تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/10/06 - 10:15
کد خبر: 491943

بیانیه جبهه پایداری در مورد ابهامات باقیمانده از پرونده فساد چای دبش

بیانیه جبهه پایداری در مورد ابهامات باقیمانده از پرونده فساد چای دبش

در شرایطی که بروز مفاسد اقتصادی توده‌ی چرکین کشورها و نظام‌های سیاسی است و اگر در بدنه‌ی حکومت‌ها عارض شود، زلزله‌ی ویرانگر و ضربه زننده به مشروعیت آنها است؛ و این در نظامی چون نظام جمهوری اسلامی که خواهان مشروعیتی فراتر از مشروعیت‌های مرسوم و مبنایی‌تر از مقبولیت اجتماعی است، بسیار جدی‌تر و بنیانی‌تر از دیگر نظام‌ها می‌باشد، ضرورت دارد تا نسبت به انتشار مناسب خبر تخلف بزرگی تحت عنوان شرکت چای دبش بسیار حساس بود. فسادی که در شرایط جنگ اقتصادی با ارقام سنگین اعلام شده برای تخلف، جامعه را به شدت متأثر نموده و متأسفانه مصاحبه‌های مقامات دولتی و قضایی در طول مدت اعلام این خبر باعث ایجاد ابهامات بیشتر در این خصوص گردیده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» جبهه پایداری انقلاب اسلامی در مورد ابهامات باقیمانده از پرونده فساد چای دبش بیانیه ای صادر کرد که متن آن به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم
ضربه‌ی عدالت باید قاطع ولی در عین حال دقیق و ظریف باشد. متهم کردن بیگناهان، یا معامله‌ی یکسان میان خیانت و اشتباه، یا یکسان گرفتن گناهان کوچک با گناهان بزرگ جایز نیست. (بخشی از بند چهارم فرمان ۸ ماده‌ای مقام معظم رهبری برای مقابله با فساد - ۱۰ اردیبهشت سال ۱۳۸۰)

از آنجایی که پدیده فساد اقتصادی، آثار و پیامدهای ناگواری ازجمله لطمه به امنیت اقتصادی، تهدید امنیت ملی، رواج و گسترش تبعیض و بی عدالتی، یأس و ناامیدی اجتماعی، کند کردن حرکت توسعه کشور و افزایش هزینه زندگی مردم را در پی خواهد داشت که همچون موریانه پایه‌های نظام سیاسی را می‌خورد؛ وظیفه همه دلسوزان نظام و نیروهای انقلاب است که نسبت به چنین موضوعی حساسیت داشته باشند. و در این خصوص فرمان هشت ماده‌ای رهبر فرزانه انقلاب به سران قوا برای مبارزه با مفاسد اقتصادی در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۸۰ راهنمای اقدام و عمل قاطع قوای سه‌گانه مخصوصاً دو قوه‌ی مجریه و قضائیه برای خشکانیدن ریشه‌ی فساد مالی و اقتصادی است. همچنین مسأله عدالت و مبارزه با فساد در بیانیه گام دوم مورد تأکید رهبر معظم انقلاب قرار گرفته و از سرفصل‌ها و توصیه‌های اساسی در پرتو امید و نگاه خوش‌بینانه به آینده، شمرده شده است.

در شرایطی که بروز مفاسد اقتصادی توده‌ی چرکین کشورها و نظام‌های سیاسی است و اگر در بدنه‌ی حکومت‌ها عارض شود، زلزله‌ی ویرانگر و ضربه زننده به مشروعیت آنها است؛ و این در نظامی چون نظام جمهوری اسلامی که خواهان مشروعیتی فراتر از مشروعیت‌های مرسوم و مبنایی‌تر از مقبولیت اجتماعی است، بسیار جدی‌تر و بنیانی‌تر از دیگر نظام‌ها می‌باشد، ضرورت دارد تا نسبت به انتشار مناسب خبر تخلف بزرگی تحت عنوان شرکت چای دبش بسیار حساس بود. فسادی که در شرایط جنگ اقتصادی با ارقام سنگین اعلام شده برای تخلف، جامعه را به شدت متأثر نموده و متأسفانه مصاحبه‌های مقامات دولتی و قضایی در طول مدت اعلام این خبر باعث ایجاد ابهامات بیشتر در این خصوص گردیده است.

