تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/01/26 - 21:34
کد خبر: 501448

مصوبه کمیسیون قضایی مجلس برای مجازات خرید و فروش سلاح در فضای مجازی

مصوبه کمیسیون قضایی مجلس برای مجازات خرید و فروش سلاح در فضای مجازی

رئیس کمیسیون قضایی مجلس گفت: بر اساس یکی از مصوبات امروز کمیسیون؛ نگهداری، پنهان کردن، خریداری یا معامله سلاح چه در فضای مجازی یا غیرمجازی جرم انگاری شد و هر شخصی هم در مورد قاچاق و حمل و نگهداری، خرید و فروش و ساخت ومتصل کردن قطعات در فضای مجازی اقدام کند به مجازات حبس درجه ۶ محکوم می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فارس، موسی غضنفرآبادی رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست امروز ( یکشنبه، 26 فروردین ماه ) کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس از بررسی مواد ارجاعی طرح یک فوریتی اصلاح قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز خبر داد و گفت: اصلاحاتی در مواد 2، 3 و 5 این طرح انجام و به صحن علنی مجلس ارسال خواهد شد.

وی ادامه داد: بر اساس یکی از مصوبات؛ مرتکبین قاچاق سلاح سرد جنگی به حبس درجه 6 و جزای نقدی به میزان 5 تا 7 برابر ارزش روز آن سلاح و سلاح شکاری یا مهمات آن به حبس درجه 5 و جزای نقدی 5 تا 7 برابر ارزش روز آن سلاح محکوم می شوند و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح هم به عنوان مرجع ارزش گذاری قیمت و ارزش روز سلاح، مهمات یا قطعات موثر موضوع این قانون تعیین شد.

نماینده مردم بم در مجلس یازدهم افزود: همچنین میزان مجازات حبس سلاح گرم سبک غیرخودکار حبس درجه 4 و جزای نقدی 5 تا 7 برابر ارزش روز آن سلاح و میزان مجازات حبس سلاح گرم سبک خودکار، مهمات یا قطعات موثر آنها حبس درجه سه و سلاح گرم سنگین یا نیمه سنگین و مهمات یا قطعات  موثر آن هم شامل حبس درجه 2 خواهد بود و اگر هر کدام از این جرائم تکرار شود مجازات ها یک درجه تشدید خواهد شد.

غضنفرآبادی یادآور شد: بر اساس ماده 3 این طرح؛ نگهداری، پنهان کردن، خریداری یا معامله سلاح چه در فضای مجازی یا غیرمجازی جرم انگاری شد و بر این اساس مرتکبین نگهداری، پنهان کردن و ... سلاح سرد جنگی به حبس درجه 7، سلاح شکاری به حبس درجه 6 و سلاح گرم سبک غیرخودکار به حبس درجه 5 و سلاح گرم سبک خودکار به حبس درجه 4 و سلاح گرم نیمه سنگین و سنگین، مهمات و قطعات موثر آن به حبس درجه 3 محکوم می شوند و  هر شخصی هم در مورد قاچاق و حمل و نگهداری، خرید و فروش و ساخت ومتصل کردن قطعات در فضای مجازی اقدام کند به مجازات حبس درجه 6 محکوم می شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
صالحی: مذاکره بدون مجوز با نماینده ترامپ نباید بی‌هزینه بماند 
سیاست خارجی و امنیت ملی عرصه خودسری نیست / با عراقچی برخورد خواهیم کرد
رضایی: دپلماسی جدید ایران به اسلام آباد بازنخواهد گشت
هشدار فائو: قیمت غذا ترمز برید
پزشکیان: ایران در پشت میز مذاکره بمباران شد/ بمب اتم در دست رژیم اسرائیل است، اما بازرسی‌ها در ایران
«پایی که جا ماند»؛ روایتی از جنگ، اسارت و ایستادگی
مهر در میناب؛ بازگشت به مدرسه با جای خالی ۱۶۸ نفر
فرهنگ و هنر؛ زبان تازه روایت دفاع مقدس
کاهش دوره آموزشی سربازی متعهدین آموزش‌وپرورش به یک هفته
داوطلبان آسیب‌دیده از جنگ‌های اخیر مشمول سهمیه کنکور شدند
نرخ وام مسکن آمریکا به بالاترین سطح ۲ ساله رسید
اسرائیل ۵۰۰ حمله هوایی و توپخانه‌ای به سوریه انجام داده است
دفاع مقدس ۸ ساله، گنجینه‌ای عظیم برای عبور از بحران‌های امروز است
مخالفت صریح چین با تحریم شرکت‌های هواپیمایی ایران
راه های بهبود تلفظ کلمات در زبان انگلیسی
بهترین سایت خرید ممبر ایتا کدام است؟ بررسی معیارهای انتخاب و مقایسه خدمات
شاخص مرگ‌ومیر نوزادان در کشور به ۶ مورد در هزار تولد رسید
هوش مصنوعی و آینده شغلی؛ ۷ مهارتی که دانشجویان برای بازار کار آینده باید یاد بگیرند
نظافتچی فوری مخصوص ساختمان اداری و شرکت
خرید کولر گازی اصل +نحوه تشخیص
خدمات سئو تخصصی و مدیریت هزینه سئو سایت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top