تاریخ انتشار: شنبه 1403/11/06 - 23:00
کد خبر: 528518

تحول در تقابل‌های دینی دانشگاه‌های اسلامی ضروری است

تحول در تقابل‌های دینی دانشگاه‌های اسلامی ضروری است

رئیس دانشگاه اسلامی لبنان گفت: چالش‌های سیاسی و فرهنگی متعددی در کشورهای اسلامی وجود دارد، اما با توجه به فرصت های موجود می‌توانیم با این موارد مقابله کنیم. تعاون، هماهنگی و همکاری مهمترین ابزار تحقق این امر است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، قاضی محمد منیر امروز در همایش بین‌المللی مدیران مراکز مطالعات اسلامی ایران و جهان که در سالن شیخ مفید(ره) دانشگاه قم برگزار شد، اظهار کرد: تحول در تقابل‌های دینی دانشگاه‌های اسلامی امری ضروری است که باید با قید فوریت عملیاتی و اجرایی شود.

وی در بیان وضعیت فعلی مراکز علمی اسلامی گفت: عدم هماهنگی و همبستگی، متفاوت بودن روش‌ها و قوانین، کمبود منابع مالی و انسانی، عدم ارتقا سطح پژوهش‌های علمی و مقابله با چالش‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها ازجمله مشکلات موجود هستند که جهت ترمیم نیاز به بازنگری و بررسی دارند.

رئیس دانشگاه اسلامی لبنان هماهنگی میان مراکز اسلامی را الزامی دانست و گفت: تلاش‌های فکری و فرهنگی باید همسو باشند و تقویت پژوهش‌های علمی معاصر باید مورد توجه باشد.

محمد منیر ابراز کرد: باید از پرداختن به مباحث و اختلافات قدیمی در مجامع شیعی و سنی فاصله گرفته شود و برای مباحث آتی و فعلی اسلام طرح و برنامه کاربری تهیه شود.

وی ادامه داد: تقابل تجربه‌های فکری و ارتقا سطح گفت‌وگوهای اسلامی با تکیه بر تفکر اسلامی مهمترین راهکار تقویت هویت اسلامی در مواجه با چالش‌های فرهنگی، فکری، سیاسی و اجتماعی است.

رئیس دانشگاه اسلامی لبنان گفت: زمینه‌های همکاری بر حسب اولویت باید بهبود و پژوهش‌های مشترک افزایش یابد؛ خدمت به جامعه و آماده‌سازی نسل جوان در مسلمانان برای آینده و تقویت گفتگو بین تمام فرهنگ‌های جهان الزامی است.

وی بیان کرد: تشکیل مجلس هماهنگی مشترک، انعقاد قراردادهای شراکت، ایجاد پایگاه‌های الکترونیکی یکپارچه، افزایش منابع مالی، ارتباط و تعامل دانشجویان در سطوح عالی آموزشی با یکدیگر و راه اندازی یک مجله علمی معتبر میان مراکز مشترک از جمله موارد قابل بررسی هستند.

محمد منیر در بیان نقاط قوت مراکز پژوهشی اسلامی گفت: مرجعیت دینی، کادر اجرایی آماده، زیرساخت‌های موجود، تجربه تاریخی، پشتیبانی جامعه اسلام، توجه جهانی نسبت به اسلام از نقاط قوت هستند که با نگاه نوین و دوری از تفکرات قدیمی و سنتی می‌تواند تقویت شود و به دیپلماسی علمی کشورهای اسلامی کمک کند.

رئیس دانشگاه اسلامی لبنان در پایان ابراز کرد: چالش‌های سیاسی و فرهنگی متعددی در کشورهای اسلامی وجود دارد، اما با توجه به فرصت‌های موجود می‌توانیم با این موارد مقابله کنیم؛ تعاون، هماهنگی و همکاری مهمترین ابزار تحقق این امر است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
کاهش دما در تهران و هشدارها و توصیه‌های ایمنی مدیریت بحران
اسکوچیچ: من دلیل باخت هستم
تمدید مهلت ثبت نام در فراخوان جذب اعضای هیئت علمی
چگونه می‌توان از عنایت خاص اهل‌بیت(ع) بهره‌مند شد
اعلام نتایج چهارمین فراخوان مشترک بنیاد ملی علم ایران و بنیاد ملی علوم طبیعی چین
این نقاشی عرض تسلیتی است به امام رضا(ع)
نماز خواندن کارتال سرمربی پرسپولیس در نمازخانه آزادی +فیلم
نظر وزارت بهداشت درباره واکسن HPV
صرف عصرانه عراقچی در یکی از رستوران‌های کابل
واکنش «کارتال» به برد پرسپولیس برابر تراکتور +فیلم
علیرضا بیرانوند بعد از شکست تراکتور چه کرد؟
در برنامه‌های اعتکاف کاری کنید که روحیه معنوی در میان جوانان تثبیت بشود
نظر دولت تأثیر مثبت معدل سال‌های یازدهم و دوازدهم بر کنکور است
نظر دولت تأثیر مثبت معدل سال‌های یازدهم و دوازدهم بر کنکور است
ثبت‌نام در فراخوان جذب اعضای هیات‌علمی تا ۱۲ بهمن تمدید شد
انتصاب محمدرضا جلیلی به سمت معاونت اردویی سازمان بسیج اساتید
ثبت اولین گل طارمی در سری A ایتالیا
وزارت علوم درباره مصوبه کنکوری پاسخی به شورا نداد
به فکر صعود در لیگ نخبگان آسیا هستیم
برخورد با بازیکنان سابق پرسپولیس شایسته نبود
بازی ۶ امتیازی را از تراکتور بردیم
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top