تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/09/05 - 13:07
کد خبر: 488963

فرمانده‌کل ارتش: حاضریم به نزدیکی نوار غزه برویم

فرمانده‌کل ارتش: حاضریم به نزدیکی نوار غزه برویم

امیر سرلشکر موسوی عنوان کرد:‌ ما به داخل کشور و مجامع بین‌المللی اعلام کرده‌ایم حاضریم به نزدیکی نوار غزه برویم و کمک‌های درمانی لازم را به مردم غزه ارائه کنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده‌کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه پرستاری دانشگاه علوم پزشکی ارتش طی سخنانی اظهار داشت: عملیات طوفان الاقصی در ۷۵ سال عمر رژیم صهیونیستی بی‌سابقه بود و نتایج بسیار حائز اهمیتی داشت که کاملاً صحت و دقت صحبت رهبر انقلاب درباره این‌که رژیم صهیونیستی ۲۵ سال آینده را نخواهد دید تأیید کرد.

موسوی ادامه داد: دشمن سالها تلاش می‌کرد موضوع فلسطین به فراموشی سپرده شود و بر همین اساس هم سیاست عادی‌سازی را در پیش گرفته بود اما این عملیات موضوع فلسطین را به موضوع تراز اول جهان اسلام و بلکه دنیا بدل کرد و امروز شاهد هستید حتی در برخی کشورهای اسلامی بعضاً پرشورتر از کشورهای اسلامی این موضوع دنبال می‌شود.

فرمانده‌کل ارتش تأکید کرد: در این عملیات آثار اضمحلال رژیم کاملاً مشخص شده است و طی آن رژیم به زانو در آمد و همه شروط مقاومت را پذیرفت.

موسوی تصریح کرد: رژیم صهیونیستی و حامیان آن در برابر یکی از شاخه‌های مقاومت مستأصل شده‌اند و این امر یک بار دیگر قدرت محور مقاومت را به همه دنیا نشان داد.

وی افزود: از سوی دیگر آمریکایی‌ها سعی داشتند با امپراطوری رسانه‌ای یک چهره طرفدار حقوق بشر از خود نشان دهند که با این واقعه چهره و ماهیت اصلی آنها برای جهان مشخص شد.

فرمانده‌کل ارتش ادامه داد: سردمداران آمریکا و برخی کشورهای غربی و رژیم صهیونیستی طرفدار آپارتاید و نژادپرست هستند. مسئولین آمریکایی و فرانسه و آلمان و انگلیس و... وقتی از یک رژیم که با صدای بلند نژادپرستی را صدا می‌زند طرفداری می‌کنند،‌ یعنی خودشان هم نژادپرست هستند.

وی خاطرنشان کرد: در عملیات و جنگ اخیر هیچ دستاورد نظامی نصیب رژیم صهیونیستی نشد، این واقعه نشان داد به‌معنای واقعی کلمه اسرائیل سست‌تر از خانه عنکبوت است.

فرمانده‌کل ارتش تصریح کرد: آن سیستم اطلاعاتی و نظامی که آن همه برای آن تبلیغ می‌کردند به‌یک‌باره در برابر کسانی که در یک زندان بزرگ هستند و هیچ چیز به آنها نمی‌رسد شکست خورد و امروز هم مجبور شده است هم رسماً با حماس مذاکره کند و هم همه شروط آن را بپذیرد.

سرلشکر موسوی خاطرنشان کرد: ما به داخل کشور و مجامع بین‌المللی اعلام کرده‌ایم حاضریم به نزدیکی نوار غزه برویم و کمک‌های درمانی لازم را به مردم غزه ارائه کنیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چرا دکترین«بزن و دررو» برای همیشه در خاطره‌ها ماند
تکمیل فرایند اسکان دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
توان نظامی ایران پس از آتش‌بس افزایش یافته است
دستمان روی ماشه است
عبور ۲۴ فروند کشتی از تنگه هرمز با مجوز سپاه پاسداران
اروپا دست آمریکا را از پروژه‌های حساس دولتی کوتاه می‌کند
شمار شهدای جنگ غزه به ۷۲۹۴۲ نفر رسید
قوه قضاییه به تخلفات وام ازدواج ورود کرده است
یک مسئول بلندپایه استعفا کرد
شورای امنیت از مرحله ابراز نگرانی و دعوت‌های کلی عبور کند
توافق با ایران ممکن است هفته آینده حاصل شود
اقدام ترامپ برای توقف جنگ لبنان نشانه قدرت ایران است
امتحانات نهایی به‌صورت حضوری برگزار می‌شود
۳۰۰۰ مورد نقض آتش‌بس غزه توسط اسرائیل
افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی به «خرداد» نمی رسد!
جنگ معادله سازی؛ شکل دهنده نظم نوین
تداوم ثبات در بازار ارز
متن نهایی ایران در حال بررسی است
دانشگاه تربیتی تمدن‌سازی
ادغام سوریه و عراق در یک پرونده؛ واشنگتن از دولت‌سازی به امنیت‌سازی روی آورده است
اقتصاد آلمان و گروه G۷ زیر ضربه تنگه هرمز
تکمیل فرایند اسکان دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۸۰ درصد تولید علم کشور در اختیار ۲۰ دانشگاه/ اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار پژوهشی
آغاز ثبت‌نام آزمون دستیاری دندانپزشکی از ۱۸ خرداد +جزئیات
ضرورت توجه شورای عالی انقلاب فرهنگی به الزامات جدید حوزه آموزش عالی
در پی حادثه تیراندازی در دانشکده دندانپزشکی قزوین دو دانشجو کشته شدند!
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد بدون آزمون فرهنگیان تا ۱۵ خرداد
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
احتمال تغییر در تقویم آموزشی دانشگاه‌ها برای مدیریت بحران انرژی
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه امام صادق (ع) +جزئیات
اعلام تسهیلات دانشگاه تربیت مدرس برای دانشجویان دکتری ورودی ۱۴۰۵
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top