تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/04/24 - 10:06
کد خبر: 539517

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد؛

ضرورت سرمایه‌گذاری در حوزه ورزش دانشجویی/ برنامه‌های ورزشی باید منظم برگزار شود

ضرورت سرمایه‌گذاری در حوزه ورزش دانشجویی/ برنامه‌های ورزشی باید منظم برگزار شود

سرپرست دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه مسابقات ورزش دانشجویی باید به طور منظم و دوره‌ای برگزار شود، گفت: دانشجویان سرمایه‌های آینده کشور هستند. بر این اساس هر برنامه‌ای که در جهت تقویت ذهن، روح و جسم دانشجویان تدوین شود در دانشگاه امیرکبیر مورد حمایت قرار می‌دهیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ عباس سروش در جلسه هماهنگی اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه بر ضرورت سرمایه‌گذاری در حوزه ورزش دانشجویی تاکید کرد و اظهار کرد: به اعتقاد بنده هر اندازه در حوزه ورزش‌های جسمی و ذهنی دانشجویان سرمایه‌گذاری کنیم، مراجعه به مشاوران و روانشناسان به طور چشم‌گیری کاهش خواهد یافت.

وی در ادامه تصریح کرد: تمامی امکانات لازم برای سرمایه‌گذاری در حوزه ورزش دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر دراختیار مدیران این حوزه قرار دارد. بنده نیز برای سرمایه گذاری در این حوزه تاکید ویژه‌ای دارم و امیدوارم اقدامات خاصی در این عرصه اتفاق بیفتد.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه برنامه‌ها و مسابقات ورزش دانشجویی باید به طور منظم و دوره‌ای برگزار شود، افزود: اگر این نوع برنامه‌ها تقویم منظمی داشته باشد، اعتبار آن نیز افزایش پیدا می‌کند و مشخص می‌شود زمینه فکری منظمی در این حوزه وجود دارد. امیدوارم مسابقات ورزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به صورت سالانه برگزار شود.

سروش خاطر نشان کرد: دانشجویان سرمایه‌های آینده کشور هستند. بر این اساس هر برنامه‌ای که در جهت تقویت ذهن، روح و جسم دانشجویان تدوین شود در دانشگاه صنعتی امیرکبیر مورد حمایت قرار می‌دهیم.

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: متاسفانه شرایط برای جوانان و دانشجویان ما شرایط سختی است، آنها از همه جهت مورد هجوم دشمن قرار می‌گیرند؛ بنابراین هر اندازه دانشجویان را به انجام فعالیت‌هایی که آنها را قوی‌تر می‌کند و پرورش می‌دهد سوق دهیم موفق‌تر خواهیم بود.

این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: در گذشته درصد دانشجویانی که ورزش انجام می‌دادند و یا مشغول فعالیت‌های فوق برنامه بودند بسیار بیشتر از امروز بود و باید آسیب‌شناسی جدی در این زمینه صورت بگیرد. همچنین بررسی کنیم که میزان استقبال دانشجویان از برنامه‌های ورزشی دانشگاه به چه صورت بوده است.

وی خطاب به دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر توصیه کرد: در طول دوره چهار ساله تحصیل خود، صرفاً اهداف خود را به دریافت مدرک محدود نکنید. تجربه نشان داده است زمینه‌های شخصیت افراد در خانواده و جامعه شکل می‌گیرد، اما در دانشگاه است که این شخصیت قوام پیدا می‌کند. بخشی از این شخصیت نیز پرورش جسم و ذهن است.

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: تجربه نشان می‌دهد افرادی که بدن‌ها و ذهن‌های قوی داشتند در ادامه زندگی نیز موفق‌تر بودند. بر این اساس سرمایه‌گذاری در این زمینه باید در اولویت قرار بگیرد.

اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی از ۱۸ تا ۲۵ شهریورماه در سه بخش دیجیتال و فیجیتال، رباتیک و بخش فناورانه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
کشتی حامل تجهیزات نظامی سعودی در باب‌المندب هدف قرار گرفت
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
انفجار شدید در جنوب لبنان؛ اسرائیل بار دیگر آتش‌بس را نقض کرد
سخنگوی ارتش یمن: مواضع و انبارهای تسلیحاتی عربستان را هدف قرار دادیم
رفع منع حضور خداداد عزیزی در بازی نخست تراکتور
دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار میزبان نخبگان جهان
آغاز رسمی جذب محققان «پسادکتری فناوری»
برج فناوری؛ زیرساختی برای اتصال اکوسیستم واکسن ایران به جهان
هشدار لیبی در خصوص توقف فعالیت پالایشگاه زاویه
نگاهی به نگاره «شهید» محمود فرشچیان
خودکشی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در آمریکا
گفتگوی تلفنی وزرای دفاع ایران و مالزی
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست مطرح یمنی درباره شکست ترامپ در بازگشایی تنگه هرمز
گزارش تصویری| پیاده روی زائران امام رضا ع
اعلام جزئیات برگزاری و دریافت کارت‌ کنکور ۱۴۰۵ و آزمون‌ دانشجو معلم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top