تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/04/16 - 16:18
کد خبر: 538740

تلاش چپ گراهای انگلیس برای ایجاد جایگزینی برای حزب کارگر

 تلاش چپ گراهای انگلیس برای ایجاد جایگزینی برای حزب کارگر

یک رسانه غربی در مطلبی از تلاش جناح چپ حزب کارگر انگلیس برای خروج از این حزب و تاسیس حزبی جدید همزمان با سالگرد پیروزی انتخاباتی آن خبر داده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حدود یک سال پس از روی کار آمدن کی‌یر استارمر، نخست وزیر انگلیس از حزب کارگر در بریتانیا، یک سیاستمدار چپ‌گرای این حزب از تأسیس حزب مستقل خود خبر داد.

این اقدام غافلگیری بزرگ در سالگرد پیروزی حزب کارگر در انتخابات سال گذشته بود. زهرا سلطانا، نماینده 31 ساله حزب کارگر از کاونتری جنوبی، همزمان با سالگرد پیروزی حزب کارگر در انتخابات انگلیس استعفای خود را از این حزب اعلام کرد و قصد خود را برای تشکیل یک حزب چپ‌گرای جدید اعلام کرد. او اعلام کرد که این حزب به طور مشترک با جرمی کوربین، رهبر سابق حزب کارگر، رهبری خواهد شد.

سلطانه که در سال 2019 تحت رهبری کوربین به عنوان نماینده حزب کارگر انتخاب شد، اندکی پس از پیروزی این حزب در انتخابات سال گذشته، به همراه چند نماینده چپ‌گرای دیگر از فراکسیون این حزب اخراج شد. وی از تأیید مانیفست دولت به دلیل برخی اختلافات خودداری کرد.

علاوه بر دغدغه‌های مربوط به سیاست‌های اجتماعی، وجه مشترک جناح چپ حزب کارگر، منازعه خاورمیانه است. سلطانه، متولد بیرمنگام، از یک خانواده مسلمان-پاکستانی است و به خاطر مواضع طرفدار فلسطین و ضد اسرائیل خود شناخته می‌شود. در گذشته، او همچنین به اظهارات ضد یهودی متهم شده است.

دیگر اعضای چپ گرای حزب کارگر نیز مواضع مشابهی دارند. به عنوان مثال یکی ازآن ها اندرو فاینشتاین، سیاستمدار یهودی اهل آفریقای جنوبی است که در انتخابات 2024 در حوزه انتخابیه خود در لندن با کی‌یر استارمر رقابت کرد.

موضع طرفداری از فلسطین کوربین که دهه‌هاست ادامه دارد، نیز بر کسی پوشیده نیست. این مرد 76 ساله که حزب کارگر را در سال‌های 2017 و 2019 به دو شکست انتخاباتی رساند، از سال 2024 به عنوان نماینده مستقل از حوزه انتخابیه خود در لندن، ایزلینگتون شمالی، در پارلمان حضور دارد و رهبری ائتلافی نه چندان محکم با چهار نماینده مستقل دیگر را بر عهده دارد که تمرکز سیاسی آنها بر غزه است. همه این سیاستمداران می‌توانند عضو حزب جدید شوند.

کوربین در این باره اظهار نظر کرده و اعلام کرده که تغییر واقعی در راه است و به سلطانه به خاطر ترک حزب کارگر تبریک گفته است. وی از کمک او در ایجاد یک جایگزین واقعی برای حزب کارگر ابراز خرسندی کرده و گفته است که بحث‌ها در این مورد ادامه دارد.

طبق یک نظرسنجی، یک حزب چپ جدید به رهبری کوربین می‌تواند به قیمت از دست دادن آرای هر دو حزب کارگر و سبزها تمام شود و امید به کسب سهمی تا 10 درصد از آرا داشته باشد. اما در حال حاضر، احتمالاً بحث یا گفتگوی بیشتری در این مورد وجود خواهد داشت.

کی یر استارمر در حالی حدود یک سال پیش با وعده های دهان پرکن قدم به داونینگ استریت گذاشت که حالا در سایه محقق نشدن اهداف و اشتباهات زیاد به شدت در بین شهروندان منفور شده و محبوبیت خود را از دست داده است.

آمار نظرسنجی‌های فعلی نیز این را نشان می‌دهد: دولت استارمر به طور میانگین حدود ​​23 درصد محبوبیت دارد که این نیز یکی از پایین‌ترین میزان محبوبیت برای یک دولت در تاریخ این کشور است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
واکاوی راهبردی سیره حسنی؛ از همراهی امام حسین (ع) تا زمان‌بندی الهی شهادت
پیام انتصاب رضایی و فرماندهان
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی
اعتراض خبرنگاران آمریکایی به «طعمه‌شدن» در پی ترس ترامپ از ایران
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
کشتی حامل تجهیزات نظامی سعودی در باب‌المندب هدف قرار گرفت
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
انفجار شدید در جنوب لبنان؛ اسرائیل بار دیگر آتش‌بس را نقض کرد
سخنگوی ارتش یمن: مواضع و انبارهای تسلیحاتی عربستان را هدف قرار دادیم
رفع منع حضور خداداد عزیزی در بازی نخست تراکتور
دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار میزبان نخبگان جهان
آغاز رسمی جذب محققان «پسادکتری فناوری»
برج فناوری؛ زیرساختی برای اتصال اکوسیستم واکسن ایران به جهان
هشدار لیبی در خصوص توقف فعالیت پالایشگاه زاویه
نگاهی به نگاره «شهید» محمود فرشچیان
خودکشی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در آمریکا
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مجوز ۵ رشته تحصیلی جدید در دانشگاه ایلام صادر شد
محرومیت ۱۰ ساله ۳ داوطلب متخلف آزمون دستیاری ۱۴۰۵
۸۰ روز تا کنکور ارشد وزارت بهداشت؛ یا قبول می‌شی یا نه!
نتایج آزمون ورودی پایه دهم مدارس نمونه دولتی و تکمیل ظرفیت سمپاد اعلام شد
تاکید وزیر علوم بر مشورت با شوراهای صنفی در اجرای طرح تغذیه دانشجویان
راه‌اندازی دو رشته جدید در دانشگاه خوارزمی
اولین دوره مسابقات ملی مشاعره دانشجویی برگزار شد
آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top