تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/09/22 - 18:02
کد خبر: 490719

دانشگاه‌ها محلی برای ترویج فرهنگ و گفتمان انقلاب باشند

دانشگاه‌ها محلی برای ترویج فرهنگ و گفتمان انقلاب باشند

آیت الله نوری همدانی گفت: دانشگاه و دانشگاهیان نقش مهمی در پیروزی و تثبیت انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و بازسازی و توسعه کشور در سال‌های پس از جنگ داشته‌اند و امروز هم دانشگاه‌ها باید در کنار علم پژوهی و دانش‌افزایی، محلی برای ترویج فرهنگ و گفتمان انقلاب اسلامی باشند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، آیت‌الله حسین نوری همدانی ظهر امروز در دیدار مسلمی نائینی، رئیس جهاد دانشگاهی کشور و هیئت همراه، ضمن تسلیت ایام سوگواری شهادت حضرت صدیقه طاهره(س)، گفت: جهاد دانشگاهی با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان می‌تواند علاوه بر زمینه‌سازی اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، ارتباط بین دانشگاه‌ها و صنعت کشور را تقویت نماید.

وی با تأکید بر اهمیت امربه‌معروف و نهی از منکر در سلامت جامعه افزود: از دیدگاه اسلام و قرآن هر انسانی سه نوع مسئولیت بر عهده دارد؛ مسئولیت‌های خودشناسی، اجتماعی و شغلی که یکی از مصادیق بارز مسئولیت‌های اجتماعی در اسلام موضوع امربه‌معروف و نهی از منکر است و نباید این موضوع مهم در جامعه خصوصاً جامعه دانشگاهی نادیده گرفته شود.

استاد عالی حوزه جهاد دانشگاهی را فرزند مبارک انقلاب اسلامی دانست و از آن به‌عنوان قلب تپنده علم و فناوری کشور یادکرد.

وی با اشاره به فعالیت‌ها و دستاوردهای شهید کاظمی آشتیانی خاطرنشان کرد: امروز دشمن دانشمندان و نخبگان این مرزوبوم را هدف قرار داده است، یک روز با ترور فیزیکی و روزی دیگر با ترور شخصیتی و فکری؛ البته که نتوانستند و قادر نخواهند بود قطار پیشرفت کشور را مختل کنند.

آیت‌الله نوری همدانی با اشاره به نامه پنجم امیرالمؤمنین علی(ع) در نهج‌البلاغه با مضمون " وَ إِنَّ عَمَلَکَ لَیْسَ لَکَ بِطُعْمَةٍ وَ لَکِنَّهُ فِی عُنُقِکَ أَمَانَةٌ " افزود: شغل مسئولیت آفرین است و شما مسئولید، هرچند پیشرفت‌های چشمگیری در حوزه‌های مختلف ازجمله صنعت فضایی و موشکی، هوش مصنوعی و رباتیک، درمانی و پزشکی، بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی، فولاد و هسته‌ای حاصل شده است اما دشمن می‌کوشد تحت عناوین مختلف و هجمه رسانه‌ای جوانان نخبه کشور را به مهاجرت به کشورهای غربی ترغیب نماید.

وی افزود: باید با حمایت از نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان و... این رویه را از بین برد که نیازمند عزمی جدی و حرکتی به‌واقع جهادی است.

این مرجع تقلید با اشاره به نقش دانشگاه‌ها در جهاد تبیین و اعتلای سطح علمی و فرهنگی کشور افزود: دانشگاه و دانشگاهیان نقش مهمی در پیروزی و تثبیت انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و بازسازی و توسعه کشور در سال‌های پس از جنگ داشته‌اند و امروز توسعه و رشد روزافزون کشور مرهون پژوهش‌ها و دستاوردهای علمی این مراکز می‌باشد؛ دانشگاه‌ها باید در کنار علم پژوهی و دانش‌افزایی، محلی برای ترویج فرهنگ و گفتمان انقلاب اسلامی باشند.

لازم به ذکر است در ابتدای این دیدار مسلمی نائینی به بیان برنامه‌ها و فعالیت‌های جهاد دانشگاهی پرداخت.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هشدار امنیتی جدید آمریکا درباره ترک عربستان
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در تهران برگزار می‌شود
عقب‌نشینی ترامپ از موضع‌گیری سابقش علیه یک کشور عربی
ورزشکاران مدال‌آور، جلوه اقتدار ایران
ممنوعیت‌های ثبت‌نام در آزمون دکتری سال ۱۴۰۶؛ امکان ثبت نام تا ۹ آبان
تابلو برق صنعتی سیار، انقلابی جدید در صنعت کشور
کدام توری برای حصارکشی، محوطه‌سازی و پروژه‌های عمرانی مناسب است؟
چگونه یک سیستم حصارکشی مقاوم و مناسب انتخاب کنیم؟
 حق وتوی ایران؛ اعترافی به قدرت ایران یا برای مهار آن؟
خواست رهبر انقلاب مقابله‌ی قاطعانه با فساد و مظاهر فساد است/ ایشان کاملاً مشرف به مسائل روز داخلی و خارجی هستند
گفت‌وگو برای ساختن مسیر؛ هم‌اندیشی با مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری فارس
فرانسه در یک قدمی فیلتر تیک تاک، ایکس و اینستاگرام
جهان در تار عنکبوت نامرئی؛ ناسا از شبکه اسرارآمیز ماده تاریک پرده برداشت
گوگل پول می‌دهد تا مردم برق کمتری مصرف کنند
تأیید تخلف در سلف دانشگاه کاشان/ تعطیلی دو هفته‌ای و جریمه پیمانکار
دانشگاه تهران دختران محجبه آذربایجانی را می‌پذیرد
المپیادهای ورزشی درون‌دانشگاهی محور توسعه مشارکت ورزشی دانشجویان
جدیدترین مدل‌های ست شیرآلات قهرمان در سال ۱۴۰۵؛ مقایسه مدل‌ها و راهنمای خرید اینترنتی
ثبت رکورد تاریخی بازدید ۱۰۰ میلیاردی در پیام‌رسان‌های بومی
تجربه حضور در دامپزشکی دکتر پورشعبان و خرید از پت شاپ لیما در میدان کتاب
هوش مصنوعی گراک رقیب کریستوفر نولان شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top