تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/08/22 - 12:42
کد خبر: 487499

خبر خوشی که جانشین وزیر دفاع اعلام کرد

خبر خوشی که جانشین وزیر دفاع اعلام کرد

جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح امروز گفت: خبر خوشی که می توانم بگویم این است که امروز در وزارت دفاع جنگ های مبتنی بر فناوری های هنجار شکن را پیش بینی کرده ایم و به سمت فناوری هایی حرکت می کنیم که در دنیا به فناوری جنگی هنجار شکن شهره است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سردار سید مهدی فرحی جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح صبح امروز (دوشنبه، ۲۲ آبان ماه) در کنگره بزرگداشت شهید طهرانی مقدم در دانشگاه شهید رجایی، گفت: این روزها قلب همه ما مسلمانان اندوهگین از جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه است. ان‌شاءالله ما بتوانیم با عقلانیت و درایت حق و باطل زمانه را تشخیص دهیم و با یزید زمانه مقابله کنیم.

جانشین وزیر دفاع، تاکید کرد: امروز هم عاشورای دیگری را شاهدیم و در صحنه عمل حق و باطل دیگری با یکدیگر وارد نبرد شده اند. بنده توفیق داشته ام که چندین سال در خدمت شهید طهرانی مقدم در صنایع بوده ام، او با حمایت‌های جدی که داشت، فرصت های بسیاری خوبی برای ما ایجاد کرد.

سردار فرحی با اشاره به دوران همکاری خود با شهید طهرانی مقدم، بیان کرد: او قریب به ۱۷ سال پیش یک بار به صنایع دفاع آمد و با بیان صمیمی خود خطاب به من گفت که سید من موشک نقطه زن می خواهم، من پاسخ دادم که ما دانش این نوع موشک سازی را نداریم. اما او اصرار زیادی نسبت به این موضوع داشت و کارهای مشترکی با یکدیگر داشتیم تا نهایت به این فناوری رسیدیم.
وی ادامه داد: همچنین، رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز ابلاغ کردند که ما حتما باید به سمت نقطه زن شدن موشک برویم.

جانشین وزیر دفاع با بیان اینکه شهید طهرانی مقدم از ابتدای کار خود به این فهم رسیده بود که باید صاحب قدرت و اقتدار نظامی شویم و در مقابل دشمنان وحشی توان ایستادگی داشته باشیم، تاکید کرد: علت این است که دنیا به رغم ظاهر شیک و زیبای از قانون جنگل تبعیت می‌کند. بنابراین، ما برای اینکه بتوانیم از استقلال خود صیانت کنیم باید مقتدر شویم.

وی افزود: شهید طهرانی مقدم اقتدار نظامی را با اقتدار بدست آورد. همه دستاوردهای نظامی ارزنده کشور را با خلق خوش خود به ملت ایران هدیه کرد بحمدالله ایران اسلامی امروز صدها طهرانی مقدم دارد.

سردار فرحی، گفت: امروز دستاورد های شهید طهرانی مقدم معطوف به حوزه نظامی نبوده است، بلکه ما در حوزه های هواپیماسازی، کشتی سازی و سایر عرصه‌ها از دانش و فناوری موشکی که شهید برای ما بدست آورده، بهره می‌بریم.

وی ادامه داد: بنابر فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی یک روزی کشورهای دنیا به ما سیم خاردار هم نمی دادند، اما سال گذشته ما غریب به یک میلیارد دلار صادرات نظامی داشتیم.

جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، با اشاره به دوران پهلوی و وابستگی دفاعی ایران در آن دوران، تاکید کرد: در دوران قبل از انقلاب، حقوق ۴۰ هزار مستشار آمریکایی از کل حقوق ارتش شاهنشاهی بیشتر بود، اما ایران اسلامی امروز روی پای خود ایستاده است و در دنیا حرف های زیادی برای گفتن دارد.

سردار فرحی، اظهار کرد: خبر خوشی که می توانم بگویم این است که امروز در وزارت دفاع جنگ های مبتنی بر فناوری های هنجار شکن را پیش بینی کرده ایم و به سمت فناوری هایی حرکت می کنیم که در دنیا به فناوری جنگی هنجار شکن شهره است.

وی ادامه داد: دیگر نه تنها در قطعه سازی بلکه ما به سمتی حرکت می کنیم که خالق هایتک‌ترین محصولات و تجهیزاتی نظامی در دنیا خواهیم بود، امیدواریم این دستاوردها بتواند بیش از پیش اقتدار آفرین و بازدارنده باشد.

