تاریخ انتشار: شنبه 1402/05/21 - 09:21
کد خبر: 478700

محصولی: در مجلس فعلی کارهای خوبی مثل قانون جمعیت و اقدام راهبردی انجام شده است

 محصولی: در مجلس فعلی کارهای خوبی مثل قانون جمعیت و اقدام راهبردی انجام شده است

دبیرکل جبهه پایداری گفت: در مورد مجلس فعلی باید گفت که هم کارهای خوبی صورت گرفته و قوانین خوبی مثل قانون جوانی جمعیت و اقدام راهبردی در این مجلس تصویب شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ صادق محصولی دبیرکل جبهه پایداری در برنامه تلویزیونی «صف اول» با اشاره به انتخابات سالجاری در کشور گفت: مجلس جایی است که ریل‌گذاری تمام نهادهای اجرایی کشور را با قانون‌گذاری بر عهده دارد و جایگاه مجلس بسیار مهم است.

وی افزود: مسلما در چنین جایی باید افرادی وارد بشوند تا بتوانند آن وظیفه اصلی خود را درست انجام دهند و مسلما نیاز است که تجربه لازم و تخصص مورد نیاز را داشته باشند.

دبیرکل جبهه پایداری در ادامه گفت: ما در همین راستا در بیانیه جبهه پایداری از نخبگان عزیز کشور خواهش کردیم که در پیش ثبت‌نام شرکت کنند تا یک مجلس موفق و پویا داشته باشیم.

محصولی با اشاره به وظایف صداوسیما در انتخابات پیش رو، گفت: همان طور که قانون مشخص کرده، صداوسیما نباید رویکرد جناحی داشته باشد و از ظرفیت‌های مختلف در انتخابات استفاده شود.

وی افزود: سیاست‌های ابلاغی انتخابات که از طرف رهبر انقلاب ابلاغ شده، دارای بندهای مختلفی است که در دو سه جا بر فراهم کردن زمینه بالا آمدن نامزدهای انتخابات به صورت اصلح و شایسته‌سالاری تأکید شده است.

دبیرکل جبهه پایداری در ادامه گفت: به طور قطع، کسانی که مخالف مشارکت گسترده مردم هستند، در مسیر دشمن حرکت می‌کنند و مشارکت مردم انقلاب را حفظ کرده و در تمام بزنگاه‌ها مردم در تمام صحنه‌ها به این انقلاب کمک کرده‌اند.

محصولی افزود: عدم مشارکت توصیه دشمن است که موجب بشود مقبولیت و مشروعیت نظام زیر سؤال برود.

وی در ادامه گفت: جریان‌های داخلی که با تحریم و تشکیک انتخابات مسائلی را مطرح می‌کنند، در مسیر دشمن حرکت و به سمت خواست دشمن عمل می‌کنند.

دبیرکل جبهه پایداری با تأکید بر ثبت‌نام 27 هزار نفری داوطلبان برای انتخابات مجلس، گفت: این موضوع نشان‌دهنده مشارکت گسترده مردم در انتخابات است.

محصولی افزود: همان طور که مراجع تقلید و رهبر انقلاب حضور در انتخابات را یک واجب شرعی مطرح کردند، طبیعتاً مردم باید از این حق خود بهترین استفاده را برده و در تعیین سرنوشت خود شرکت کنند.

وی افزود: ما گروه‌هایی داریم که نسبت به خیلی از مبانی انقلاب حمله می‌کنند، اما می‌گویند برانداز نیستیم، خب این‌ها دقیقا در راستای دشمن عمل می‌کنند.

دبیرکل جبهه پایداری یادآور شد: ما باید در مجلس افرادی را داشته باشیم که در تصمیم‌گیری‌ها شجاع باشند و غیر از خدا، از کسی نترسند و خدا را برای خود کافی بدانند.

محصولی گفت: جایگاه مجلس بسیار مهم و خطیر است و همان طور که امامین انقلاب گفته‌اند، این جایگاه مهم، تأثیر زیادی بر زندگی همه مردم دارد.

وی افزود: هر چقدر که نخبگان و افراد متخصص بیشتری در مجلس حضور داشته باشند، درصد بیشتری از مشکلات زندگی مردم حل می‌شود؛ بحث تخصص و تجربه در کنار فسادستیز و عدالتخواه بودن، از شاخص‌های مهم یک نماینده تراز است.

دبیرکل جبهه پایداری با اشاره به عملکرد مجالس قبلی کشور، اظهار کرد: بدترین دوره مجلس، دوره ششم است و در مورد مجلس فعلی هم باید گفت که در مجلس فعلی هم کارهای خوبی صورت گرفته و قوانین خوبی مثل قانون جوانی جمعیت و اقدام راهبردی در این مجلس تصویب شده است.

منبع: فارس

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
تقسیط ۱۲ ماهه شهریه در دانشگاه علم و فرهنگ
خانه فرهنگ در خوابگاه‌های دانشگاه فرهنگیان راه‌اندازی می‌شود
باقی‌مانده غذا را مصرف کنیم
می‌توانیم گره مسکن را باز کنیم
مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی ۱۴۰۵ امشب پایان می یابد
شرایط گمرکی واردات و صادرات طی ۳ ماه آینده اعلام شد
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ کانون های وکلا تا ۱۱ مهر ماه
سخنگوی ارتش: آمریکا در منطقه مستأصل شده است/ پایگاه‌های آمریکایی دیگر قابل بازسازی نیستند
تأمین مستمر سوخت نیروگاه‌ها شرط اصلی عبور از فصل سرد سال
دانشگاه علم و فرهنگ در شاخص‌های نوآوری سایمگو بین ۱۰ دانشگاه برتر کشور است
مهلت ثبت‌نام در آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت تمدید شد
بنزین سوپر وارداتی ۱۱۱ هزار تومان معامله شد
گروسی: در حال حاضر گفتگوهای تمام عیاری میان ایران و آمریکا وجود ندارد
«گردهمایی دختران ایران» نماد حضور پرشور دانشجویان است
هشدار مدودف نسبت به رسیدن خطر وقوع جنگ جهانی به بالاترین سطح
پزشکیان: از ارائه برنامه‌ اصلاح الگوی مصرف برای تنظیم مقررات و قیمت‌گذاری استقبال می‌کنیم
دانشجویان انقلابی اجازه ایجاد فضای رادیکال در دانشگاه علامه را ندادند
کار دانشجویی با مهارت خودت در آویدگرد؛ تدریس آنلاین، کارگاه انجمن علمی و شب بازی
راهنمای انتخاب کالای خواب برای اتاق خواب مدرن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top