تاریخ انتشار: شنبه 1401/12/13 - 09:00
کد خبر: 463364

دلیل عجیب یک سارق تحصیلکرده برای خلافکار شدن/ پولدارم و به زبان انگلیسی مسلطم!

دلیل عجیب یک سارق تحصیلکرده برای خلافکار شدن/ پولدارم و به زبان انگلیسی مسلطم!

جوان ۲۶ ساله‌ای که با وجود تحصیلات و وضع مالی خوب سردسته یک باند سرقت در پایتخت بوده، ۲ دلیل عجیب برای کارش مطرح کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مأموران پلیس آگاهی تهران بزرگ در عملیات پیچیده‌ای موفق شدند دو باند بزرگ سرقت موتورسیکلت را منهدم و ۲۳ سارق و مالخر و جاعل را دستگیر کنند.

سرهنگ علی ولیپور گودرزی رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در رابطه با دستگیری اعضای این ۲ باند سرقت موتورسیکلت گفت: مأموران پایگاه سوم و نهم پلیس آگاهی پایتخت بدنبال گزارش سرقت‌های سریالی موتورسیکلت‌ها، تحقیقات را آغاز کردند و با اقدامات پلیسی و در چندین عملیات موفق به دستگیری ۲۳ متهم شدند که سارق و مالخر بودند.

آنها با تخریب سوئیچ موتورها را سرقت کرده و پس از تغییر ارکان موتورسیکلت‌ها، آنها را در فضای مجازی به فروش می‌رساندند. اعضای این دو باند بیش از ۱۰۰ دستگاه موتورسیکلت سرقت کرده‌اند. حدود ۴۰ دستگاه از موتورهای مسروقه کشف شده و باقی موتورهای سرقتی نیز به زودی کشف خواهد شد.

گفت‌وگو با سردسته باند

سردسته یکی از باندها پسر جوانی است که تسلط کامل به زبان انگلیسی دارد، تحصیلکرده است و از نظر مالی هم مشکلی ندارد اما چندین سابقه کیفری در پرونده خود دارد. متهم ۲۶ ساله انگیزه عجیبی را برای سرقت‌هایش مطرح می‌کند.

معمولاً کدام موتورسیکلت‌ها را سرقت می‌کردی؟

موتورهای آپاچی و ان‌اس. البته آنهایی را که مجهز به ردیاب و قفل و زنجیر نبودند با شاه‌کلیدی که داشتم سرقت می‌کردم. چند روزی با آنها می‌گشتم و در پیست مسابقه می‌دادم و تفریح می‌کردم بعد به مالخر می‌فروختم.

چقدر می‌فروختی؟

از ۱۰ تا ۳۰ میلیون تومان. مالخر هم با تغییر شماره موتور و جعل برگه مزایده، آنها را در فضای مجازی یا به کشاورزان و خریداران شهرستانی می‌فروخت. مثلاً موتوری را که ۲۵۰ میلیون تومان است از من ۳۰ میلیون می‌خرید و با برگه مزایده ۶۰ میلیون می‌فروخت.

با اعضای باند چطور آشنا شدی؟

خلافکارهایی که به زندان رفته‌اند همدیگر را خوب می‌شناسند. البته من توبه کرده بودم و یک سالی هم توبه‌ام را نشکستم اما دو انگیزه باعث شد توبه‌ام را بشکنم؛ یکی به خاطر هیجان سرقت و تعقیب و گریز پلیسی و دیگری به خاطر یک زن، وگرنه من وضع مالی خوبی دارم یک خودروی ۲۰۷ زیر پایم است، تسلط کامل به زبان انگلیسی، مدرک فوق‌دیپلم و با عمویم نمایشگاه ماشین دارم.

گفتی به خاطر یک زن توبه‌ات را شکستی؟

وقتی بعد از ۶ سال از زندان آزاد شدم، دختر یکی از فامیل‌هایمان را به من معرفی کردند و با هم ازدواج کردیم. به او گفتم که سابقه دارم و خلاف کردم اما گفت مشکلی نیست. ولی بعد از چند ماه هرچه داشتم و نداشتم را از من گرفت و رفت.

من ساناز را دوست داشتم و زمانی که با من این کار را کرد، انگار بی‌رحم شدم. او مرا وادار کرد از همه انتقام بگیرم. اما این دفعه آزاد شوم دیگر سرقت نمی‌کنم. به خاطر مادرم این دفعه توبه کرده‌ام و حتی توبه نامه‌ام را نوشتم.

چرا ۶ سال در زندان بودی؟

دوستم یک کیلو ماده مخدر گل فروخته بود اما پول‌هایی که در ازای آن دریافت کرده بود تقلبی بودند. از من خواست کمکش کنم. من هم با یک گروه ۵ نفره به سراغ خریدار رفتم. او هم با دوستانش بود دعوایمان شد و دراین میان یک نفر کشته شد. دوستم قتل را به گردن گرفت. من هم به خاطر مشارکت در قتل بازداشت شدم.

منبع: روزنامه ایران

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
تقسیط ۱۲ ماهه شهریه در دانشگاه علم و فرهنگ
خانه فرهنگ در خوابگاه‌های دانشگاه فرهنگیان راه‌اندازی می‌شود
باقی‌مانده غذا را مصرف کنیم
می‌توانیم گره مسکن را باز کنیم
مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی ۱۴۰۵ امشب پایان می یابد
شرایط گمرکی واردات و صادرات طی ۳ ماه آینده اعلام شد
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ کانون های وکلا تا ۱۱ مهر ماه
سخنگوی ارتش: آمریکا در منطقه مستأصل شده است/ پایگاه‌های آمریکایی دیگر قابل بازسازی نیستند
تأمین مستمر سوخت نیروگاه‌ها شرط اصلی عبور از فصل سرد سال
دانشگاه علم و فرهنگ در شاخص‌های نوآوری سایمگو بین ۱۰ دانشگاه برتر کشور است
مهلت ثبت‌نام در آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت تمدید شد
بنزین سوپر وارداتی ۱۱۱ هزار تومان معامله شد
گروسی: در حال حاضر گفتگوهای تمام عیاری میان ایران و آمریکا وجود ندارد
«گردهمایی دختران ایران» نماد حضور پرشور دانشجویان است
هشدار مدودف نسبت به رسیدن خطر وقوع جنگ جهانی به بالاترین سطح
پزشکیان: از ارائه برنامه‌ اصلاح الگوی مصرف برای تنظیم مقررات و قیمت‌گذاری استقبال می‌کنیم
دانشجویان انقلابی اجازه ایجاد فضای رادیکال در دانشگاه علامه را ندادند
کار دانشجویی با مهارت خودت در آویدگرد؛ تدریس آنلاین، کارگاه انجمن علمی و شب بازی
راهنمای انتخاب کالای خواب برای اتاق خواب مدرن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top