تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/02/28 - 09:37
کد خبر: 535968

انگلیس چهار تبعه ایرانی را آزاد کرد

انگلیس چهار تبعه ایرانی را آزاد کرد

پلیس انگلیس که ۲ هفته پیش، چهارتبعه ایرانی را به بهانه «توطئه برای حمله تروریستی» دستگیر کرده بود، آزاد کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ منابع پلیس مدعی شده بود که در جریان تحقیقات ضدتروریستی، تعدادی مظنون به برنامه‌ریزی برای یک حمله تروریستی را در نقاط مختلف انگلیس بازداشت کرده که چندین نفر آن‌ها اتباع ایرانی بودند.

طبق گزارش شبکه اسکای‌نیوز، این افراد شامل یک مرد ایرانی ۲۹ ساله در سوئیندون ویلتشر، یک مرد ۴۶ ساله در غرب لندن، مردی ۲۹ ساله در استاکپورت منچستر  و مردی ۴۰ ساله در راچدیل بودند که همگی بر اساس «قانون مبارزه با تروریسم» بریتانیا بازداشت شده بودند.
طبق گزارش پلیس لندن، مجوزهای قضایی متعدد برای تمدید مدت بازداشت، روند بازجویی و بررسی شواهد ادامه یافت و در نهایت تصمیم به آزادی این چهار نفر گرفته شد.

با این حال پلیس انگلیس می‌گوید که تحقیقات در این پرونده همچنان ادامه دارد و پرونده مختومه نشده است.

پیش‌تر، فرد پنجمی نیز که مردی ۲۴ ساله و ساکن منچستر بود، با استناد به «قانون پلیس و شواهد کیفری» بازداشت و سپس با قید وثیقه و شرایط خاصی آزاد شده بود.

«دومینیک مورفی»، فرمانده یگان ضدتروریسم پلیس لندن، در بیانیه‌ای گفت: «بازداشت این افراد در پی نگرانی‌هایی درباره یک طرح احتمالی برای حمله به مکان خاصی صورت گرفت. پس از آن، کارآگاهان مشغول ارزیابی شواهد جمع‌آوری‌شده و بازجویی از مظنونین بودند. اکنون این افراد آزاد شده‌اند، اما تحقیقات ما همچنان فعال است.»
پلیس انگلیس روز یکشنبه ۱۴ اردیبهشت‌ ماه اعلام کرد که هشت نفر شامل هفت ایرانی را به اتهام‌ «توطئه برای حمله تروریستی» و «ارتکاب جرم علیه امنیت ملی» دستگیر کرده است.

این خبر واکنش‌های مقام‌های ایرانی را به همراه داشت.در همین راستا، وزیر خارجه ایران سیدعباس عراقچی، ضمن رد داستان‌سرایی‌ درباره اتباع بازداشت شده ایرانی در انگلیس، گفت «انتخاب زمان کنونی و عدم تعامل از سوی انگلیس نشان می‌دهد که ظاهراً مسائلی در پشت پرده می‌گذرد.»

روز 19 اردیبهشت ماه نیز،پلیس انگلیس یک مرد ایرانی 31 ساله ایرانی را در شمال غرب پایتخت انگلیس بازداشت کرد.برخی رسانه‌های انگلیسی مدعی شده بودند که هدف احتمالی این طرح حمله، سفارت رژیم صهیونیستی در لندن بوده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خرید و قیمت کیس گیمینگ و مهندسی اسمبل شده RGB دار؛ انتخابی حرفه‌ای از تکنومید
چرا ۸۰ درصد مقالات دانشجویان هرگز چاپ نمی‌شوند؟ بررسی ۱۰ اشتباه رایج پژوهشگران ایرانی
برادرزاده ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا آشکار به زوال عقل مبتلاست
دستور معاون وزیر برای تشدید بازرسی های بهداشتی
شبکه ۳ با «حسینیه معلی» به استقبال محرم می‌رود
جنگنده‌های مجارستان برای رهگیری هواپیمای رژیم صهیونیستی اعزام شدند
«محفل ستاره‌ها ۳» محرم و صفر می‌آید
مومنی: ایران مقتدرتر از هر زمان دیگری در برابر تهدیدات ایستاده است
رایزنی وزیر خارجه عراق و رافائل گروسی درباره تحولات منطقه
آمریکا محتاج تنگه و زمان؛ عجله ممنوع
«نیم‌شب» در میان تجمع مردمی میدان ولیعصر (عج) اکران می‌شود
زمان تشییع امام شهید امت مشخص شد/ تهران، قم و مشهد میزبان مراسم تشییع امام سیدعلی خامنه‌ای
بررسی طرح جدید کنکور با محوریت امتحان جامع ادامه دارد
اساتید نمونه کشوری و اساتید شهید جنگ‌های اخیر تجلیل شدند
نشانه‌های یک خطای محاسباتی/ وقتی مقاومت عامل جنگ معرفی می‌شود
تمهیدات سازمان سنجش برای تسریع در فرآیند اعلام نتایج آزمون‌ها
ستاد مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب تشکیل شد
دنیا به زودی طنین پیروزی ایران را خواهد شنید
مقاله و نوآوری جایگزین آزمون جامع دکتری
۵۰ درصد ذخایر دارویی در جنگ آزاد شد
تجاوز اشغالگران صهیونیست به سمت نبطیه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top