تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/04/02 - 13:54
کد خبر: 538051

شماره اول خبرنامه جنگ دانشجویان ایران منتشر شد؛

سگ زرد برادر نتانیاهو!/ ورود آمریکا؛ اجبار به جای انتخاب!

سگ زرد برادر نتانیاهو!/ ورود آمریکا؛ اجبار به جای انتخاب!

شماره اول خبرنامه جنگ دانشجویان ایران؛ آمریکا ترجیح می‌داد با حفظ نقش حامی‌گری، اسرائیل را در خط مقدم مقابله با ایران نگه دارد. اما شکست‌های پی‌درپی اسرائیل و افزایش هزینه‌های امنیتی-نظامی این درگیری، واشنگتن را مجبور کرد خود مستقیماً وارد شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ شماره اول "خبرنامه جنگ دانشجویان ایران" با بررسی پرونده ویژه جنگ متجاوزان اسرائیلی و غربی علیه جمهوری اسلامی ایران منتشر شد. در این شماره از خبرنامه جنگ دانشجویان ایران، تحلیل ها و یادداشت هایی از کارشناسان کشور منتشر شده است.

در شماره اول «خبرنامه جنگ دانشجویان ایران» در بخشی از سرمقاله به قلم هادی هدایت زاده، فعال سابق دانشجویی آمده است: ناکامی اسرائیل و تغییر معادله  اسرائیل سال‌هاست که با عملیات‌های خرابکارانه، ترور دانشمندان و حملات سایبری سعی در کند کردن برنامه هسته‌ای ایران داشته است. اما مقاومت فنی و امنیتی ایران، همراه با پاسخ‌های نظامی و اطلاعاتی موثر (مانند عملیات‌های موشکی و پهبادی)، باعث شد تل آویو نتواند به اهداف خود برسد. به گفته برخی منابع، اسرائیل حتی در حملات اخیر به تأسیسات هسته‌ای ایران با موانع فنی و دفاعی پیشرفته‌ای روبه‌رو شد که اثربخشی اقداماتش را کاهش داد. 

ورود آمریکا؛ اجبار به جای انتخاب!

آمریکا ترجیح می‌داد با حفظ نقش حامی‌گری، اسرائیل را در خط مقدم مقابله با ایران نگه دارد. اما شکست‌های پی‌درپی اسرائیل و افزایش هزینه‌های امنیتی-نظامی این درگیری، واشنگتن را مجبور کرد خود مستقیماً وارد شود. برخی تحلیلگران معتقدند که اگر اسرائیل می‌توانست به تنهایی ایران را مهار کند، آمریکا هرگز ریسک ورود مستقیم را نمی‌پذیرفت.

نسخه الکترونیکی پرونده ویژه "خبرنامه جنگ دانشجویان ایران" را از اینجا (دانلود) کنید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نیروی نیابتی آمریکا در منطقه
صحت سنجی عدم بازگشت ۹۴ میلیارد یورو ارز صادراتی
ایستگاه نهایی بنزین به کجا ختم خواهد شد؟
ثبت‌نام در سامانه سماح و پرداخت حق بیمه برای زائران اربعین الزامی است
مدودف: نیازی به بسیج نیرو در روسیه نیست
روایت عراقچی از گفت‌وگوی تلفنی با وزیر خارجه اوکراین
آلمان به‌دنبال میزبانی جام جهانی
رایزنی تلفنی عراقچی و کالاس
توان بالای موشکی ایران؛ چالش جدی ارتش آمریکا
حمله موشکی یمن به یک کشتی نفتی عربستان
کاخ سفید: جلسات ترامپ با زلنسکی و نتانیاهو سازنده بود
آمریکا و تلاش‌ها برای تسلط بر تنگه هرمز: گزینه‌ها و موانع
واکنش صداوسیما به اظهارات دبیر شورای نظارت
رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و اوکراین
عارف: به ۲ سال آینده خوش‌بینم اما خود را برای بدترین شرایط آماده کرده‌ایم
«عراق»؛ همراهی ۵۸۸ صفحه‌ای برای زائران عتبات عالیات
سبک سفر کنید؛ مهم‌ترین توصیه به زائران اربعین ۱۴۰۵
کتابخوانی؛ عادتی که از خانواده شکل می‌گیرد، نه از مدرسه
خشک شدن فرش پس از شستشوی حرفه‌ای چقدر طول می‌کشد؟
چرا تحلیل طلا برای معامله‌گران بازارهای مالی اهمیت دارد؟
نکاتی برای شستشوی انواع مختلف فرش
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top