تاریخ انتشار: شنبه 1403/01/18 - 10:21
کد خبر: 500590

مهلت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی آغاز شد

مهلت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی آغاز شد

مهلت مجدد ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد رشته های گروه پزشکی سال ۱۴۰۳ از صبح امروز ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ آغاز شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی سال ۱۴۰۳ در روزهای ۱۰ و ۱۱ خردادماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

پیش از این در اسفندماه ۱۴۰۲ و بر اساس اعلام مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور، به دلیل اشکال در پرداخت هزینه ثبت نام از طریق سامانه سداد، داوطلبان نتوانسته بودند هزینه ثبت نام را پرداخت کنند و به منظور جلوگیری از پرداخت‌های مکرر توسط داوطلبان، فعالیت سامانه ثبت نام و پرداخت هزینه متوقف شد و مهلت مجددی در نظر گرفته شد.

به این منظور مجدداً برای بار سوم مهلت ثبت نام و تصحیح اطلاعات و ارسال مدارک آزمون کارشناسی ارشد از ساعت ٩ صبح ۱۸ فروردین ۱۴۰۳ تا ساعت ١٢ ظهر ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ در نظر گرفته شده است.

افرادی که پرداخت هزینه ثبت نام را انجام داده ولی برای ثبت نام آزمون پیام عدم پرداخت هزینه را دریافت کرده اند، باید طبق تذکر مهم بند -٣-٢ صفحه ۲۴ دفترچه راهنمای ثبت نام اقدام کنند.

کلیه داوطلبان اعم از عادی یا استعداد درخشان که علی رغم ٢ نوبت ثبت نام قبلی، تاکنون موفق به ثبت نام نشده یا تصحیح اطلاعات دارند، برای آخرین بار فرصت ثبت نام و تصحیح اطلاعات در نظر گرفته شده است، می‌توانند در این مدت از طریق سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی اقدام کنند.

داوطلبانی که پرداخت موفق هزینه ثبت نام را داشته اند، در زمان مذکور می‌توانند نسبت به ثبت نام و تکمیل بقیه مراحل اقدام کنند.

واجدین شرایط استفاده از سهمیه استعداد درخشان مطابق صفحات ۱۶ تا ۱۹ دفترچه راهنمای ثبت نام و اطلاعیه‌های بعدی، در تاریخ ۱۸ تا ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ پس از ثبت نام آزمون و دریافت کد رهگیری، از طریق گزینه ورود اطلاعات استعداد درخشان مرحله ثبت استعداد درخشان را نیز انجام دهند.

تاکنون بجز مورد اعلام شده در اطلاعیه شماره ۶ مرکز سنجش آموزش پزشکی، از مراجع ذیربط رشته، ظرفیت و دانشگاه‌های پذیرنده سهمیه بومی مناطق محروم اعلام نشده است.

تغییرات احتمالی در رشته محل و یا ظرفیت‌های پذیرش تا زمان انتخاب رشته محل از طریق اطلاعیه‌های بعدی و دفترچه انتخاب رشته محل توسط مرکز سنجش آموزش پزشکی اطلاع رسانی خواهد شد.

در صورت ایجاد هر گونه تغییر در روند موجود و یا ابلاغ جدید، بلافاصله مراتب از سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی اطلاع رسانی خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آقاتهرانی: جلسات مجازی مجلس تشریفاتی است
۱۲۰ سال توطئه و خرابکاری انگلیس در ایران / از تضعیف مداوم تا چشم‌طمع به تنگه هرمز
از استاد بی‌حاشیه تا وزیرِ سازش
«مجمع نمایندگان ملت مبعوث» پیگیرفرمان علی‌الاصول رهبر معظم انقلاب
نیویورک تایمز: بمبی که مراسم عروسی سیریک را هدف قرار داد، آمریکایی بود
جدیدترین ادعاهای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
رایزنی حماس و جنبش مجاهدین درباره تحولات فلسطین
ترامپ: ایران ۲ هفته با دستیابی به سلاح هسته‌ای فاصله داشت!
روبیو: هر که به ایران کمک کند را تحریم می‌کنیم
افزایش شمار شهدای لبنان به ۴ هزار و ۳۵۴ نفر
جدیدترین موضع‌گیری سازمان بدر عراق درباره تحویل سلاح
سازمان ملل حملات آمریکا به ایران را محکوم کرد
حزب‌الله ارتباط با هسته امنیتی در لبنان و سوریه را رد کرد
ترامپ بار دیگر ادعاهای نخ نمای خود علیه ایران را تکرار کرد
آثار تجاوز آمریکا به مراسم عروسی در سیریک +عکس
کری عضو هیئت مدیره پرسپولیس با تاجرنیا پس از تساوی دربی ۱۰۷
مهدی تارتار: خودم هم انتظار این بازی را نداشتم
پرسپولیس از گلزن استقلال در دربی ۱۰۷ شکایت کرد
بهروز رهبری فرد: یکی از بهترین دربی‌ها را دیدیم
گل «۲۰۰» برای پرسپولیس در تاریخ دربی
عارف: دولت از بخش خصوصی فعال در حوزه هوش مصنوعی حمایت می‌کند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top