تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/09/09 - 19:12
کد خبر: 549423

حسینی:

هیچ کودک بهزیستی دیگر در ۱۸ سالگی رها نمی‌شود

هیچ کودک بهزیستی دیگر در ۱۸ سالگی رها نمی‌شود

رئیس سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد:ما هیچ کودکی را در ۱۸ سالگی رها نمی‌کنیم و تا زمانی که فرد به زندگی مستقل نرسند، کنارشان هستیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، مراسم «طلوع توانمندی نسل فردا» با هدف تجلیل از دانش‌آموزان برتر تحت پوشش سازمان بهزیستی، امروز یکشنبه ۹ آذر با حضور سید جواد حسینی رئیس سازمان بهزیستی، دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور، معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای و ابراهیم صادقی‌فر رئیس مؤسسه کار و تأمین اجتماعی برگزار شد.

سید جواد حسینی رئیس سازمان بهزیستی کشور در این مراسم گفت: هفته بزرگداشت معلولان را با چند برنامه آغاز کردیم. نخستین برنامه مربوط به شهر دوستدار سالمند بود و سپس با حضور میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گروه‌های اجتماع‌محور را گردهم آوردیم چراکه ما خود را مخاطب اصلی محله‌محوری می‌دانیم. هم اکنون ۱۱ هزار گروه و ۱۲۰ هزار داوطلب فعال در بهزیستی داریم و در این مراسم گروه‌ها روایت اقدامات خود را ارائه کردند و قرار است چند نفر از آن‌ها در روز جهانی معلولان نیز روایتگری کنند.

وی با اشاره به فعالیت گروه «مانا» گفت: گروه مانا که از نوجوانان محلات تشکیل شده، افراد را از انزوا خارج و وارد جامعه می‌کند و آنان را به تسهیلگر تبدیل می‌کند قصد داریم به این گروه‌ها مجوز غیردولتی بدهیم و تاکنون ۷۰۰ مجوز نیز صادر شده است.

حسینی در ادامه اعلام کرد: پارلمان مشورتی دانش‌آموزان سازمان بهزیستی تا یک ماه آینده راه‌اندازی می‌شود تا در سیاست‌گذاری‌های مرتبط با حوزه دانش‌آموزی از نظرات خود دانش‌آموزان بهره بگیریم.

رئیس سازمان بهزیستی یکی از سیاست‌های اساسی دستگاه را چنین تشریح کرد: ما هیچ کودکی را در ۱۸ سالگی رها نمی‌کنیم تا زمانی که به زندگی مستقل نرسند، کنارشان هستیم. اکنون ساختار پسارهسپاری را ایجاد کرده‌ایم تا نوجوانان بعد از خروج از مراکز تا رسیدن به استقلال کامل حمایت شوند. مراکز شبه‌خانواده در حقیقت خانواده این بچه‌ها هستند و باید ارتباط خود را با آنان حفظ کنند.

حسینی در بخش دیگری از سخنان خود رو به دانش‌آموزان گفت: شما مفهوم مدرسه بدون شکست و بدون دیوار را معنا کردید. شما نمود عینی مدرسه محافظتی هستید.

وی با تعریف کارکرد مدرسه محافظتی ادامه داد: وظیفه ما به‌عنوان سازمان محافظتی این است که علاوه بر دارایی‌محور بودن، رشددهنده هم باشیم. مدرسه محافظتی باید بتواند همه نابرابری‌های بیرون از مدرسه را پشت درهای خود مدفون کند تا هیچ کمبود بیرونی مانع شکوفایی استعداد دانش‌آموز نشود.

حسینی با نقد وضعیت کنونی مدارس کشور گفت: نظام تعلیم‌وتربیت باید منابع انسانی را به سرمایه انسانی تبدیل کند. مدرسه محافظتی از همه عوامل درون و برون مدرسه‌ای محافظت می‌کند تا آسیبی متوجه دانش‌آموز نشود و بتواند پیشرفت کند. اکنون مدارس ما چنین کارکردی ندارند نه تنها محافظت نمی‌کنند بلکه نابرابری‌های بیرون از مدرسه را تثبیت، تشدید و تسریع می‌کنند این یعنی مشروعیت‌بخشی به نابرابری.

وی تنوع ۲۴ گانه مدارس را یکی از دلایل این وضعیت دانست و توضیح داد: این تنوع گسترده، مدرسه را از کارکرد محافظتی خود خارج کرده است ما باید دوباره محافظتی شویم و نقش این عوامل نابرابرساز را کمرنگ کنیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توقف بی‌سابقه صادرات نفت عربستان به آمریکا
سهم پنهان دولت و صنعت در ناترازی بنزین؛ چرا مردم مقصر اصلی نیستند؟
پیشنهاد ناصر هادیان در صداوسیما: تنگه هرمز را در ازای رفع تحریم معامله کنیم
آثار مخرب مصرف الکل و سیگار در بروز بیماری‌ها
پرداخت مطالبات بازنشستگان در اولویت تأمین اجتماعی؛ پیگیری برای تأمین منابع ادامه دارد
۳ سانحه مرگبار طی یک هفته در بزرگراه‌های تهران؛ هشدار دوباره به رانندگان و عابران
سانحه جاده‌ای در جنوب قاهره با ۱۴ کشته و زخمی
 دستیار قلعه‌نویی مربی تیم ملی ایتالیا شد
اقتصاددان معروف آمریکایی: خداحافظ پترودلار
انتشار اخبار جعلی توسط ترامپ یک استراتژی شکست خورده است
هفته جاری فقط ۶ نفتکش از تنگه عبور کردند
علت انتخاب مجدد همتی برای بانک مرکزی مشخص شد: پزشکیان هنوز هم متوجه نشده است چرا همتی استیضاح شد!
«ایران امام رضا (ع)؛ خون‌خواه و جان‌فدا» شعار محوری دهه پایانی صفر شد
پیش‌بینی پاییز پر بارش در ایران؛ لطفا غافلگیر نشوید
رویترز: هشدار شدید ایران به کشورهای عربی، باعث توقف حمله آمریکا شد
اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد
چرا حتی منتقدان هم زیر پرچم شهید عباس بابایی ایستادند؟
دستگیری عامل انتشار مطالب توهین‌آمیز علیه زائران اربعین در فضای مجازی
مواضع مزدوران سعودی را با موشک بالستیک و پهپاد در هم شکستیم
ضربه مغزی بیش از ۷۰۰ نظامی آمریکایی در حملات ایران
انتشار اخبار جعلی توسط ترامپ یک استراتژی شکست خورده است
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top