تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/05/31 - 10:32
کد خبر: 479860

آغاز ثبت نام و انتخاب رشته بدون کنکور در دانشگاه پیام نور

آغاز ثبت نام و انتخاب رشته بدون کنکور در دانشگاه پیام نور

ثبت نام و انتخاب رشته بدون کنکور دانشگاه پیام نور از امروز سه شنبه ۳۱ مرداد ماه آغاز می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ثبت‌نام و انتخاب رشته در رشته‌های پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ دانشگاه پیام نور از امروز سه‌شنبه ۳۱ مرداد ماه آغاز می‌شود.

متقاضیان ثبت‌نام در رشته‌هایی که پذیرش آنها در آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) صورت می‌گیرد، می‌توانند نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته برای گزینش در این رشته‌ها از امروز سه‌شنبه مورخ ۱۴۰۲.۰۵.۳۱ تا روز شنبه مورخ ۱۴۰۲.۰۶.۰۴ اقدام کنند.

متقاضیان می‌توانند بر اساس ضوابط و شرایط مندرج دفترچه راهنمای مربوط برای پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در روزهای فوق به درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان به نشانی: www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و تکمیل فرم انتخاب رشته (حداکثر ۱۵۰ کدرشته‌محل) به روش اینترنتی، اقدام کنند.

متقاضیانی که در آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ (نوبت‌های اول و دوم) ثبت نام نموده و غایب جلسه آزمون بودند نیازی به ثبت نام مجدد برای رشته‌هایی که پذیرش آنها با سوابق تحصیلی (بدون آزمون) است ندارند.

این متقاضیان می‌توانند با مطالعه دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ و مراجعه به سامانه جامع آزمون سراسری به نشانی my.sanjesh.org، نسبت به انتخاب حداکثر تعداد ۱۵۰ کدرشته‌محل از رشته‌های بدون آزمون اقدام و در فرم انتخاب رشته درج کنند.

لازم به تاکید است چنانچه متقاضی در مرحله انتخاب رشته آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ اقدام به تکمیل فرم انتخاب رشته نماید و مجدداً در پذیرش رشته‌های صرفاً با سوابق تحصیلی (بدون آزمون) هم ثبت نام و انتخاب رشته کند، فرم ثبت نام و انتخاب رشته مرحله پذیرش با سوابق تحصیلی وی باطل خواهد شد.

تکالیف داوطلبان در این مرحله:

۱- مراجعه به درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور.

۲- دریافت دفترچه راهنمای ثبت‌نام و انتخاب رشته از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان و مطالعه آن.

۳- تهیه فایل عکس اسکن شده داوطلب بر اساس توضیحات مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام.

۴- دریافت کد ۱۹ رقمی سابقه تحصیلی، با مراجعه به پنجره واحد خدمات الکترونیکی وزارت آموزش و پرورش به نشانی my.medu.ir

۵- ثبت‌نام و انتخاب رشته از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان در زمان مقرر ۱۴۰۲.۰۵.۳۱ لغایت ۱۴۰۲.۰۶.۰۴).

۶- پرداخت هزینه ثبت‌نام از طریق سامانه ثبت نام در آزمون.

تذکرات لازم:

۱- اخذ دیپلم حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۲.۰۶.۳۱و یا داشتن مدرک کاردانی (فوق دیپلم) دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و کاردانی پیوسته آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای نظام جدید ۳-۳-۶ برای متقاضیان الزامی است.

۲- دارندگان دیپلم فنی و حرفه‌ای و کاردانش نظام قدیم هنرستان که فاقد مدرک پیش دانشگاهی و یا مدرک کاردانی هستند حق ثبت نام و شرکت در این مرحله را ندارند و در صورت ثبت نام و انتخاب رشته برابر ضوابط با آنان رفتار خواهد شد.

