تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/02/24 - 08:26
کد خبر: 470093

براندازان از خیابان به «اتاق»‌ها خزیدند!

براندازان از خیابان به «اتاق»‌ها خزیدند!

اپوزیسیون ضد انقلاب خارج از کشور که با حوادث تلخ پاییز ۱۴۰۱ مانند فسیل‌های چندهزارساله، از خاک سربرآوردند و عزم سلطنت کردند؛ اما خواب عمیق آن‌ها خیلی زود پریشان شد و تعبیر نشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رحیم زیادعلی طی یادداشتی در روزنامه جوان نوشت: این جریان ضد ملی و ضداسلامی چنان در توهم خود غرق شده بودند که برای فردای پس از براندازی ایران، آویزان سران چند دولت اروپایی و امریکایی شدند و با عکس یادگاری در پستوی چند پارلمان، از حکومت انتقالی در ایران می‌گفتند و برای سهم خود در آینده قدرت، دنبال یارکشی بودند. کارناوال‌های مضحک در پایتخت‌های اروپایی به راه انداختند و با اجیر کردن مشتی منافق فرسوده و سلطنت‌طلب فرتوت، برای ملت ایران در آن سوی مرزها، حکومت دموکراتیک تشکیل می‌دادند!

ماجرای شتابزدگی این جماعت، اما بی شباهت به عملیات «فروغ جاویدان» منافقین در ماه‌های پایانی دفاع مقدس نبود. مسعود رجوی سرکرده این گروهک تروریستی چنان به موفقیت این عملیات مطمئن بود که در شب آغاز عملیات گفت: «بر اساس تقسیمات انجام شده ۴۸ ساعته به تهران خواهیم رسید. کاری که ما می‌خواهیم انجام دهیم در حد توان یک ابرقدرت است؛ چون فقط یک ابرقدرت می‌تواند کشوری را ظرف این مدت تسخیر کند…». در توهم پیروزی آن‌ها در رسیدن به تهران همین بس که ستون‌کشی آن‌ها در جاده آسفالته با خودروهای چرخ‌دار از مرز قصرشیرین به طرف کرمانشاه، همدان و نهایتاً تهران پیش‌بینی شده بود. غافل از اینکه با هماهنگی نیروهای مسلح در ارتش، سپاه، بسیج و فرماندهی امیر سرافراز سپهبد شهید صیاد شیرازی و البته همکاری مردم، همه آن‌ها در تنگه چهارزبر (مرصاد) به دام افتادند. قلع و قمع شدند و به تعبیر هاشمی رفسنجانی: «.. توی کیسه آمدند و ما در کیسه را بستیم».

در فتنه پاییز ۱۴۰۱ نیز که درگذشت تلخ یک خانم بهانه تدارک آن شده بود و با تحمیل یک جنگ شهری، خسارات جانی و مالی فراوانی به کشور وارد کرد، متوهمان، مانند مرداد ۶۷ منافقین برای رسیدن به تهران خیلی عجله داشتند، غافل از آنکه خویشتنداری نیروهای دفاعی و امنیتی از یکسو و بصیرت و هوشمندی مردم در مرزبندی با اغتشاشگران از سوی دیگر، «تنگه مرصادی» بود که خیلی زود، پیاده نظام دشمنان را به دام انداخت. تنگه‌هایی که بعدها در راهپیمایی عظیم مردمی در ۱۳ آبان و پس از آن ۲۲ بهمن بساط آن‌ها را درهم پیچید.

پس از این فضاحت، سیرک اپوزیسیون خارج از کشور هم که ترکیبی از گروه‌های تروریستی، منافقین، سلطنت‌طلبان و تجزیه‌طلبان بودند، خیلی سریع‌تر از آنچه تصور می‌شد، به واگرایی و گسستگی انجامید. آن‌ها ابتدا با امضای منشور به اصطلاح همبستگی در دانشگاه جرج تاون امریکا کوشیدند، شکست میدانی خود را با سازماندهی مجدد اغتشاشات، جبران و هدف‌گذاری کنند، اما آش این منشور چنان شور شد که با سفر ربع پهلوی به عنوان یکی از اعضای سیرک همبستگی به سرزمین‌های اشغالی و دیدار با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، گسل‌ها را فعال و با خروج اعتراضی حامد اسماعیلیون به واگرایی انجامید؛ اتفاقی که با خروج بعدی فلان هنرپیشه هالیودی دست‌آموز دستگاه‌های اطلاعاتی امریکا، که او هوس سیاست کرده بود، تکمیل شد.

