تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/04/19 - 10:49
کد خبر: 475493

۱۰۳ هزار فرصت شغلی در حوزه مشاغل خانگی

۱۰۳ هزار فرصت شغلی در حوزه مشاغل خانگی

​رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سال گذشته ۱۰۳ هزار فرصت شغلی در حوزه مشاغل خانگی در کشور ایجاد شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ آزیتا همتیان، رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اشتغال دانش‌آموختگان دانشگاهی از اولویت‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

وی با اشاره به حمایت جدی دولت سیزدهم از طرح توسعه مشاغل خانگی گفت: با حمایت‌های دولت، سال گذشته شاهد رشد ۲۰۰ درصدی در صدور مجوزها و پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی بودیم.

همتیان از افزایش تسهیلات مشاغل خانگی کشور به رقم ۴ هزار میلیارد تومان برای امسال خبر داد.

وی از صدور ۲۱۸ هزار مجوز مشاغل خانگی در سال گذشته خبر داد و افزود: صدور این تعداد مجوز، اشتغال ۱۰۳ هزار نفر را در کشور به دنبال داشته است.

رئیس دبیرخانه ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی، رقم تسهیلات مشاغل خانگی را در سال گذشته ۳ هزار میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: از این میزان تسهیلات، ۹۰ درصد توسط استان‌های مختلف جذب شده است.

وی گفت: با توجه به استقبال خوب صورت‌گرفته از توسعه مشاغل خانگی، رقم تسهیلات این حوزه امسال افزایش چشمگیری داشته و به رقم ۴ هزار میلیارد تومان رسیده که امیدواریم تمام این تسهیلات را جذب کنیم.

همتیان با اشاره به وجود دو نوع مجوز مستقل و پشتیبان در حوزه مشاغل خانگی گفت: مجوز مستقل برای افرادی است که می‌خواهند به‌طور مستقل فعالیت داشته باشند، اما درباره مجوزهای پشتیبانی که مدل کارفرمایی است، افراد باید کارآفرینی داشته و تعدادی را مشغول به کار کنند.

وی، سقف تسهیلات پرداختی در حوزه مشاغل خانگی مستقل را ۱۵۰ میلیون تومان اعلام و تصریح کرد: در مجوزهای پشتیبانی رقم تسهیلات تا ۴ میلیارد تومان به ازای اشتغال‌زایی برای ۴۰ نفر قابل افزایش است.

رئیس دبیرخانه ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی خاطرنشان کرد: این تسهیلات به شکل قرض‌الحسنه و با کارمزد ۴ درصد است.

وی درباره نحوه دریافت مجوز مشاغل خانگی گفت: افراد با مراجعه به درگاه ملی مجوزهای کسب‌وکار، اطلاعات هویتی و سایر مدارک مربوطه را بارگذاری کرده و مجوز را به صورت برخط دریافت می‌کنند.

همتیان گفت: برای دریافت تسهیلات هم افراد باید به سامانه طرح ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی به آدرس https://smkh.mcls.gov.ir مراجعه کرده و ثبت‌نام کنند.

وی تصریح کرد: با ثبت‌نام صورت گرفته کارشناسان ما از طرح و مکان اجرای آن بازدید کرده و در صورت تأیید، روند پرداخت تسهیلات آغاز می‌شود که این روند در خصوص مجوزهای پشتیبانی قدری طولانی‌تر است.

رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی و توسعه مشاغل خانگی کشور در زمینه توسعه مشاغل خانگی گفت: استان تهران بیشترین جذب تسهیلات مشاغل خانگی را داشته و رتبه دوم مربوط به استان کرمانشاه است. کرمانشاه سال گذشته ۱۰۵ درصد جذب تسهیلات مشاغل خانگی داشته که بعد از تهران بالاترین میزان جذب این تسهیلات در کشور محسوب می‌شود و امیدواریم این روند امسال هم ادامه پیدا کند.

منبع: مهر

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عملیات حشد شعبی علیه بقایای داعش در الانبار
واکنش چین به لفاظی‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران
صعود طلا به قله سه‌ماهه با افت ارزش دلار و انتظار برای داده‌های تورمی
محموله نفت آمریکایی با حکم دادگاه به نفع بیماران پروانه‌ای به فروش رفت
اعلام آمادگی ارتش برای همکاری همه‌جانبه با دولت جهت تقویت اقتدار ملی و رفع مشکلات مردم
آغاز توزیع کارت ورود به جلسه آزمون المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
کلید اولیه ۵ آزمون علوم پزشکی منتشر شد/ امکان اعتراض تا ۳ شهریور
آغاز کلاس‌های نیمسال اول دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۸ شهریور
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
امروز آخرین فرصت شرکت در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی علوم پزشکی ۱۴۰۵
امتحانات ترم تابستان دانشگاه خوارزمی حضوری برگزار می‌شود
توزیع ۲۶۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده در استان تهران در چهار ماهه نخست سال ۱۴۰۵
تقسیم اموال و دارایی‌های متوفی میان وراث مشمول مالیات نیست
آتلانتیک: قدرت مسلط در منطقه ایران است نه آمریکا یا اسرائیل
تسهیلات ویژه برای قهرمانان ورزشی دانشگاهی/ آمادگی برای سال تحصیلی جدید
پذیرش بدون آزمون دانشجوی زن در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم قضایی
ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران
حماس: ادامه حملات اسرائیل به غزه نشانگر تداوم نسل‌کُشی است
فساد مرغی
سناتور آمریکایی: باید به جنگ غیرقانونی علیه ایران پایان دهیم
العقابی: اگر جمهوری اسلامی ایران نبود، امنیتی در عراق وجود نداشت
آغاز توزیع کارت ورود به جلسه آزمون المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
کلید اولیه ۵ آزمون علوم پزشکی منتشر شد/ امکان اعتراض تا ۳ شهریور
آغاز کلاس‌های نیمسال اول دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۸ شهریور
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
امروز آخرین فرصت شرکت در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی علوم پزشکی ۱۴۰۵
امتحانات ترم تابستان دانشگاه خوارزمی حضوری برگزار می‌شود
تسهیلات ویژه برای قهرمانان ورزشی دانشگاهی/ آمادگی برای سال تحصیلی جدید
پذیرش بدون آزمون دانشجوی زن در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم قضایی
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
آغاز کلاسهای نیمسال اول دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۸ شهریور
کلید اولیه ۵ آزمون علوم پزشکی منتشر شد
کلید اولیه آزمون‌های سراسری و پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ منتشر شد
دانشگاه شریف زمان و مراحل پذیرش پذیرفته‌شدگان دکتری را اعلام کرد
بازنگری سرفصل دروس علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد کلید خورد
خانه‌نشینی دانشجویان انگلیسی به جای زندگی دانشجویی
اعلام زمان نام‌نویسی متقاضیان تدریس در دانشگاه علمی کاربردی
تعطیلی موقت خوابگاه‌های دانشگاه امیرکبیر
دعوت وزارت بهداشت از کانون‌های دانشجویی برای ارائه ایده‌های نو
همکاری جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی و شریف در هوش مصنوعی سلامت
زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه تهران اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top