تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/02/20 - 20:26
کد خبر: 504125

۲۵۴ هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت به‌ پروژه‌های عمرانی تخصیص یافت

۲۵۴ هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت به‌ پروژه‌های عمرانی تخصیص یافت

رئیس سازمان برنامه و بودجه در جمع مدیران استانی سازمان از تخصیص کامل منابع حاصل از انتشار ۲۵۴ هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت به تکمیل پروژه‌های عمرانی خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ داود منظور معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در همایش رؤسای سازمان‌ مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها و سازمان‌های تابعه، اظهار داشت: لازم است بُرش استانی برنامه جهش تولید با مشارکت مردم، توسط سازمان‌های مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها با مشارکت سایر دستگاه‌های استانی، تهیه و تتظیم شود تا هر یک از استان‌ها مسئولیت و سهم خود را در این برنامه ایفا کنند.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور، همایش یک‌روزه رؤسای سازمان‌های مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها و سازمان‌های تابعه سازمان برنامه و بودجه کشور با رویکرد جهش تولید با مشارکت مردم، امروز پنج‌شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه آ‎غاز شد.

داود منظور، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، در این همایش، خواستار اهتمام رؤسای سازمان‌های مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها به پیگیری تحقق منابع و درآمدهای بودجه امسال شد و گفت: امسال، همه ما باید تمام توان و ظرفیت‌ موجود را به کار بگیریم تا شعارها و برنامه‌ دولت در خدمت‌رسانی به مردم به ثمر بنشیند.

پیام دولت سیزدهم، امیدآفرینی برای مردم است
وی افزود: پیام دولت سیزدهم، امیدآفرینی برای مردم است و عملکرد کارگزاران نظام باید به‌گونه‌ای باشد که مردم احساس کنند دولت مسائل آنها را متوجه می‌شود و با داشتن برنامه مشخص، مشکلات مردم را حل می‌کند.

منظور با بیان اینکه مهم‌ترین مسئله مردم، توسعه و پیشرفت کشور است، گفت: سازمان برنامه و بودجه کشور و زیرمجموعه‌ استانی، راهبران پیشرفت کشور هستند و باید عملکرد ما، این احساس را به جامعه بدهد که با تمام توان به مأموریت‌هایمان عمل می‌نماییم.

معاون رئیس‌جمهور در ادامه گفت: برای تحقق شعار امسال و عمل به فرامین مقام معظم رهبری، برنامه عملیاتی تحقق شعار سال در روزهای آغازین سال، از طرف سازمان برنامه و بودجه کشور، تهیه و ارائه شد.

وی با بیان اینکه در این برنامه عملیاتی، برای همه موضوع‌های مرتبط با تولید در سطوح ملی و استانی، تدابیر مهمی اندیشیده شد، گفت: در برش استانی این برنامه، سهم و نقش هر یک از استان‌ها در جهش تولید معلوم و ابلاغ می‌شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با تأکید بر لزوم پیگیری رؤسای سازمان‌های مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها به عنوان دبیرخانه ستاد درآمد در استان‌ها برای تحقق منابع بودجه امسال، گفت: در کنار تحقق تمام منابع بودجه، موضوع مولدسازی دارایی‌ها و اموال دولت، باید به صورت ویژه در دستور کار استان‌ها قرار بگیرد.

تخصیص کامل منابع حاصل از انتشار ۲۵۴ همت اوراق مشارکت به تکمیل پروژه‌های عمرانی
منظور گفت: تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام از اولویت‌های دولت است و لازم است استان‌ها ضمن نظارت دقیق بر اجرای طرح‌های استانی و ملی، در تقویت انضباط مالی کوشش بیشتری داشته باشند. 

وی اضافه کرد، در بودجه سال جاری انتشار ۲۵۴ همت اوراق مالی پیش‌بینی شده است که منابع حاصل از انتشار این اوراق عیناً صرف تکمیل طرح‌های تملک دارایی ثابت خواهد شد. 

وی با بیان اینکه اعتبارات محرومیت‌زدایی در بودجه امسال تقویت شده است، گفت: به اعتبارات استانی نیز رشد مناسبی داده شده است تا حرکت به سمت عدالت بین استانی، سرعت بیشتری بگیرد.

