تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/06/25 - 11:07
کد خبر: 544297

تلاش برای تکمیل ۲۸هزار تخت خوابگاهی نیمه‌ساخته دانشگاه‌های علوم پزشکی

تلاش برای تکمیل ۲۸هزار تخت خوابگاهی نیمه‌ساخته دانشگاه‌های علوم پزشکی

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت:۲۸ هزار تخت خوابگاهی نیمه ساخته در دانشگاه‌های علوم پزشکی وجود دارد که باید سریع‌تر تکمیل شوند تا دانشجویانی که وارد دانشگاه می‌شوند دچار مشکل نشوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، مسعود حبیبی در مورد وضعیت بودجه تغذیه و خوابگاه‌های دانشجویی وزارت بهداشت گفت: با تصویب هیئت دولت در اواخر سال گذشته توانستیم بدهی‌های تغذیه همه دانشگاه‌ها به پیمانکاران را تسویه کنیم. برای سال تحصیلی آینده نیز اگر بودجه‌ای که برای این موضوع در نظر گرفته شده، اختصاص پیدا کند؛ مشکلی برای تغذیه نخواهیم داشت.

وی با اشاره به وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی ادامه داد: ۲۸ هزار تخت خوابگاهی نیمه ساخته در دانشگاه‌های علوم پزشکی وجود دارد که باید هر چه سریع‌تر تکمیل شوند تا دانشجویانی که وارد دانشگاه می‌شوند دچار مشکل نشوند.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به مشکلات موجود در زمینه خوابگاه‌های دانشجویی به دلیل افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو در سال‌های اخیر گفت: در حال حاضر در بسیاری از اتاق‌هایی که باید ۴ دانشجو سکونت داشته باشند، ۶ نفر سکونت دارند؛ بنابراین ما با یک فشردگی در خوابگاه‌ها روبرو هستیم.

وی اظهار کرد: در حال حاضر بسیاری از دانشجویان خوابگاه ندارند و ما مجبور به اجاره خوابگاه هستیم و همین موضوع هزینه زیادی را تحمیل می‌کند.

حبیبی اظهار با اشاره به همکاری خوب سازمان برنامه و بودجه اظهار امیدواری کرد: امیدواریم بتوانیم با حمایت این سازمان این ۲۸ هزار تخت خوابگاهی را به اتمام برسانیم. ما نیز همه منابعی که می‌توانیم از جمله کمک‌های مردمی و خیرین و حتی استفاده از مالیات نشان‌دار را پیگیری می‌کنیم تا هرچه زودتر این خوابگاه‌ها به اتمام برسند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تصویر هواپیمای منهدم شده عربستان در حملات یمن
تغییر تاکتیک ایران در تنگه هرمز
مالیات بر سوداگری، راهکاری برای بازگشت سرمایه به تولید
جنجال واگذاری اراضی چابهار به افغانستان؛ اصل ماجرا چیست؟
بیمارستان قلب کوثر شیراز؛ نمایی از همدلی و همبستگی مردم در اوج مشکلات تورمی و اقتصادی
۲۱ میلیارد دلار از کشور فرار کرد
بازار خودرو خارجی زیر سایه جنگ
چرا نبرد اصلی انرژی به بازار فرآورده‌ها منتقل شده است؟
فراجا از ستون‌های مستحکم امنیت کشور
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top