تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/03/03 - 10:30
کد خبر: 471276

جزئیات برگزاری دوره توانمندسازی دستیاران آموزشی دانشگاه آزاد

جزئیات برگزاری دوره توانمندسازی دستیاران آموزشی دانشگاه آزاد

دستورالعمل برگزاری دوره توانمندسازی دستیاران آموزشی (دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی) ابلاغ شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از دانشگاه آزاد، دکتر عباس اشرفی رئیس مرکز جذب و امور هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی دستورالعمل دوره توانمندسازی دستیاران آموزشی (دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی) را به رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها و واحدهای ویژه دانشگاه ابلاغ کرد.

این دستورالعمل در راستای اجرایی کردن مفاد سند تحول و تعالی دانشگاه منطبق با راه‌کنش‌ها و اقدامات کلان بسته کاری «ارتقای کیفیت و کارآمدی دوره‌های تحصیلی مبنی بر برگزاری دوره‌های مستمر توجیهی و ارزیابی در جهت حداکثر انطباق فکری و روشی با مبانی تربیتی توحیدی و شیوه‌های آموزشی نوین تحول‌آفرین» ابلاغ شده است.

براساس بندهای این دستورالعمل؛ توانمندسازی دستیاران آموزشی (دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی) در سه دوره برگزاری خواهد شد که دوره اول شامل ۱۶ ساعت آموزش، دوره دوم ۸ ساعت آموزش و دوره سوم شامل ۱۶ ساعت آموزش خواهد بود.

«آشنایی با ساختار و فعالیت‌های تحولی دانشگاه»، «آشنایی با آداب و ضوابط استانی»، «آشنایی با سامانه آموزشیار»، «طراحی آموزشی»، «اصول تعلیم و تربیت اسلامی» و «کارآمادگی- آموزش‌های مهارت‌افزا» ازجمله عناوین دوره اول توانمندسازی است. دوره دوم توانمندسازی با عنوان «طرح ملی اعتلا» برگزار خواهد شد. دوره سوم نیز با عناوین «روش‌ها و فنون تدریس و کلاس‌داری»، «آشنایی با سامانه پژوهشیار»، «روش تحقیق»، «روانشناسی آموزشی و یادگیری عمیق»، «ارزش‌یابی آموزشی» و «موضوعات ویژه» برگزار خواهد شد.

براساس دستورالعمل دوره توانمندسازی دستیاران آموزشی (دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی)؛ شرکت در دوره‌های فوق الزامی بوده و به صورت حضوری مجموعاً ۴۰ ساعت در واحدهای دانشگاهی یا استان برگزار می شود. در پایان دوره گواهینامه اعطا خواهد شد و همچنین شرکت در این دوره‌ها رایگان است.

در این دستورالعمل آمده است: دستیاران آموزشی موظفند دوره اول را تا پایان شهریور ۱۴۰۲، دوره دوم را تا انتهای بهمن ۱۴۰۲ و دوره سوم را تا پایان خرداد ۱۴۰۳ بگذرانند. در تمامی دوره‌های فوق باید موارد مرتبط با دانشجویان غیرایرانی دانشگاه در فصل‌های دوره مدنظر قرار گرفته و تدریس شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top