تاریخ انتشار: شنبه 1404/01/16 - 18:31
کد خبر: 533333

قالیباف:

حل مشکلات نیازمند هماهنگی قوا واجرای برنامه هفتم است

حل مشکلات نیازمند هماهنگی قوا واجرای برنامه هفتم است

رئیس مجلس در دیدار جمعی از اعضای هیأت دولت، نمایندگان مجلس و مسئولان کشوری و لشکری به مناسبت فرارسیدن سال جدید گفت: حل مشکلات مردم نیازمند هماهنگی بین قوای سه گانه و اجرای کامل و دقیق برنامه توسعه هفتم است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار نوروزی صبح امروز (شنبه 16 فروردین ماه 1404) اعضای هیأت دولت، وزرا، مسئولان دستگاه‌های اجرایی، استانداران و نمایندگان فعلی و ادوار مجلس شورای اسلامی ضمن آرزوی قبولی طاعات، عبادت و خوشبختی و سعادت برای ملت ایران و توفیق برای مسئولان نظام اسلامی در سال جدید گفت: رمز موفقیت و پیشرفت هرچه سریعتر کشور پایبندی به برنامه هفتم توسعه و هماهنگی و انسجام بین قوا و اجزا و ارکان کشور است.

وی در این دیدار با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری در پیام نوروزی خود مبنی بر «سرمایه‌گذاری برای تولید» ادامه داد: وزارتخانه‌های مختلف علاوه بر سرمایه‌گذاری کلان باید راهکارهایی نیز برای بحث جذب سرمایه‌های مردمی در راستای ایجاد اشتغال و کارآفرینی به کار گیرند تا شاهد رونق کشور در این بخش باشیم.

موضوع اجرای کالابرگ الکترونیک برای اقشار آسیب پذیر جامعه از دیگر مباحث مطرح شده در دیدار امروز مسئولان نظام با رئیس مجلس بود که قالیباف در این بخش تأکید کرد: قانون باید جهت اجرا و تحقق رفاه و عدالت اجتماعی برای اقشار آسیب‌پذیر در کشور به‌طور کامل و جامع انجام شود.

وی همچنین در خصوص موضوعات اقتصادی در جمع مدیران اقتصادی دولت تأکید کرد: در راستای کنترل بازار و مسائل مرتبط با معیشت مردم و مشکلاتی که در حوزه اقتصادی وجود دارد باید برنامه‌ها و تدابیری پیش‌بینی شود تا از ایجاد نگرانی ناشی از فشار اقتصادی جلوگیری کند.

رئیس مجلس دوازدهم همچنین با اشاره به موضوعات مطرح شده در زمینه مسائل کشاورزی با حضور وزیر و مدیران جهاد کشاورزی، گفت: حمایت از کشاورزان، تقویت کشاورزی دانش‌بنیان و خودکفایی در محصولات استراتژیک باید در رأس فعالیت های جهاد کشاورزی قرار گیرد.

قالیباف در خصوص موضوعات مرتبط با حوزه سیاست خارجی و مسائل هسته‌ای در جمع مدیران این حوزه نیز بیان کرد: حتما با تدابیر مقام معظم رهبری و همدلی و همفکری می‌‌توان موانع موجود را پشت سر گذاشت و حقانیت جمهوری اسلامی را به دنیا اثبات کرد؛ همچنان که در موضوع هسته‌ای نیز باید سازمان انرژی اتمی پیگیر احقاق حقوق کشور باشد تا برخی‌ها نتوانند به بهانه‌های مختلف فشار بر کشور را بیشتر کنند.

وی در خصوص رفع مشکلات حوزه مسکن در جمع مدیران حوزه راه و شهرسازی تأکید کرد: یکی از موضوعات مهم و اساسی کشور تأمین و حل مسائل حوزه مسکن است که می‌تواند مشکلات اساسی جامعه را حل کند؛ در این زمینه با کمک در تسریع در ساخت مسکن و فعال کردن مردم در این حوزه و همچنین با سیاست‌گذاری دقیق و حمایت و پشتیبانی از مسکن مردمی قطعاً رضایتمندی در بخش‌های مختلف جامعه به وجود خواهد آمد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جایزه ۳۰ هزار دلاری برای کشتن یا دستگیری نیروهای متجاوز آمریکایی
۴ وزن نخست کشتی فرنگی‌ جوانان جهان/ ناکامی فرنگی کاران ایران در رسیدن به فینال
هشدار انصارالله به عربستان درباره کشاندن جنگ به خاک یمن
دیدارهای مشاور ترامپ در قاهره
امنیت انرژی کشور با تصمیمات صحیح مدیریت شود
موضع وزارت صمت درباره خصوصی‌سازی سایپا چیست؟
مجید انصاری: پیگیری حقوقی خسارات تا احقاق حقوق کشور ادامه دارد
۵۰ هزار داوطلب دانشجومعلم در فرایند ارزیابی شایستگی قرار می‌گیرند
یارانه دهک‌های اول تا سوم واریز شد
امکان ثبت‌نام افراد جدید و متاهلان در مرحله دوم نقل و انتقالات فرهنگیان
رونالدو: شاید این آخرین سال فوتبال من باشد
۴ مزیت بزرگ قالیشویی برای کسب و کار شما
مقایسه ثبت شرکت و خرید شرکت از نظر مزایا، معایب و ریسک‌های حقوقی
راهنمای تصمیم‌گیری برای افرادی که قصد سرمایه‌گذاری دارند!
احیای یکی از قدیمی‌ترین مسیرهای ارتباطی صنعت نفت در مسجدسلیمان
ابلاغ قانون موافقت‏ نامه مالیاتی بین جمهوری اسلامی ایران و بنگلادش
نوری: صادرات علاوه‌بر ارزآوری می‌تواند به تنظیم بازار کمک کند
پیشرفت توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی؛ نصب جکت ۱۱A با ۷۰۰ متر شمع‌کوبی
بازگشت پروازهای تاجیکستانی به ایران؛ ظرفیت ۲۳ پرواز هفتگی بین دو کشور
بهبود نسبی فعالیت‌های اقتصادی پس از شوک جنگ
صادرات فرآورده‌های نفتی روسیه در ژوئیه کاهش یافت
۵۰ هزار داوطلب دانشجومعلم در فرایند ارزیابی شایستگی قرار می‌گیرند
امکان ثبت‌نام افراد جدید و متاهلان در مرحله دوم نقل و انتقالات فرهنگیان
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۴۰۵ تمدید شد
امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها حضوری شد
حمایت از نخبگان دانشگاهی با اولویت هوش مصنوعی و ارتباطات کوانتومی
دانشگاه‌های انگلیس روی لبه تیغ
پایان تلخ زندگی استاد کمبریج در میانه جنجال دانشگاهی
توزیع کارت کنکور از فردا
آغاز ثبت‌نام آزمون دکتری وزارت بهداشت از امروز
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
بازسازی دانش‌بنیان‌های آسیب دیده دانشگاه شریف با خط اعتباری جدید
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
۴ مدال‌آور المپیاد جهانی هوش مصنوعی به دانشگاه شریف می‌روند
آغاز سال تحصیلی دانشگاه تهران از ۴ مهر/ تصمیم‌گیری درباره نحوه حضور دانشجویان
آقامیری: هدفمندسازی یارانه تغذیه دانشجویان نیازمند مطالعه و اجرای دقیق است
اختلال موقت در درگاه پرداخت آزمون‌های علوم پزشکی
دانشجویان، هوش مصنوعی را به جای خود سر کلاس می‌فرستند!
شکایت جنجالی علیه دانشگاه کلمبیا
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top