تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/02/31 - 11:59
کد خبر: 470887

اعطای هوشمند اعتبارات پژوهشی به دانشگاه‌ها

اعطای هوشمند اعتبارات پژوهشی به دانشگاه‌ها

اعطای هوشمند اعتبارات پژوهشی به دانشگاه‌ها (smart granting) با هدف تقویت پژوهانه استادانی که به ارتقا مرجعیت علمی دانشگاه کمک می‌کنند، توسط وزارت علوم محقق شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از دانشگاه صنعتی شریف، محمدرضا هرمزی‌نژاد در تشریح جزییات این طرح گفت: حمایت از توسعه پژوهش در دانشگاه به‌منظور حفظ سرآمدی در پژوهش، مهم‌ترین فعالیت معاونت پژوهشی دانشگاه است و بخش مهمی از اعتبارات پژوهشی اختصاص یافته از بودجه عمومی، در این حوزه هزینه می‌شود.

هرمزی‌نژاد به سابقه چگونگی اختصاص اعتبارات پژوهشی در دانشگاه صنعتی شریف پرداخت و افزود: پیش از این نیز اعتبارات پژوهشی در دانشگاه ما به صورت هوشمندانه و هدفمند و براساس عملکرد استادان در سه سال منتهی به سال ارزیابی به اعضا هیئت علمی دانشگاه تعلق می‌گرفته که همچنان ادامه دارد.

وی برنامه حمایتی دانشگاه صنعتی شریف از پژوهشگران را مبتنی بر دو رویکرد اصلی دانست و چنین برشمرد: برنامه حمایتی براساس شایستگی (Merit Based)، که با توجه به شایستگی عملکرد پژوهش و فناوری عضو هیئت علمی در بازه زمانی سه سال اختصاص می‌یاید و حمایت مبتنی بر برنامه (Application Base)، که براساس ارسال برنامه پیشنهادی عضو هیئت علمی (Proposal) و در یک فرایند کاملا رقابتی توسط تیم داوری انتخاب و اختصاص می‌یابد.

مدیر امور پژوهشی دانشگاه شریف افزود: خوشبختانه با بودجه ویژه تخصیص داده شده توسط وزارت علوم تحقیقات و فناوری و حمایت ویژه وزیر علوم تحقیقات و فناوری از این پس شاهد اتفافات خوبی در زمینه اختصاص هوشمندانه اعتبارات پژوهشی ویژه برای اعضا هیئت علمی جوان و نیز استادان پیشرو در ارتقا مرجعیت علمی دانشگاه خواهیم بود. تخصیص سالانه و مستمر این اعتبارات هوشمند می‌تواند موجب هم‌افزایی با اعتبارات تخصیص داده شده توسط دانشگاه شده و موجب تقویت core competence های دانشگاه نیز شود.

وی در ادامه افزود: حمایت از استادان پراستناد و ممتاز که در جهت حفظ شان و ارتقا مرجعیت علمی کشور تلاش می‌کنند و نیز کمک به استادان جوان به‌منظور استقرار هسته پژوهشی خود، رویکرد اصلی ما و وزارت عتف در این برنامه است.

هرمزی‌نژاد در پایان با تاکید بر این که اعطای هوشمندانه اعتبارات پژوهشی دانشگاه‌ها امسال برای اولین بار است که توسط وزارت عتف محقق شده، اظهار امیدواری کرد: با افزایش و تقویت این اعتبارات به صورت سالانه و متناسب با نرخ تورم و نیز استمرار آن، شاهد رشد چشم‌گیر فعالیت‌های پژوهشی بین اعضای هیئت علمی شاخص در دانشگاه باشیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مجلس تحول‌ساز و آینده ساز
نامه جمعی از نمایندگان به قالیباف و ذوالقدر درباره مذاکرات
افزایش سهمیه بومی در دستیاری دندانپزشکی؛ اعلام آخرین مهلت ثبت‌نام
میانگین راندمان نیروگاه‌های کشور از مرز ۴۰ درصد گذشت
اهدای ۱۲۷ گرم طلا توسط بانوان مینابی برای حمایت از جبهه دفاع از وطن
نتانیاهو به ترامپ: اسرائیل نباید قربانی توافق آمریکا و ایران شود
رسانه صهیونیستی: ایران تاکنون هیچ امتیازی نداده است
ادعای بلومبرگ: احتمالا توافق ایران و آمریکا یکشنبه در ژنو امضا می‌شود
خاتمی: مردم ایران با دشمنانی عهدشکن و پیمان‌شکن طرف‌ هستند
بازگشت ۷۶ درصد حجاج ایرانی به کشور
احضار دیپلمات ارشد آمریکا در هند در پی حمله به کشتی‌های تجاری
اعلام اسامی عطرهای بدون مجوز عرضه‌شده در بازار
رایزنی عراقچی با همتای فرانسوی درباره روند تحولات دیپلماتیک
ایران و روسیه نقشه‌راه سه‌ساله همکاری گردشگری امضا کردند
پزشکیان: ملت ایران با همه سختی‌ها از استقلال و تمامیت ارضی دفاع می‌کند
سایه جنگ باید برای همیشه از سر کشور دور شود؛ مذاکرات هدفمند باشد
الگوی تکراری ترامپ 
انتقام شهدای دنا را خواهیم گرفت
فیلم | رصد جنگنده F۳۵ برای ایران ممکن شده است
بازداشت یک آمریکایی در چین به اتهام جاسوسی
نزدیکان ترامپ به دنبال پاک کردن سوابق استیضاح از کارنامه او
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top