تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/10/24 - 01:40
کد خبر: 493165

پاسخ استقلال به محرومیت ۳ پنجره‌ای

پاسخ استقلال به محرومیت ۳ پنجره‌ای

شایعه محکومیت این باشگاه به محرومیت از سه پنجره نقل و انتقالاتی که در فضای مجازی منعکس شده و به برخی خبرگزاری ها و رسانه ها نیز راه یافته، صحت ندارد .

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از فارس، باشگاه استقلال در خصوص بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی توضیحاتی ارائه کرد که به شرح زیر است:

«در حالی که تحلیل برخی رسانه ها از محتویات سامانه تازه تاسیس فیفا  پیرامون محرومیت باشگاه های ایرانی و بسته شدن پنجره نقل و انتقالات این باشگاه ها منجر به انتشار شایعه محکومیت سنگین باشگاه استقلال در نقل و انتقالات شده و همین تفسیر، نگرانی هواداران عزیز استقلال را به همراه داشته، رسانه رسمی باشگاه استقلال صحت و سقم این تفسیر ها از دکتر بختیاری، معاونت حقوقی باشگاه جویا شد که دکتر بختیاری تاکید کرد طبق قوانین فیفا، جریمه های تنبیهی و محکومیت های نقل و انتقالاتی فیفا با پرداخت بدهی و جلب رضایت شاکی منتفی می شود.

شایعه محکومیت این باشگاه به محرومیت از سه پنجره نقل و انتقالاتی که در فضای مجازی منعکس شده و به برخی خبرگزاری ها و رسانه ها نیز راه یافته، صحت ندارد و پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال به دلیل شکایت دستیاران ساپینتو به صورت موقت بسته شده است.

مکاتبات رسمی با فیفا انجام شده تا این بدهی از محل مطالبات باشگاه استقلال نزد فدراسیون جهانی فوتبال پرداخت شود و بدیهی است طبق قوانین، به محض پرداخت بدهی و اعلام وصول وکلای دستیاران ریکاردو ساپینتو، پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال باز خواهد شد.

باشگاه استقلال به هواداران فهیم خود اطمینان می دهد مدیریت و تیم حقوقی باشگاه با جدیت پیگیر حل و فصل پرونده های بین المللی باقی مانده از فواصل گذشته هستند و با تمام توان در راه آرامش هواداران عزیز و استیفای حقوق باشگاه استقلال تلاش می کنند.

در همین زمینه محمدرضا بختیاری، معاون حقوقی باشگاه استقلال به رسانه رسمی باشگاه گفت: در مقررات فیفا بسته شدن پنجره نقل و انتقالات دو مبنا دارد یا اهرم فشار برای پرداخت بدهی معوقه است یا مجازات انضباطی که از سوی کمیته انضباطی فیفا رسیدگی شده و رای صادر شده باشد که باشگاه استقلال خوشبختانه تا به حال محکومیت از سوی کمیته انضباطی فیفا نداشته است.

بختیاری ادامه داد: در مقررات نقل و انتقالات فیفا، باشگاه ها یا طبق ماده ۱۲ مکرر که به منزله بی توجهی به احکام صادره است و یا ماده ۱۸ که ترغیب بازیکن تیم دیگر به فسخ غیر موجه است، به پنجره نقل و انتقالاتی بسته محکوم می شوند که باشگاه استقلال در این زمینه ها هم پرونده یا محکومیت نداشته و ندارد.

بختیاری گفت: فیفا سامانه جدیدی راه اندازی کرده که در آن وضعیت نقل و انتقالات باشگاه ها هفته به هفته تشریح می شود. مطابق آنچه در سامانه فیفا آمده ما سه شاکی داریم که هر سه دستیاران ریکاردو ساپینتو هستند و مجموع مطالبات سه دستیار ریکاردو ساپینتو نزدیک به چهل و یک هزار دلار است که باشگاه حدود بیست روز پیش از طریق مکاتبه با دپارتمان مالی فیفا، موفق شد مجوز پرداخت این مبلغ را از سوی اتاق تهاتر فیفا از محل مطالبات باشگاه استقلال از فیفا به دست آورد و مبالغ مذکور از سوی واحد مالی فیفا پرداخت و مدارک آن به واحد بین الملل باشگاه ارسال شد.

