به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مریم احمدی زاده، واسط ازدواج سامانه همسان گزینی همرسان با حضور در برنامه تلویزیونی در پاسخ به سوال مجری درباره نحوه معرفی دخترها و پسرهای متقاضی ازدواج گفت: در سه سال اخیر که در بخش واسطه گری ازدواج فعال هستم با دو روش سنتی و سامانه ای، ۵۶ ازدواج موفق را ثبت کردم.
وی درباره همسان گزینی به روش سنتی بیان کرد: باتوجه به مراجعه بیشتر پسرها فرمی برای ثبت مشخصات هویتی، اطلاعات شخصی، ملاکها و معیارهای آنها طراحی شده که بعد از تکمیل توسط متقاضی بر اساس فرمهای ثبت نامی برای آنها بین دخترانی که جستجو کردیم، همسان گزینی کرده و از طریق خانوادهها برای جلسات آشنایی و خواستگاری اقدام میشود.
واسط ازدواج همرسان در جواب به اینکه اگر فردی فرصت کافی برای مراجعه حضوری به دفتر همرسان را نداشته باشد، چه راهکاری دارید؟ تصریح کرد: اولویت ارائه خدمات در مراکز همرسان با دانشجویان است، ولی اگر فردی دانشجو نباشد یا علاقهای به مراجعه حضوری نداشته باشد، میتواند از سایت همرسان فرم اطلاعات معیارها و ملاکها را تکمیل کرده و با ما در ارتباط باشد.
وی اظهار داشت: کارشناسان همرسان در استانها بعد از تطبیق مدارک و مشخصات متقاضیان ثبت نامی، آنها را تائید مجازی میکنند و مجدد توسط کارشناسان دانشگاهها جلسه حضوری برای راستی آزمایی و آشنایی با متقاضی برگزار میشود و مشاوران این مراکز درصورت تائید سلامت روان متقاضی بر اساس تیپ شخصیتی و ویژگیهای هر فرد آنها را در فرآیند همسان گزینی قرار میدهند.
احمدی زاده با بیان اینکه پسران تائید شده میتوانند بعد از جستجو، مشخصات ۱۰ دختر را مشاهده و به یک دختر درخواست دهند، گفت: کارشناسان در صورت پذیرش درخواست پسر توسط دختر، در دفتر همرسان، جلسه دیدار برگزار میکنند و برای ادامه مراحل با خانوادههای ارتباط برقرار میشود.
وی در پایان با اشاره به شور و نشاط دانشجویان بیان کرد: مرکز همرسان برای تحقق شعار ازدواج به هنگام، آگاهانه، آسان و پایدار فعالیت خود را در دانشگاهها آغاز کرده و برای افزایش آگاهی به متقاضیان کتابهایی را اهدا میکند. همچنین برای آسانی زندگی آنها تلاش میکند تا ملزومات عقد و عروسی را با هزینه مناسب تامین کرده و برای پایداری زندگی ازدواجهای همرسانی در پنج سال نخست زندگی، خدمات مشاوره رایگان ارائه میدهد.