تاریخ انتشار: شنبه 1403/10/01 - 21:30
کد خبر: 525636

وزارت کشور: به‌عنوان مجری انتخابات مشغول طی فرآیندها هستیم

وزارت کشور: به‌عنوان مجری انتخابات مشغول طی فرآیندها هستیم

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: وزارت کشور به جهت اینکه مجری برگزاری انتخابات است، کار را شروع کرده و فرآیندهای انتخابات را براساس جدول زمان‌بندی پیش می‌برد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، سومین جلسه ستاد انتخابات کشور به ریاست علی زینی‌وند معاون سیاسی وزیر و رئیس ستاد انتخابات کشور، عصر امروز شنبه یکم دی‌ برگزار شد.

محسن اسلامی دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور در پایان این جلسه طی گفت‌وگویی درباره موضوعات مطرح‌شده در این جلسه اظهار داشت: در این جلسه نکاتی در خصوص انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا مطرح شد؛ به جهت اینکه وزارت کشور مجری و متولی برگزاری این انتخابات است، از چند ماه گذشته فرآیند برگزاری انتخابات را آغاز کردیم.

وی افزود: از اولین کارهایی که انجام شد، مکاتبه با مجلس شورای اسلامی به جهت تعیین زمان انتخابات بود که براساس رویه معمول در تعامل با مجلس شورای اسلامی، زمان 30 خرداد 1404 به‌عنوان موعد برگزاری انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا اعلام شد.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: وزارت کشور به جهت اینکه مجری برگزاری انتخابات است، کار را شروع کرده و فرآیندهای انتخابات را براساس جدول زمان‌بندی پیش می‌برد.

دبیر ستاد انتخابات کشور اضافه کرد: ما هم به جهت اینکه مجری برگزاری انتخابات هستیم، کار را شروع کردیم و فرآیند زمان‌بندی انتخابات در دستور کار قرار گرفت. موضوع زمان برگزاری انتخابات، ثبت‌نام، بررسی صلاحیت‌ها، اخذ سوء پیشینه توسط داوطلبان و ... در جدول زمان‌بندی قرار گرفت.

اسلامی تصریح کرد: به دلیل اینکه انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری هم باید انجام شود، شورای نگهبان هم در فرآیند تعیین زمان‌بندی با مجلس شورای اسلامی و وزارت کشور تعامل داشت و به جمع‌بندی که اشاره شد، رسیدیم.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: ناظر انتخابات شوراها، مجلس شورای اسلامی است و 5 نفر از نمایندگان مجلس به‌عنوان هیأت مرکزی نظارت مشخص شدند که به زودی جلسه‌ای را با حضور این اعضا برگزار خواهیم کرد. یکی از نکاتی که باید در این جلسه مورد بررسی قرار بگیرد این است که اگر مجلس شورای اسلامی به‌دنبال این است زمان انتخابات را به تعویق بیاندازد، ما حتماً باید مطلع شویم.

دبیر ستاد انتخابات کشور اعلام کرد: برای فردا درخواست جلسه‌ای با رئیس مجلس شورای اسلامی کردیم تا نکات مطرح شده، مورد بررسی قرار بگیرد.

انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا و میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، به صورت همزمان در 30 خرداد 1404 برگزار می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چگونه یک ایده دانشجویی را به یک کسب‌وکار واقعی تبدیل کنیم؟
سنگ عقیق سلیمانی داوودی اصل چیست؟
اپ برنامه ریزی روزانه چطور به مدیریت درس و کارهای دانشجویان کمک می کند؟
موثرترین روش های پاک کردن موی حیوان خانگی از روی فرش
بهترین شرکت سئو در تهران (۵ مورد از بهترین‌ها)
چگونه در بازار مسکن منطقه ۲۲ کلاه سرمان نرود؟ هشدارهای قبل از معامله
مهارت‌های ضروری برای استخدام در مشاغل اداری
مقایسه فروشگاه های کالای دیجیتال از نظر قیمت، تنوع و خرید اقساطی
حمله ایران معماری هوش مصنوعی امارات را تغییر داد
قالیباف قانون ملی توسعه هوش مصنوعی را ابلاغ کرد
سهمیه ویژه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ نیازمند بازنگری است
سویه جدید کووید در کشور فراگیر شد
جایگاه جهانی ایران در پیوند سلول‌های بنیادی چشم
تمدید دوماهه حمل‌ونقل عمومی رایگان در تهران با ۱۱ رأی موافق
نسخه مجلس برای حمایت از معیشت مردم
جزئیات حمله آمریکا به یک کشتی کانتینربر در آب‌های شهرستان قشم
ثبت ۳۰۲ هزار دادخواست مطالبه خسارات جنگ/ ۱۲۶ هزار و ۶۰۰ مورد مستندسازی از خسارات
پزشکیان: ایران هیچ‌گاه متجاوز نبوده/ اگر دنبال سلاح هسته‌ای بودیم عضو «ان‌پی‌تی» نمی‌شدیم
پزشکیان: نقش بریکس در دفاع از حاکمیت ملی، تمامیت ارضی و ممنوعیت توسل به زور مؤثرتر شود
بازگشایی مرزهای مسافری شلمچه و چذابه
دو کاتالیست راهبردی پالایشگاهی و پتروشیمی آماده ورود به صنعت شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top