تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/06/17 - 02:06
کد خبر: 543793

دانشگاه‌های علوم پزشکی تعهدی برای تامین خوابگاه ندارند

دانشگاه‌های علوم پزشکی تعهدی برای تامین خوابگاه ندارند

دبیر شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی در نامه‌ای به معاون آزمون‌های سازمان سنجش خواستار درج نکاتی مهم در دفترچه انتخاب رشته کنکور شد و تاکید کرد که دانشگاه‌های علوم پزشکی به دلیل محدودیت‌های موجود تعهدی برای تامین خوابگاه نخواهند داشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ دبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی در نامه‌ای به معاون آزمون های سازمان سنجش خواستار درج نکاتی مهم در دفترچه انتخاب رشته کنکور و توجه داوطلبان آزمون سراسری به نکات بسیار مهم در انتخاب رشته به خصوص رشته‌های پزشکی شد.

در نامه بهروز عطارباشی مقدم، دبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی به دکتر صدر، معاون سازمان سنجش آموزش کشور، وی توضیحاتی ارائه و تاکید کرد که دانشگاه‌های علوم پزشکی به دلیل محدودیت های موجود تعهدی برای تامین خوابگاه نخواهند داشت.

متن کامل این نامه به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر صدر

معاون محترم امور آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور

با سلام و احترام

ضمن تشکر از زحمات کلیه همکاران آن مجموعه در برگزاری آزمون سراسری خواهشمند است دستور فرمایید متن زیر در اطلاعیه آن سازمان به کلیه داوطلبان آزمون سراسری گروه تجربی اطلاع رسانی گردد:

«قابل توجه کلیه داوطلبانی که در رشته‌های علوم پزشکی انتخاب رشته می‌نمایند:

1-با توجه به افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو بر اساس مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و احتمال عدم امکان شروع به تحصیل تمامی پذیرفته شدگان در مهرماه به دلیل کمبود فضاها و امکانات آموزشی در دانشگاه هایی که در دفترچه آزمون سراسری دو نیم سال تحصیلی مجزا ندارند، احتمال تقسیم پذیرفته شدگان برای شروع به تحصیل در دو نیم سال تحصیلی مهر و یا بهمن‌ماه در آن دانشگاه‌ها وجود دارد.

2-به دلیل افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو در رشته‌های علوم پزشکی به میزان بیش از ظرفیت دانشگاه‌ها در سال جاری ضمن عرض پوزش از دانشجویان عزیز پذیرفته شده به اطلاع می‌رساند دانشگاه‌های علوم پزشکی به دلیل محدودیت های موجود تعهدی برای تامین خوابگاه نخواهند داشت.

3 - داوطلبان عزیز در هنگام انتخاب رشته، حتما به شرایط رشته محل دقت کافی داشته باشند چون امکان تغییر کد رشته محل پس از قبولی وجود ندارد.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آمران و عاملان شهادت امام شهید امت مهدورالدم اند!
چهار خسارت زیان بار تفاهم‌نامه اسلام‌آباد و دادن فرصت آغاز مذاکرات به آمریکا 
پاسدار پرچم ایران باشید
عارف: اقتدارمان را در نیویورک نشان می‌دهیم
مخبر: پیام ایران از خط مقدم تا سازمان ملل، متحدانه و قاطع است
تا ساعتی دیگر پیام رهبر معظم انقلاب منتشر خواهد شد
دسته‌چک‌ها کم‌برگ می‌شوند
افت ۱۶ درصدی انتشار مقاله در برخی دانشگاه‌های بزرگ کشور
جزئیات جلسه بررسی تقاضای استیضاح وزیر تعاون در کمیسیون اجتماعی
نتایج نهایی آزمون دستیاری اعلام شد
قالیباف: تسلیم نمی‌شویم/ تا پایان یافتن تهدید ایستاده‌ایم
حمایت ۱.۸ همتی بنیاد ملی علم ایران از پژوهش
واشنگتن پست:‌ آمریکا در مسیر لغزش به‌سوی جنگ با چین
دیدار عراقچی با وزیر خارجه ایتالیا در نیویورک
زیست‌بوم فرهنگی پنهان؛ آنچه در زندگی دانشجویی خارج از کلاس می‌گذرد
گواهینامه موتورسیکلت زنان در انتظار اجرای مصوبه دولت
از حذف صبحانه تا افت تمرکز؛ هشدار درباره تغذیه دانش‌آموزان و دانشجویان
۵ کاربرد صنعتی پرتکرار قطعات پلیمری که شاید ندانید
آموزش‌های تخصصی بازارهای مالی در فایننس آکادمی
ویزای همراه و پیوند خانوادگی؛ بردن خانواده به فرانسه
نحوه پاک کردن لکه آبمیوه تازه از روی فرش
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top