۳- نظر به اینکه گزینش دانشجو در این مرحله بر اساس سوابق تحصیل (معدل کتبی دیپلم)، صورت خواهد گرفت؛ لذا کلیه متقاضیان (دیپلمه‌های نظام آموزشی ۳-۳-۶، نظام سالی واحدی یا ترمی واحدی، نظام قدیم چهارساله دبیرستان و همچنین دیپلمه‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش نظام قدیم هنرستان که دارای مدرک پیش دانشگاهی و یا کاردانی هستند) باید معدل کل و یا معدل کتبی خود را بصورت صحیح در تقاضانامه ثبت نام درج نمایند. متقاضیان توجه داشته باشند در صورت مغایرت معدل کل و یا معدل کتبی واقعی با معدل کل و یا معدل کتبی اعلام شده در تقاضانامه ثبت نامی، از ثبت نام پذیرفته شدگان ممانعت بعمل آمده و قبولی آنها لغو خواهد شد.

تذکر: متقاضیان دیپلم فنی و حرفه‌ای و یا کاردانش نظام آموزشی جدید ۳-۳-۶ و دیپلمه‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش نظام قدیم هنرستان که دارای مدرک پیش دانشگاهی و یا کاردانی بوده و فاقد معدل کتبی دیپلم هستند، باید معدل کل دیپلم متوسطه خود را عیناً در تقاضانامه ثبت نام درج کنند.

منبع: مهر

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
یک فروند پهپاد MQ۹ در شرق تنگه هرمز منهدم شد
سفره عقد ۲۶ زوج جوان در حرم شاهچراغ(ع) پهن شد
ظفرقندی: بیمه‌ها گرانی دارو را پوشش دهند
علی‌آبادی: مصرف بهینه برق شرط عبور از ناترازی انرژی است
صالحی‌امیری: باید بستر گردشگری در حوزه تمدنی قزوین فعال شود
شکایت استقلال از بازیکن سابق پرسپولیس
پاسخ کنایی جبلی به تلویزیون ندیدن پزشکیان
ثبت جهانی الموت نگاه جهانیان به این میراث تاریخی را تغییر داد
برگزاری اختتامیه نخستین المپیاد ملی تئاتر «ایران قهرمان»
صالحی: الموت را از سایه یک قلعه تاریخی بیرون بیاوریم
افتتاح بیست‌ و نهمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ +عکس
چالش آمریکا برای آرام‌کردن بازار جهانی نفت
پزشکیان: همکاری کشورهای منطقه، مسیر تحقق صلح و ثبات پایدار است
لیونل مسی از تیم ملی آرژانتین خداحافظی کرد
اعتراض بسیج اساتید علم‌وصنعت به حواشی نشست سازمان امور دانشجویان
جودو وارد کاروان ایران برای المپیک جوانان شد
حجت‌الاسلام قمی: آنها که معتقدند قصاص مخصوص خداست با اسلام آشنا نیستند
روند موالید در کشور همچنان کاهشی است
وزیر راه و شهرسازی وارد خوزستان شد
عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد
ادعای تازه ترامپ درباره تنگه هرمز
اعتراض بسیج اساتید علم‌وصنعت به حواشی نشست سازمان امور دانشجویان
تقویم آزمون‌های علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ اعلام شد
۶۳ هزار استعداد برتر در ۲۳ طرح بنیاد ملی نخبگان شناسایی شدند
جهادگران نمونه دفتر مرکزی جهاددانشگاهی تقدیر شدند
هشدار دفاتر بسیج ۸ دانشگاه تهران به وزیر علوم درباره بازگشت دانشجویان اخراجی
آقای سیمایی صراف ورود دانشجویان هتاک به دانشگاه مساوی با خروج شما از وزارتخانه خواهد بود
اعطای بورس نخبگان به رتبه‌های برتر کنکور
وضعیت ارائه خوابگاه دانشجویی به قبولی‌های کنکور کارشناسی ارشد
انتخاب رشته ۱۰۰ هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵/ فردا آخرین مهلت
بیانیه دانشگاهیان برای عبور از شرایط حساس کشور
سیمایی صراف: گزارش بررسی علمی حوادث دی ماه به رئیس جمهور ارائه می‌شود
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
افزایش ۱۲۵ درصدی رشته‌محل‌های جدید کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top