بختیاری افزود: پس از این مرحله باشگاه باید مراتب پرداخت و وکلای دستیاران ساپینتو مراتب دریافت را به فیفا گزارش می کردند که متاسفانه با تعطیلات سال نوی میلادی برخورد کردیم و امکان این مکاتبات وجود نداشت و بلافاصله پس از پایان تعطیلات، باشگاه استقلال نامه مربوطه را ارسال و از وکلای طرف مقابل درخواست ارسال تاییدیه را کرد که ظرف چند روز آینده با طی شدن این مراحل، پنجره نقل و انتقالات استقلال باز خواهد شد.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دیدار سفرای ایران در ایتالیا، فرانسه و انگلیس با عراقچی
واکنش ترامپ به افزایش تلفات نظامیان آمریکایی در تجاوز به ایران
پیام تبریک عراقچی به رئیس جدید دفتر سیاسی حماس
حجم مبادلات ایران و پاکستان باید به ۱۰ میلیارد دلار افزایش یابد
از مردم عذرخواهی کردم و امروز هم خودم را شرمنده مردم می‌دانم
سنتکام مدعی آغاز موج جدید حملات به ایران شد
حادثه دریایی دیگر در نزدیکی سواحل عمان
نامه‌های ادعایی قطر علیه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت
چه کسانی پشت تبلیغات سیاسی در فیلترشکن‌ها هستند؟
اعرافی: تسهیل ازدواج، تأمین مسکن و درمان ناباروری باید در اولویت باشد
نیروگاه دارخوین حتی حاوی مواد هسته‌ای نبود
هرگونه لغزش در مسیر حفظ اقتدار، بهایی سنگین برای امنیت ملی دارد
کاهش طول دوره دکتری با تعیین استاد راهنما از ابتدای تحصیل
هشدار سازمان ملل؛ شیوع بیماری‌های حاد تنفسی و پوستی در غزه
پایان کار نمایندگان ایران با ۵ طلا و دو برنز
پزشکیان: مهم‌ترین میدان نبرد امروز، عرصه اقتصاد و معیشت مردم است
پیشنهاد تغییر نام میدان نوبنیاد به نام شهید محمد پاکپور در شورای شهر
تسلیم رونوشت استوارنامه سفیر جدید سریلانکا به عراقچی
سفیر جدید پاکستان در ایران با عراقچی دیدار کرد
سندروم توافق سال‌هاست به جان شما افتاده است
«ترین»های جذاب جام‌جهانی ۲۰۲۶
کاهش طول دوره دکتری با تعیین استاد راهنما از ابتدای تحصیل
در دانشکده مدیریت، کارمندی که از قانون دفاع کرد، توبیخ می‌شود!
دستاورد محققان امیرکبیر برای کاهش مصرف انرژی در شبکه‌های ۵G
کارت آزمون دستیاری منتشر شد/فرایند پذیرش داوطلبان
آغاز ثبت‌نام کاروان بزرگ دانشجویی پیاده‌روی اربعین حسینی
تغییر در فرایند پذیرش دانشجو معلمان ۱۴۰۵
پردیس‌های خوابگاهی؛ راهکاری برای ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان:
ماندگاری ۸۲ درصدی نخبگان در کشور؛ ۴۲۰ دانش آموخته برتر جذب شدند
دستور وزیر علوم برای بررسی جابجایی یکی از کارکنان دانشگاه علامه
مقاومت برخی مدیران دانشگاه ها در بازگشت به آموزش حضوری
آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب فردا برگزار می‌شود
جزئیات و نحوه استفاده از مرخصی تابستانی دانشگاهیان اعلام شد
جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد با ترکیب جدید اعضای حقیقی برگزار شد
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
از اجرای طرح نوین تغذیه تا بازسازی روانی-اجتماعی دانشگاه‌ها در دوران پساجنگ
بازدید رهبر شهید از پژوهشگاه رویان نماد قدردانی از جامعه علمی کشور بود
ضربه تازه دولت ترامپ به دانشجویان بین‌المللی
آغاز یازدهمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی
برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵ برای توان‌خواهان و زندانیان
آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ در سلامت و آرامش برگزار شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top