تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/01/17 - 08:32
کد خبر: 555056

اعلام اولویت های سازمان تامین اجتماعی در شرایط جنگی

اعلام اولویت های سازمان تامین اجتماعی در شرایط جنگی

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: سازماندهی مناسب برای استمرار امور سازمان با توجه به شرایط جاری کشور، در اولویت قرار دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، مصطفی سالاری، در جلسه بررسی وضعیت طرح بهبود ساختار سازمانی تأمین اجتماعی، اظهار داشت: شرایط جاری کشور نباید مانعی برای پیگیری برنامه‌های تحولی و اصلاحی شود.

وی افزود: برنامه‌ریزی اولیه برای نحوه مواجهه سازمان تأمین اجتماعی بر اساس سناریوهای قابل تصور در خصوص جنگ تحمیلی طراحی شده است و با توجه به شاخص‌هایی نظیر شرایط اقتصادی کشور، اشتغال، درآمدها و وصول حق‌بیمه، افزایش تعهدات و مستمری‌ها و موارد اصلی دیگر، برنامه‌های جامع و تکمیلی توسط کارشناسان طراحی می شود.

سالاری اضافه کرد: در کنار بسیاری از اقدامات قابل پیش‌بینی برای اقدام در وضعیت جنگ، برخی برنامه‌ها و موضوعات حتی در شرایط غیرجنگی نیز برای سازمان تأمین اجتماعی، ضروری و لازم بوده که باید پیگیری آنها را ادامه دهیم.

وی در ادامه این جلسه گفت: موضوع ساماندهی ساختار سازمانی و برنامه‌های اصلاح فرایندها و تحول دیجیتال به ویژه در حوزه بیمه‌ای باید تسریع شود.

سالاری افزود: در این شرایط ایجاد تحول در خدمات غیرحضوری با اولویت برخی خدمات مهم‌تر نظیر بیمه متمرکز، محاسبه ضریب مقطوع پیمان و بازرسی الکترونیک دفاتر باید در دستور کار ویژه باشد و پیگیری و نظارت مستمر بر پیشبرد آنها صورت گیرد.

وی گفت: در شرایط امروز باید برنامه قبلی در خصوص بازنگری و چابکسازی در ساختار ستاد مرکز و مدیریت‌های درمان و ادارات کل استانها، فضاهای فیزیکی و بهره‌برداری بهینه از اماکن متعلق به سازمان با سرعت بیشتری صورت گیرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
کشتی حامل تجهیزات نظامی سعودی در باب‌المندب هدف قرار گرفت
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
انفجار شدید در جنوب لبنان؛ اسرائیل بار دیگر آتش‌بس را نقض کرد
سخنگوی ارتش یمن: مواضع و انبارهای تسلیحاتی عربستان را هدف قرار دادیم
رفع منع حضور خداداد عزیزی در بازی نخست تراکتور
دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار میزبان نخبگان جهان
آغاز رسمی جذب محققان «پسادکتری فناوری»
برج فناوری؛ زیرساختی برای اتصال اکوسیستم واکسن ایران به جهان
هشدار لیبی در خصوص توقف فعالیت پالایشگاه زاویه
نگاهی به نگاره «شهید» محمود فرشچیان
خودکشی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در آمریکا
گفتگوی تلفنی وزرای دفاع ایران و مالزی
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست مطرح یمنی درباره شکست ترامپ در بازگشایی تنگه هرمز
گزارش تصویری| پیاده روی زائران امام رضا ع
اعلام جزئیات برگزاری و دریافت کارت‌ کنکور ۱۴۰۵ و آزمون‌ دانشجو معلم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top