تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/05/11 - 22:40
کد خبر: 477802

هشدار اوباما به بایدن درباره چالش سنگین با ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴

هشدار اوباما به بایدن درباره چالش سنگین با ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴

باراک اوباما به رئیس‌جمهور فعلی آمریکا هشدار داده که در صورت معرفی دونالد ترامپ به عنوان نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست‌جمهوری با چالش سنگینی از سوی او مواجه خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، باراک اوباما، رئیس‌جمهور اسبق آمریکا به رئیس فعلی دولت این کشور جو بایدن درباره چالش سنگینی که  با «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ خواهد داشت هشدار داده است. 

نتایج نظرسنجی‌های جدید نشان می‌دهند که جو بایدن و دونالد ترامپ در صورت قرار گرفتن رو در روی هم در انتخابات نوامبر ۲۰۲۴ رقابت تنگاتنگ و شانه به شانه‌ای خواهند داشت. 

از سوی دیگر، بر طبق نتایج یک نظرسنجی جدید که روز دوشنبه منتشر شد، «دونالد ترامپ» با کسب برتری ۳۷ درصدی بر نزدیک‌ترین رقیبش، ران دسانتیس، همچنان پیشتاز بلامنازع رقابت مقدماتی حزب جمهوریخواه برای تعیین نامزد ریاست جمهوری نهایی حزب برای انتخابات ۲۰۲۴ است.

در نظرسنجی که از سوی شرکت‌های «نیویورک تایمز/سی‌ینا کالج» برگزار شد، دونالد ترامپ ۷۷ ساله، حمایت ۵۴ درصدی رای‌دهندگان احتمالی رقابت مقدماتی جمهوریخواهان در سطح سراسری را به دست آورد و ران دسانتیس، فرماندار ایالت فلوریدا و نزدیک ترین رقیب او تنها ۱۷ درصد رای کسب کرد.

هیچ یک از دیگر چهره های دیگر رقابت مقدماتی حزب جمهوریخواه که نامشان در این نظرسنجی مطرح شد نتوانستند بیشتر از سه درصد رای به دست آورند. «مایک پنس»، معاون رئیس جمهور سابق آمریکا، «نیکی هیلی»، سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل و تیم اسکات، سناتور جمهوریخواه آمریکایی هر کدام در این نظرسنجی سه درصد رای کسب کردند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
تقسیط ۱۲ ماهه شهریه در دانشگاه علم و فرهنگ
خانه فرهنگ در خوابگاه‌های دانشگاه فرهنگیان راه‌اندازی می‌شود
باقی‌مانده غذا را مصرف کنیم
می‌توانیم گره مسکن را باز کنیم
مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی ۱۴۰۵ امشب پایان می یابد
شرایط گمرکی واردات و صادرات طی ۳ ماه آینده اعلام شد
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ کانون های وکلا تا ۱۱ مهر ماه
سخنگوی ارتش: آمریکا در منطقه مستأصل شده است/ پایگاه‌های آمریکایی دیگر قابل بازسازی نیستند
تأمین مستمر سوخت نیروگاه‌ها شرط اصلی عبور از فصل سرد سال
دانشگاه علم و فرهنگ در شاخص‌های نوآوری سایمگو بین ۱۰ دانشگاه برتر کشور است
مهلت ثبت‌نام در آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت تمدید شد
بنزین سوپر وارداتی ۱۱۱ هزار تومان معامله شد
گروسی: در حال حاضر گفتگوهای تمام عیاری میان ایران و آمریکا وجود ندارد
«گردهمایی دختران ایران» نماد حضور پرشور دانشجویان است
هشدار مدودف نسبت به رسیدن خطر وقوع جنگ جهانی به بالاترین سطح
پزشکیان: از ارائه برنامه‌ اصلاح الگوی مصرف برای تنظیم مقررات و قیمت‌گذاری استقبال می‌کنیم
دانشجویان انقلابی اجازه ایجاد فضای رادیکال در دانشگاه علامه را ندادند
کار دانشجویی با مهارت خودت در آویدگرد؛ تدریس آنلاین، کارگاه انجمن علمی و شب بازی
راهنمای انتخاب کالای خواب برای اتاق خواب مدرن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top