این روزها، اما اثری از بازماندگان این نمایش مضحک در خیابان‌های اروپا دیده نمی‌شود. آن‌ها به «اتاق»‌های مجازی خزیده‌اند و به این «روم»‌ها دلخوش‌اند.

چند روز پیش در یکی از این اتاق‌ها که تعفن چاپلوسی از «شاهزاده» فضای آن را فرا گرفته بود و در عین حال از دموکراسی و آزادی برای آینده ایران می‌گفتند، هنگامی که یکی از عناصر تجزیه‌طلب با پرچم تجزیه‌طلبی اجازه اظهار نظر پیدا کرد، چنان جنگ کلامی بین اعضای اتاق مغلوبه شد که چاره‌ای جز گرفتن تریبون از او نداشتند. یکی طرف مقابل را به رفتار تجزیه‌طلبانه با پرچم تجزیه‌طلبی متهم می‌کرد و دیگری در دفاع از خود، سلطنت‌طلبان مدافع شازده را به رفتارهای فاشیستی؛ و این جدال کلامی همچنان در جریان بود تا به زعم خود برای آینده ایران، طرحی نو دراندازند. آن‌ها حتی از «دولت در تبعید شازده» هم سخن گفتند و این دورهمی مضحک همچنان ادامه دارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
یک فروند پهپاد MQ۹ در شرق تنگه هرمز منهدم شد
سفره عقد ۲۶ زوج جوان در حرم شاهچراغ(ع) پهن شد
ظفرقندی: بیمه‌ها گرانی دارو را پوشش دهند
علی‌آبادی: مصرف بهینه برق شرط عبور از ناترازی انرژی است
صالحی‌امیری: باید بستر گردشگری در حوزه تمدنی قزوین فعال شود
شکایت استقلال از بازیکن سابق پرسپولیس
پاسخ کنایی جبلی به تلویزیون ندیدن پزشکیان
ثبت جهانی الموت نگاه جهانیان به این میراث تاریخی را تغییر داد
برگزاری اختتامیه نخستین المپیاد ملی تئاتر «ایران قهرمان»
صالحی: الموت را از سایه یک قلعه تاریخی بیرون بیاوریم
افتتاح بیست‌ و نهمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ +عکس
چالش آمریکا برای آرام‌کردن بازار جهانی نفت
پزشکیان: همکاری کشورهای منطقه، مسیر تحقق صلح و ثبات پایدار است
لیونل مسی از تیم ملی آرژانتین خداحافظی کرد
اعتراض بسیج اساتید علم‌وصنعت به حواشی نشست سازمان امور دانشجویان
جودو وارد کاروان ایران برای المپیک جوانان شد
حجت‌الاسلام قمی: آنها که معتقدند قصاص مخصوص خداست با اسلام آشنا نیستند
روند موالید در کشور همچنان کاهشی است
وزیر راه و شهرسازی وارد خوزستان شد
عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد
ادعای تازه ترامپ درباره تنگه هرمز
اعتراض بسیج اساتید علم‌وصنعت به حواشی نشست سازمان امور دانشجویان
تقویم آزمون‌های علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ اعلام شد
۶۳ هزار استعداد برتر در ۲۳ طرح بنیاد ملی نخبگان شناسایی شدند
جهادگران نمونه دفتر مرکزی جهاددانشگاهی تقدیر شدند
هشدار دفاتر بسیج ۸ دانشگاه تهران به وزیر علوم درباره بازگشت دانشجویان اخراجی
آقای سیمایی صراف ورود دانشجویان هتاک به دانشگاه مساوی با خروج شما از وزارتخانه خواهد بود
اعطای بورس نخبگان به رتبه‌های برتر کنکور
وضعیت ارائه خوابگاه دانشجویی به قبولی‌های کنکور کارشناسی ارشد
انتخاب رشته ۱۰۰ هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵/ فردا آخرین مهلت
بیانیه دانشگاهیان برای عبور از شرایط حساس کشور
سیمایی صراف: گزارش بررسی علمی حوادث دی ماه به رئیس جمهور ارائه می‌شود
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
افزایش ۱۲۵ درصدی رشته‌محل‌های جدید کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top