تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/07/11 - 14:46
کد خبر: 518372

اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به دانشجویان دانشگاه آزاد

اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به دانشجویان دانشگاه آزاد

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد از تمدید یکساله اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به دانشجویان این دانشگاه خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ داریوش جاوید معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد دستورالعمل «تمدید یکساله اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی» را به رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌ها ابلاغ کرد.

در این دستورالعمل آمده است: در راستای جوانی جمعیت، تحقق و ارتقای تربیت اخلاقی، معنوی و هویتی به عنوان یکی از راهبردهای سند تحول و تعالی دانشگاه، صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه براساس سیاست های کلان ابلاغی به منظور ترویج و حمایت از سنت حسنه ازدواج، پس از تفاهم یک ساله با بانک قرض الحسنه رسالت به دانشجویانی که از تاریخ ۱۴۰۲/۷/۱ به بعد عقد دائم کردند، تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج اعطا کرد.

با توجه به تعاملات صورت گرفته با بانک قرض‌الحسنه رسالت، مبنی بر تمدید یکساله تسهیلات مذکور دانشجویان متقاضی باید درخواست خود را در سامانه ساجد به نشانی الکترونیکی https://sajed.iau.ir بخش صندوق رفاه دانشجویان ثبت کنند.

براساس بندهای این دستورالعمل؛ تمامی مراحل اعطای تسهیلات ازدواج دانشجویی در بانک مذکور (اعم از افتتاح حساب، اعتبارسنجی، خرید سفته الکترونیکی و درخواست تسهیلات بانکی) به صورت غیرحضوری بوده و مانند فرآیند و مراحل اخذ تسهیلات تأمین شهریه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی صورت می‌گیرد.

در این دستورالعمل تأکید شده است: اعطای این وام هیچگونه ارتباطی به وام ازدواج پرداختی بانک مرکزی ندارد؛ بنابراین دانشجویان واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند علاوه بر تسهیلات ازدواج بانک مرکزی از این تسهیلات نیز استفاده کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
احداث پردیس مهم‌ترین اولویت زیرساختی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است
جزئیات برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری تشریح شد؛ مطالبه ملی سلامت آزمون
دانشگاه علم و صنعت امسال ترم تابستان ندارد
دانشگاه آزاد برای مهر ۱۴۰۴ بدون کنکور دانشجو می‌پذیرد
آلمان از خرید پاتریوت برای اوکراین از آمریکا خبر داد
تحلیلگر ترکیه: تحریم آنکارا علیه اسرائیل ریاکارانه است
خطر شکست پروژه تسلیحاتی آلمان-هلند به دلیل مشکلات مالی
استاندارد دوگانه آژانس اتمی درباره اوکراین و ایران + سند
توافق انگلیس و فرانسه روی طرح ضد مهاجرتی
تحولات اوکراین| ارسال سینگال مشخص «ائتلاف داوطلبان» به روسیه
ترامپ: هفته آینده «اظهارات مهمی» درباره روسیه خواهم داشت
اسرائیل از آمریکا برای مقابله با یمنی‌ها درخواست کمک کرد
ارتش اسرائیل بازهم تلفات داد؛ ۲ کشته و ۶ زخمی در جنوب غزه
طالبان: سیل پناهجویان بازگشته از ایران فراتر از ظرفیت ماست
پولیتیکو: اروپا تعلیق جزئی شراکت با اسرائیل را بررسی می‌کند
رئیس‌جمهور برزیل: ترامپ پلیس جهان نیست
نتانیاهو بازگشت و اعتراف کرد : بزرگترین حامی اسرائیل در تاریخ آمریکا... !
کاشانی: هیچ مطالبه‌ای نباید بی‌پاسخ بماند
سایه سنگین نبرد سایبری بر سر رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه
ارتش یمن: فرودگاه بن‌گوریون را با موشک ذوالفقار هدف قرار دادیم
لهستان، ناتو را تهدید کرد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top