لذا به نظر می‌رسد که دستگاه‌های مسئول می‌بایست هر چه سریع‌تر اقدامات زیر را انجام دهند:

۱- در مورد تخلف رخ داده ابهامات زیادی وجود دارد که نیاز است یک مقام عالی‌رتبه دولتی در اسرع وقت برای مردم توضیح دهد دقیقاً چه اتفاقی رخ داده، رقم واقعی تخلف چقدر بوده، مقامات دخیل در تخلف چه سرنوشتی پیدا کرده‌اند، دولت چه اقدامی برای مقابله با این تخلف انجام داده و مهمتر اینکه چه اقدامی برای جلوگیری از رخ دادن فسادهای مشابه و بسته شدن گلوگاه‌های فساد انجام شده است؟ همچنین لازم است افرادی که به دلیل این تخلف از دولت کنار گذاشته شده‌اند به مردم معرفی شوند. لازم به ذکر است برخی مدیران کنونی که نگاه فساد ستیز و تحولگرای رئیس جمهور محترم را ندارند نیز مستعد تکرار حوادثی تلخ نظیر ماجرا چای دبش می‌باشند که باید با نیرو های کارآمد و انقلابی و فسادستیز جایگزین شوند.

۲-  رئیس جمهور محترم نشان داده که خود پیش قدم مبارزه با فساد است و دولت مدعی است که خودش تخلف را کشف نموده و مدیران مرتبط را برکنار کرده و پرونده را تکمیل نموده و به قوه قضائیه فرستاده است.  از جمله مواردی که در میان افکار عمومی مطرح می‌باشد این است که قوه قضائیه پس از گذشت چندین ماه، به جای بازخوانی خبر و ایجاد فضای رسانه‌ای چه اقدامی در مورد پرونده انجام داده است؟ لذا انتظار می‌رود قوه قضائیه نسبت به محاکمه سریع عاملین این فساد اقدام قاطع و نتایج آن را اطلاع رسانی کند.

۳- لزوم تأکید بر بند ۸ فرمان ۸ ماده‌ای مقام معظم رهبری می‌تواند به عنوان تابلویی مقابل چشمان همه مسئولین نظام، بیش از پیش حس گردد. جایی که معظم له می‌فرمایند: با این امر مهم و حیاتی (مبارزه با فساد) نباید به گونه‌ی شعاری و تبلیغاتی و تظاهرگونه رفتار شود. به جای تبلیغات باید آثار و برکات عمل، مشهود گردد. به دست‌اندرکاران این مهم تأکید کنید که بجای پرداختن به ریشه‌ها و ام‌الفسادها به سراغ ضعفا و خطاهای کوچک نروند و نقاط اصلی را رها نکنند. هرگونه اطلاع‌رسانی به افکار عمومی که البته در جای خود لازم است، باید به دور از اظهارات نسنجیده و تبلیغات‌گونه بوده و حفظ آرامش و اطمینان افکار عمومی را در نظر داشته باشد.

در پایان، جبهه پایداری انقلاب اسلامی اعلام می‌دارد که هرگونه تخلف و فساد را در هر سطحی و در هر قوه‌ای برنمی‌تابد و علی‌الخصوص از دولت مردمی و انقلابی سیزدهم انتظار دارد در پیشگیری از فساد، گام‌هایی قاطع و محکم تری بردارد.

والسلام علیکم و رحمه‌الله و برکاته
جبهه پایداری انقلاب اسلامی

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آماده‌باش پلیس راهور در مسیر زائران مشهد مقدس
تهران گرم‌تر می‌شود
پیام تبریک فرمانده کل سپاه امیر سرتیپ حیدری
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در سپاه بابت انتصابات اخیر
رییس عقیدتی سیاسی ارتش، انتصاب فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح را تبریک گفت
شرور قمه‌کش تهرانی دستگیر شد
تماس تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
بقائی: آیا جهان در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
هر اقدام زمینی دشمن در نطفه خفه می‌شود/ آمادگی ایران برای نبردی طولانی
واکاوی راهبردی سیره حسنی؛ از همراهی امام حسین (ع) تا زمان‌بندی الهی شهادت
پیام انتصاب رضایی و فرماندهان
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی
اعتراض خبرنگاران آمریکایی به «طعمه‌شدن» در پی ترس ترامپ از ایران
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مجوز ۵ رشته تحصیلی جدید در دانشگاه ایلام صادر شد
محرومیت ۱۰ ساله ۳ داوطلب متخلف آزمون دستیاری ۱۴۰۵
۸۰ روز تا کنکور ارشد وزارت بهداشت؛ یا قبول می‌شی یا نه!
نتایج آزمون ورودی پایه دهم مدارس نمونه دولتی و تکمیل ظرفیت سمپاد اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top