تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/12/16 - 09:29
کد خبر: 463733

جاماندگان استفاده از سهمیه در آزمون ارشد حتما بخوانند

 جاماندگان استفاده از سهمیه در آزمون ارشد حتما بخوانند

داوطلبانی که در زمان ثبت‌نام داوطلب استفاده از سهمیه بودند ولی سهمیه آنان به هر دلیل از طرف ارگان ذی ربط مورد تایید قرار نگرفت تا آخر وقت امروز سه‌شنبه ۱۶ اسفند فرصت دارند علت عدم تایید سهمیه را از ارگان های ذی ربط پیگیری کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، داوطلبانی که در زمان ثبت‌نام داوطلب استفاده از سهمیه بودند ولی سهمیه آنان به هر دلیل از طرف ارگان ذی ربط مورد تایید قرار نگرفت تا آخر وقت امروز سه‌شنبه ۱۶ اسفند فرصت دارند علت عدم تایید سهمیه را از ارگان های ذی ربط پیگیری کنند.

به گزارش ایسنا، آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سال ۱۴۰۲ طی روزهای پنج شنبه ۱۱ و جمعه ۱۲ اسفندماه جاری در سه نوبت صبح پنجشنبه و صبح و عصر جمعه برگزار شد.

داوطلبانی که در زمان ثبت‌نام داوطلب استفاده از سهمیه بودند ولی سهمیه آنان به هر دلیل از طرف ارگان ذی ربط مورد تایید قرار نگرفته است برای بررسی و روشن شدن وضعیت سهمیه خود (بعد از ویرایش) حداکثر تا تاریخ ۱۶ اسفند علت عدم تایید سهمیه را از ارگان های ذی ربط پیگیری کنند.

در صورت تایید سهمیه توسط ارگان ذیربط، سهمیه درخواستی اعمال می شود؛ در غیر این صورت با سهمیه آزاد گزینش خواهند شد و هیچ‌گونه اعتراضی قابل قبول نیست.

در این آزمون تعداد ۴۷۰ هزار و ۵۲۸ داوطلب شرکت کردند و داوطلبان در پنج گروه آزمایشی علوم انسانی، علوم پایه، فنی مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی، هنر و دامپزشکی به رقابت می پردازند. در واقع برای آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۲، ۱۳۴ رشته تعریف شده است که داوطلبان در آذرماه برای شرکت در این آزمون ثبت نام کردند.

براساس آمار اعلام شده از سوی سازمان سنجش در گروه آزمایشی علوم انسانی ۳۱۵ هزار و ۸۲۱ داوطلب، در گروه آزمایشی علوم پایه ۲۷ هزار و ۴۴۵ نفر، در گروه آزمایشی فنی مهندسی ۸۷ هزار و ۵۹۷ نفر، در گروه آزمایشی کشاورزی و منابع طبیعی ۹۷۳۸ نفر، گروه آزمایشی هنر ۲۸ هزار و ۲۲۶ نفر و در گروه آزمایشی دامپزشکی ۱۷۰۱ داوطلب رقابت می کنند.

نتیجه اول آزمون کارشناسی ارشد سال۱۴۰۲ به صورت کارنامه تهیه و در دهه دوم خرداد ماه سال آینده اعلام می شود و داوطلبان می توانند در همین دهه انتخاب رشته خود را شروع کنند و نتیجه نهایی آزمون در دهه اول شهریورماه اعلام خواهد شد.

به طور کلی داوطلبان زن آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۲، ۲۵۵ هزار نفر می باشند که ۵۴ درصد کل داوطلبان را تشکیل می‌دهند و مردان نیز با ۲۱۶ هزار و ۵۲۸ نفر شرکت کننده ۴۶ درصد متقاضیان را از آن خود کرده‌اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم‌های منتخب نوزدهمین جشنواره سینما حقیقت در شهرستان‌ها اکران می‌شود
بازدید وزیر دفاع از نمایشگاه ایران‌ساخت
پزشکیان: طرح پزشک خانواده بسیاری از تجویزهای غیرضرور را مرتفع می‌کند
آلودگی هوا بیشترین اثر را بر کودکان دارد
وزیرعلوم خبرداد: بسته حمایتی دولت برای مرجعیت علمی
«صنعتی شریف» دانشگاه برگزیده در حوزه ارتباط با صنعت
ایجاد هاب بزرگ فناوری در ۲۰۰ هکتار از فضای شهری تهران
اسامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس در محور اصفهان نطنز اعلام شد
انتظار رفع مسائل سلامت را از رئیس جمهور پزشک داریم
مهاجرانی: بررسی بحران آب با دستور رئیس‌ جمهور به دانشگاه‌ها واگذار شد
بازسازی ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما به وزارت راه واگذار شد
ثبت نخستین پیوند موفق همزمان قلب و ریه در کشور
تفریحات آبی در قشم و کیش تا اطلاع ثانوی ممنوع است
واکنش امید به اعتراض دانشجویان درباره غذا و خوابگاه دانشگاه تهران
مهاجرانی: استعفای برخی وزرا را به شدت تکذیب می‌کنم
قالیباف: حکمرانی مهمترین چالش کشور است
۲۲ مدل خدمت در شهربانوها ارائه می‌شود
لاریجانی: کلیه موانع اجرایی کریدور شمال جنوب برطرف خواهد شد
صدور هشدار نارنجی هواشناسی در شمال
عراقچی وارد مسکو شد
خضریان: تصاحب ایران‌خودرو توسط کروز در حال تکمیل است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top