیه‌ای بازی، به طور کامل گویا و بیان کننده همه مسائل هست و این که سرمربی استقلال، شروع کننده هیچ اتفاقی نبود.

۳- باشگاه استقلال ضمن محکوم کردن رفتارهای زشت و دور از شان فوتبال که توسط برخی اعضای تیم مس کرمان و عوامل حاضر در ورزشگاه رخ داد، این اتفاقات را به شدت محکوم کرده و از این افراد به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت می‌کند. انجام رفتارهای زشت و تحریک آمیز و بعد ژست طلب کار گرفتن و مظلوم نمایی و فرافکنی، در فوتبال قدیمی شده و متعلق به دهه‌ها قبل است اما به نظر برای برخی‌ها بدنامی بهتر از گمنامی است و قصد دارند ناکامی‌های خود را با این شیطنت‌ها به حاشیه ببرند.

۴- مدیرعامل باشگاه استقلال شب گذشته و جهت پیگیری اتفاقات ورزشگاه باهنر کرمان و در دفاع از حقوق تیم و سرمربی خود، بلافاصله با فرماندهی محترم نیروی انتظامی کشور تماس گرفت و پس از گفت‌وگوهای انجام شده، قرار بر پیگیری این موضوع توسط نیروی انتظامی شد. باشگاه استقلال به طور تمام قد از سرمربی، اعضای کادر فنی و بازیکنان خود دفاع می‌کند و اجازه هیچ گونه هتک حرمت و بی احترامی به خانواده بزرگ و پر افتخار استقلال را به احدی نخواهد داد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | بحران مسکن؛ نتیجه کمبود زمین یا موانع خودساخته دولت؟
فیلم | این زبان بدن شبیه شاکی است یا متهم؟!/ واکنش وزیر میراث فرهنگی به شکایت از خضریان
جلسه بررسی راهکارهای تحقق انسجام ملی و چگونگی عبور از چالش‌ها به ریاست رئیس‌جمهور پزشکیان +عکس
دانشگاه خواجه نصیرالدین دانشجوی کارشناسی ارشد بدون آزمون پذیرش می‌کند
سردار شکارچی: پس از جنگ اخیر حتی لحظه‌ای تولید موشک‌‌ تعطیل نشد
یارانه نقدی این خانواده‌ها قطع می‌شود
بازدید روسای دانشگاه‌های کشور از موزه مجلس شورای اسلامی +عکس
مراسم تجلیل از نخبگان علمى به پیشنهاد مقام معظم رهبرى برگزار شد
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود
حدود نیمی از احکام قانون جوانی جمعیت ناقص یا اصلاً اجرا نشده است
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت اقدامات غیرقانونی آمریکا علیه ونزوئلا
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای قرارداد توسعه میدان نفتی آزادگان
هشدار رؤسای دانشگاه‌های اسرائیل: زنگ خطر مهاجرت مغزها به صدار درآمده است
عرضه ۲۵۲ هزار تن هندوانه تازه برای تنظیم بازار شب یلدا
تجلیل از سردار شهید سلامی؛ نماد علم، ایمان و ایثار در جمع نخبگان
مجلس فرایند تشکیل کمیسیون تلفیق بودجه را آغاز کرد
پزشکیان: امام خمینی(ره) پیام‌آور وحدت و انسجام بود
دختر شهید سلامی: دانشمندان و فرماندهان دو بال پرواز ایران هستند
مسیر پیشرفت کشور از علم و دانشگاه می‌گذرد
ایجاد بیش از ۲۰۰ هکتار زیرساخت علمی و فناورانه در تهران با محوریت نخبگان
پزشکیان: دعوت دولت به مشارکت به معنای فقدان برنامه نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top