معاون رئیس‌جمهور در ادامه خواستار تقویت ارتباطات و افزایش تعامل سازمان‌های مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها با بخش خصوصی، اصناف، اتحادیه‌ها و سرمایه‌گذاران شد و گفت: توسعه استان‌ها و جهش تولید، می‌طلبد که مسائل بخش خصوصی را حل کنید.

برنامه توسعه استان‌ها براساس برنامه هفتم پیشرفت به روز رسانی شود

منظور در ادامه بر لزوم بازنگری در برنامه‌های توسعه استان‌ها تأکید کرد و گفت: در هر استان، لازم است که نقشه توسعه شهرستان‌ها بر اساس برنامه هفتم پیشرفت به روزرسانی شود تا شاخص‌های توسعه در سطح شهرستان‌ها با سرعت ارتقا یابد.

معاون رئیس‌جمهور همچنین خواستار تبیین و تشریح اقدامات و فعالیت‌های دولت از طریق رسانه‌ها شد و گفت: با توجه به تدوین جدول زمان‌بندی افتتاح طرح‌های عمرانی، پوشش خبری و تصویری مناسبی به برنامه‌های افتتاحیه داده شود تا جامعه از دستاوردهای دولت آگاه شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
همبستگی اجتماعی در بزرگترین اجتماع جهان
اطاعت از رهبری، شرط ضروری پیروزی در میدان مبارزه با دشمن است
۲ کشتی متخلف در مسیر ناایمن تنگه هرمز دچار حادثه شدند
دو پایگاه مهم آمریکا در کویت، آماج حملات پهپادهای ارتش قرار گرفت
چرا فینال آرژانتین و اسپانیا متفاوت است؟ ۶ نکته‌ای که باید بدانید
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
ترامپ خطرناک تر از سلاح کشتار جمعی است
خلأ قانونی برگزاری جلسات مجازی مجلس برطرف شد
چرا دلار با تشدید تنش‌های سیاسی گران شد؟
نیروهای مسلح به هرگونه وحشی‌گری پاسخی ویرانگر خواهند داد
سربازان آمریکایی حتی یک ثانیه را هم برای فرار از دست ندهند
رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ۹ در اهواز
چند هدف تیم ملی والیبال ایران برابر ترکیه
چگونه با چند اقدام ساده مانع خاموشی در جنوب شویم؟
جزئیات بیمه‌نامه زائرین اربعین را اعلام کرد
جزئیات بیمه‌نامه زائرین اربعین را اعلام کرد
افشای جزئیات حملات کوبنده ایران
آثار اقتصادی تجمعات شبانه مردمی
درخشش تیم ملی المپیاد زیست‌شناسی ایران در لیتوانی
دور زدن تنگه هرمز عملی نیست؛ آمریکا موفق نشده است
ذخایر نفت آمریکا به پایین‌ترین حد طی ۴۳ سال رسید
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
از اجرای طرح نوین تغذیه تا بازسازی روانی-اجتماعی دانشگاه‌ها در دوران پساجنگ
بازدید رهبر شهید از پژوهشگاه رویان نماد قدردانی از جامعه علمی کشور بود
ضربه تازه دولت ترامپ به دانشجویان بین‌المللی
آغاز یازدهمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی
برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵ برای توان‌خواهان و زندانیان
آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ در سلامت و آرامش برگزار شد
پرونده آزمون ارشد ۱۴۰۵ بسته شد
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
چگونه مدارس و دانشگاه‌های ایران به اهداف نظامی تبدیل شدند؟
معاون وزیر علوم از حذف واسطه‌ها در چرخه تغذیه دانشگاه‌ها خبر داد
دعوت از اعضای هیئت‌علمی برای مشارکت در «پویش خردورزی ملی برای ایران برخاسته»
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
آغاز فرآیند ثبت‌نام کاروان اربعین هیئت دانشجویی دانشگاه الزهرا (س)
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
پرداخت وام‌های دانشجویی در انتظار رفع مشکلات بانکی
تغییر زمان برگزاری ۳۸ آزمون دانشگاه شریف به دلیل قطع ناگهانی برق
امشب آخرین فرصت دریافت کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
برگزاری آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در دانشگاه تهران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top