جانشین وزیر دفاع با بیان اینکه امروز در وزارت دفاع با حدود ۷ هزار شرکت در سراسر کشور در ارتباط هستیم که حدود ۴۰ درصد از آن‌ها شرکت‌های دانش بنیان هستند، تاکید کرد: امروز مجموعه جوانان خدمت گذار و مخلص که در عرصه کشور پهناور جمهوری اسلامی ایران در حال همکاری با ما هستند از مجموع نیروهای وزارت دفاع بیشتر هستند.

وی افزود: ما در مجموع با این ۷ هزار شرکت در مجموع با بیش از صد هزار نفر هم در شرکت‌های دانش‌بنیان، شهرک‌های صنعتی، دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری ارتباطات فوق‌العاده‌ای داریم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دیدار سفرای ایران در ایتالیا، فرانسه و انگلیس با عراقچی
واکنش ترامپ به افزایش تلفات نظامیان آمریکایی در تجاوز به ایران
پیام تبریک عراقچی به رئیس جدید دفتر سیاسی حماس
حجم مبادلات ایران و پاکستان باید به ۱۰ میلیارد دلار افزایش یابد
از مردم عذرخواهی کردم و امروز هم خودم را شرمنده مردم می‌دانم
سنتکام مدعی آغاز موج جدید حملات به ایران شد
حادثه دریایی دیگر در نزدیکی سواحل عمان
نامه‌های ادعایی قطر علیه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت
چه کسانی پشت تبلیغات سیاسی در فیلترشکن‌ها هستند؟
اعرافی: تسهیل ازدواج، تأمین مسکن و درمان ناباروری باید در اولویت باشد
نیروگاه دارخوین حتی حاوی مواد هسته‌ای نبود
هرگونه لغزش در مسیر حفظ اقتدار، بهایی سنگین برای امنیت ملی دارد
کاهش طول دوره دکتری با تعیین استاد راهنما از ابتدای تحصیل
هشدار سازمان ملل؛ شیوع بیماری‌های حاد تنفسی و پوستی در غزه
پایان کار نمایندگان ایران با ۵ طلا و دو برنز
پزشکیان: مهم‌ترین میدان نبرد امروز، عرصه اقتصاد و معیشت مردم است
پیشنهاد تغییر نام میدان نوبنیاد به نام شهید محمد پاکپور در شورای شهر
تسلیم رونوشت استوارنامه سفیر جدید سریلانکا به عراقچی
سفیر جدید پاکستان در ایران با عراقچی دیدار کرد
سندروم توافق سال‌هاست به جان شما افتاده است
«ترین»های جذاب جام‌جهانی ۲۰۲۶
کاهش طول دوره دکتری با تعیین استاد راهنما از ابتدای تحصیل
در دانشکده مدیریت، کارمندی که از قانون دفاع کرد، توبیخ می‌شود!
دستاورد محققان امیرکبیر برای کاهش مصرف انرژی در شبکه‌های ۵G
کارت آزمون دستیاری منتشر شد/فرایند پذیرش داوطلبان
آغاز ثبت‌نام کاروان بزرگ دانشجویی پیاده‌روی اربعین حسینی
تغییر در فرایند پذیرش دانشجو معلمان ۱۴۰۵
پردیس‌های خوابگاهی؛ راهکاری برای ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان:
ماندگاری ۸۲ درصدی نخبگان در کشور؛ ۴۲۰ دانش آموخته برتر جذب شدند
دستور وزیر علوم برای بررسی جابجایی یکی از کارکنان دانشگاه علامه
مقاومت برخی مدیران دانشگاه ها در بازگشت به آموزش حضوری
آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب فردا برگزار می‌شود
جزئیات و نحوه استفاده از مرخصی تابستانی دانشگاهیان اعلام شد
جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد با ترکیب جدید اعضای حقیقی برگزار شد
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
از اجرای طرح نوین تغذیه تا بازسازی روانی-اجتماعی دانشگاه‌ها در دوران پساجنگ
بازدید رهبر شهید از پژوهشگاه رویان نماد قدردانی از جامعه علمی کشور بود
ضربه تازه دولت ترامپ به دانشجویان بین‌المللی
آغاز یازدهمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی
برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵ برای توان‌خواهان و زندانیان
آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ در سلامت و آرامش برگزار شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top