تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/02/07 - 03:32
کد خبر: 556012

حاجی‌دلیگانی: باید با محاصره دریایی آمریکا مقتدرانه مقابله کنیم

حاجی‌دلیگانی: باید با محاصره دریایی آمریکا مقتدرانه مقابله کنیم

نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس گفت: اگر آمریکایی‌ها دست از محاصره دریایی ما برندارند، ما باید این محاصره را با امکانات و ظرفیت‌های کشور بشکنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حسینعلی حاجی‌دلیگانی در گفتگو با مهر، بر لزوم انجام اقدامات لازم برای مقابله با محاصره دریایی آمریکا تأکید کرد و گفت: این محاصره از همان ابتدا محکوم به شکست بود. دلیل آن این است که هیچ‌یک از کشورها، حتی کشورهای اروپایی و اعضای پیمان ناتو، از این اقدام آمریکا حمایت نکردند و به درخواست‌های آمریکایی‌ها برای همراهی در محاصره دریایی ایران پاسخ منفی دادند.

وی ادامه داد: علت اصلی مخالفت کشورها با محاصره دریایی آمریکا این است که نظم جهانی که آمریکایی‌ها پیش از این در دنیا برقرار کرده بودند، اکنون به هم خورده است.

نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی توضیح داد: قدرت آمریکا در حال افول است و از سوی دیگر، ادبیات مقاومت در سطح جهانی گسترش یافته است. در گذشته، زمانی که رئیس‌جمهور آمریکا دستوری صادر می‌کرد، تمامی کشورهای اروپایی با سرعت به آن واکنش نشان می‌دادند، اما اکنون هر کشور منافع ملی خود را در اولویت قرار می‌دهد.

وی در ادامه تأکید کرد: آبراه تنگه هرمز بین‌المللی نیست، بلکه جزو لاینفک سرزمین ایران اسلامی محسوب می‌شود. بر اساس کنوانسیون حقوق دریاها، هر کشوری تا ۱۲ مایل آب‌های ساحلی‌اش حوزه سرزمینی است و ۱۲ مایل بعد از آن نیز حوزه نظارتی محسوب می‌شود؛ در مجموع ۲۴ مایل. تنگه هرمز حدود ۲۱ مایل عرض دارد، بنابراین عملاً در این محدوده قرار می‌گیرد. پس همه تنگه هرمز متعلق به ماست و یک آبراه اختصاصی برای ایران اسلامی است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما باید با تقویت خودمان و با قدرت با این موضوع -محاصره دریایی- برخورد کنیم، چرا که دشمن با زبان آرام متوجه نمی‌شود و حاضر به تمکین نیست. همان‌طور که فرماندهان نظامی ما و قرارگاه خاتم‌الانبیا و سپاه اعلام کرده‌اند اگر آمریکایی‌ها دست از محاصره دریایی برندارند، ما باید حرکت کنیم. الان وقت آن است که محاصره دریایی را با امکانات و ظرفیت‌های کشور بشکنیم.

عضو مجمع نمایندگان استان اصفهان در مجلس درباره راهکارهای بی‌اثر کردن محاصره دریایی آمریکا، گفت: ما با ۱۵ کشور همسایه هستیم و می‌توانیم نیازهای خود یا صادرات مورد نظر را از طریق آن کشورها تأمین و انجام دهیم. ضمن اینکه دریای خزر را نیز در اختیار داریم و از آن طریق هم می‌توانیم این مباحث را دنبال کنیم.

حاجی‌دلیگانی تصریح کرد: قطعاً این محاصره دریایی که آمریکایی‌ها اعلام کرده‌اند، محاصره‌ای منسجم و محکم نیست و بیشتر مصرف داخلی برای آمریکا دارد. مردم ایران به خوبی می‌دانند بسیاری از حرکات، سکنات و حرف‌های دروغ ترامپ مصرف داخلی دارد، حتی موضوع تیراندازی‌ اخیر در کاخ سفید نیز بیشتر برای مصرف داخلی و انتخابات آینده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بزرگداشت رهبر شهید به همت دانشگاهیان و جامعه علمی
قیمت بلیت پرواز اربعین اعلام شد
کشف جسد درپایگاه نظامیان آمریکایی در اردن
آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای جنگی گسترده‌ علیه ایران است
ترامپ در حال تماشای فینال جام جهانی از پشت شیشه ضدگلوله + عکس
سلطه اسپانیا بر جوایز فردی
شنیده شدن صدای انفجار در کویت و بحرین
در صورت تشدید حمله به ایران، پایگاه‌های آمریکا را می‌زنیم
حمله به نیروگاه دارخوین تعرضی خطرناک به زیرساخت‌های ایران است
سپاه تصویرآشیانه‌های اف ۱۵ و ۱۶ منهدم شده در اردن را منتشر کرد
سه بار آزمایش، سه بار شکست؛ هنوز هم مذاکره؟
حفظ همگرایی و حضور میدانی مردم مبعوث شده، هدف اصلی وحدت مورد اشاره امام جامعه 
سخنگوی دولت وارد هرمزگان شد
سردار قاآنی: مسیر پر افتخار مقاومت را ادامه خواهیم داد
مدافع ملی‌پوش از پرسپولیس جدا شد
فیلم| انهدام و جمع‌آوری لاشه پهپاد MQ۹ ارتش تروریست امریکا در عسلویه
کولیوند: بازگشایی بیمارستان ایرانیان دبی باید پیگیری شود
مرادی: «یک ساعت همراهی ملی» مرهمی بر گرمای جنوب و پاسخی به دشمن است
وزیر نیرو: خسارات حملات دشمن را فورا جبران می‌کنیم
وزیر نیرو: آمریکا ۴ خط انتقال ۴۰۰ ‌کیلوولت برق را هدف قرار داد
ورود پژوهشگاه ارتباطات به همکاری های فناورانه «بریکس»
دستاورد محققان امیرکبیر برای کاهش مصرف انرژی در شبکه‌های ۵G
کارت آزمون دستیاری منتشر شد/فرایند پذیرش داوطلبان
آغاز ثبت‌نام کاروان بزرگ دانشجویی پیاده‌روی اربعین حسینی
تغییر در فرایند پذیرش دانشجو معلمان ۱۴۰۵
پردیس‌های خوابگاهی؛ راهکاری برای ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان:
ماندگاری ۸۲ درصدی نخبگان در کشور؛ ۴۲۰ دانش آموخته برتر جذب شدند
دستور وزیر علوم برای بررسی جابجایی یکی از کارکنان دانشگاه علامه
مقاومت برخی مدیران دانشگاه ها در بازگشت به آموزش حضوری
آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب فردا برگزار می‌شود
جزئیات و نحوه استفاده از مرخصی تابستانی دانشگاهیان اعلام شد
جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد با ترکیب جدید اعضای حقیقی برگزار شد
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
از اجرای طرح نوین تغذیه تا بازسازی روانی-اجتماعی دانشگاه‌ها در دوران پساجنگ
بازدید رهبر شهید از پژوهشگاه رویان نماد قدردانی از جامعه علمی کشور بود
ضربه تازه دولت ترامپ به دانشجویان بین‌المللی
آغاز یازدهمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی
برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵ برای توان‌خواهان و زندانیان
آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ در سلامت و آرامش برگزار شد
پرونده آزمون ارشد ۱۴۰۵ بسته شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top