تاریخ انتشار: شنبه 1404/02/20 - 19:00
کد خبر: 535494

کلید اولیه پنجاه‌ودومین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی منتشر شد

کلید اولیه پنجاه‌ودومین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی منتشر شد

کلید اولیه پنجاه‌ودومین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی منتشر شد. داوطلبان تا ۲۲ اردیبهشت فرصت دارند اعتراض خود را به صورت اینترنتی اعلام کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  پنجاه و دومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ در دانشگاه‌های علوم پزشکی با حضور ۱۲ هزار و ۵۷ نفر برگزار شد.

در این آزمون ۱۴ هزار و ۷۰۸ نفر ثبت‌نام کرده بودند که ۵۱ درصد آن‌ها را بانوان و ۴۹ درصد را آقایان تشکیل می‌دادند و ۱۷ درصد در جلسه آزمون غایب بودند.

کلید اولیه آزمون امروز شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی منتشر شده است.

براساس اعلام مرکز سنجش آموزش پزشکی داوطلبان می‌توانند از ۲۰ تا ۲۲ اردیبهشت ماه نسبت به ارسال اعتراض به سؤالات پنجاه و دومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی منحصرا از طریق سایت اینترنتی مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی http://sanjeshp.ir اقدام کنند.

رسیدگی به اعتراضات واصله پس از مدت زمان مقرر به هیچ عنوان مقدور نخواهد بود. پس از رسیدگی به اعتراضات در خصوص طراحی سوالات، کارنامه اولیه داوطلبان در مرکز سنجش آموزش پزشکی در اختیار داوطلبان قرار می گیرد.

دکتر سعید هاشمی نظری رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی درباره زمان اعلام نتایج اولیه پنجاه و دومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی یادآور شده است: کارنامه اولیه داوطلبان در نیمه دوم خردادماه منتشر خواهد شد.

براساس مصوبات شورای آموزش پزشکی و تخصصی، داوطلبانی که حداقل نمره ۱۵۰ از ۶۰۰ نمره کل آزمون را کسب کرده باشند، مجاز به انتخاب رشته هستند و می توانند رشته محل های مورد علاقه خود را در فرم انتخاب رشته محل که در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی همراه کارنامه به آنها ارائه می شود، انتخاب کنند. در صورتیکه داوطلب در موعد مقرر انتخاب رشته نکرده باشد، به هیچ وجه واجد شرایط پذیرش نخواهد بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
افزایش سهمیه بومی در دستیاری دندانپزشکی؛ اعلام آخرین مهلت ثبت‌نام
میانگین راندمان نیروگاه‌های کشور از مرز ۴۰ درصد گذشت
اهدای ۱۲۷ گرم طلا توسط بانوان مینابی برای حمایت از جبهه دفاع از وطن
نتانیاهو به ترامپ: اسرائیل نباید قربانی توافق آمریکا و ایران شود
رسانه صهیونیستی: ایران تاکنون هیچ امتیازی نداده است
ادعای بلومبرگ: احتمالا توافق ایران و آمریکا یکشنبه در ژنو امضا می‌شود
خاتمی: مردم ایران با دشمنانی عهدشکن و پیمان‌شکن طرف‌ هستند
بازگشت ۷۶ درصد حجاج ایرانی به کشور
احضار دیپلمات ارشد آمریکا در هند در پی حمله به کشتی‌های تجاری
اعلام اسامی عطرهای بدون مجوز عرضه‌شده در بازار
رایزنی عراقچی با همتای فرانسوی درباره روند تحولات دیپلماتیک
ایران و روسیه نقشه‌راه سه‌ساله همکاری گردشگری امضا کردند
پزشکیان: ملت ایران با همه سختی‌ها از استقلال و تمامیت ارضی دفاع می‌کند
سایه جنگ باید برای همیشه از سر کشور دور شود؛ مذاکرات هدفمند باشد
الگوی تکراری ترامپ 
انتقام شهدای دنا را خواهیم گرفت
فیلم | رصد جنگنده F۳۵ برای ایران ممکن شده است
بازداشت یک آمریکایی در چین به اتهام جاسوسی
نزدیکان ترامپ به دنبال پاک کردن سوابق استیضاح از کارنامه او
پایان هژمونی گوگل؟ ۲۰۲۶، سال گذار از جستجوی آمریکایی به جستجوی ملی
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به شهر «النبطیه» لبنان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top